Gå til innhold

INzane_1

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av INzane_1

  1. Har kjøpt en ny 3com wireless router til noen jeg kjenner og nå kommer de ikke inn på nettbanken sin. Får opp en feilmelding etter at de har skrevet inn passordene. Det fungerer uten 3com routeren, så jeg vet at det er denne som ødelegger.

     

    Jeg leste denne siden på hw, men de forklarer bare at det er løst ikke hvordan.

     

    Vet noen hvordan jeg skal løse dette?

  2. Vet ikke helt hvor mye en trenger for streamin men ville nok hverfall satt noen scsi disker i raid for å økye diskytelsen litt, hvis 30stk skal streame samtidig trengs det vell litt cpu kraft og minne også.

    5754285[/snapback]

     

     

    tror det blir serial ATA disker siden økning er minimal, men kostnadene er store.

  3. De nye folkene som skal ha subnetlan dette året ser ut som er veldig useriøse. ingen info om nettverkt eller strøm, og dette er ganske viktig. Ingen internett side oppe ennå, hvilke personer tar seg av compoene, har disse noe erfaring eller kan folk melde seg på i crew. Forumet ser ut som er laget på 5 min, slå av CAPS LOCK når du skriver.

  4. Bedriften jeg jobber for trenger et brukerstøtte program, et program hvor ansatte kan logge seg på og skrive inn feilmeldinger og reservere ting. Så slipper de å komme inn til oss og raportere feilen. Hadde vært fint om vi kunne lage våre egne former på reservasjon og feilmeldingskjema, så vi får det sånn som vi ønsker og ikke et standartoppsett. Det beste hadde vært om det kunne kolbes mot AD så de ansatte slipper og tenkte på så mange passord. Vi ønsker helst ikke å måtte legge inn en liten del på hver maskin, men at de kan logge seg på via internettet.

  5. Kjenner noen som lurer på om de skal kjøpe denne

     

    Hitachi

     

    Jeg har ikke så mye peiling på prosjektorer, så jeg lurer på hva dere har å si angående denne. Dere kan bare komme med forslag, men helst i samme prisklasse sånn ca.

     

    Fakta

     

    1500 ansi-lumen

    400:1 kontrast

    lampelavetid: ca 2000 timer

    svga oppløsning

    digital zoom

    Dvi-inngang

×
×
  • Opprett ny...