Gå til innhold

Mr Lorgy

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr Lorgy

  1. Veldig bra! Nå må de være litt forsiktig hvordan det håndteres. Gambling i seg selv er jo en litt skyggelagt praksis, men et forbud som de sikter seg inn på her, ville blitt vanskelig å gjennomføre, samt hatt ringvirkninger utenfor målet. Største problemet med disse praksisene i spill er at de utnytter sårbare barn og fostrer en avhengighet i en tidlig fase. Det har også selvfølgelig en negativ effekt på kvaliteten til produktet.

     

    Men så utrolig deilig at spill miljøet endelig får noen lovorganer som beskytter og skal utforske saken hos en svært utsatt gruppe forbrukere.

    • Liker 4
  2. Vi kan legge mesteparten av skylda for den økte barnsligheten på lobby systemet tenker jeg. Når man hadde dedicata servere var det ofte lokale moderatorer. Straff var kjapp og synlig. Nå ser du ikke om folk blir banna. Du har inget inntrykk for om systemet funker bortsett fra ubrukelige stat dumps som han her karen kom med. Hvorfor skal da folk i det hele tatt respektere det og huske det. Det er noe fjernt du ikke opplever. Hjelper lite at folk ikke kan være mer selektive med hvem de spiller med heller. Ingen grunn for community på et lavere nivå.

    • Liker 1
  3. For å sette dette i perspektiv kan en spiller tjene rundt 60 til 100 millioner ISK i timen ved å gjøre ulike oppdrag i spillet.

     

    Nå vet ikke jeg hva oppdrag det er snakk om her. Men jeg og mine level 3 oppdrag drar ikke inn en brøkdel av denne summen i timen.

     

    Level 3 gir ikke så mye, men når jeg gjorde lvl 4 før jeg slutta tjente jeg nok 30 mill i timen ca, det varierer voldsomt. Men i nullsec kan du jo gange det opp et par tre ganger.

×
×
  • Opprett ny...