Gå til innhold

skrhel

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skrhel

  1. At man fikk tilbudet å migrere til ett annet realm, fra bloodscalp, førte til at alt for mange alliance stakk. Derfor er det nå ca 70% horde og 30% alliance. Dvs. bg køer på 30+ min. og null world pvp.

     

    Rimelig død server.

    6228013[/snapback]

     

    Hmm eneste servern med betydelig mer horde enn alliance da? :p

    6228202[/snapback]

     

    Mye mulig, men det er rimelig kjedelig og spille horde når det ikke er alliance :) Hovedproblemet er vel egentlig at pvp-delen på realmet er død. Når man endelig har kommet inn i bg møter man kun alliance pvp-team, som lett gruser random hordes. huffameg.

     

    hva med å åpne for fler alliance fra et realm som har for mye? ><

  2. Når jeg skulle oppdatere fw nå sist skjedde kunststykket at maskinen hang seg mitt under installeringen.. Nå er det ikke noe liv i k750i-en min what so ever... Er det noe håp? Hva kan jeg gjøre?

    Hvis det ikke er liv i den er du nok nødt til å sende den inn. Få den reset'a på ett vis. Neppe noe du kan gjøre, tror jeg :hmm:

     

    Kan altids prøve og kjøre gjennom oppdateringa en gang til ..

  3. Har samme problemet, og har laget en tråd om dette tidligere som du kan finner HER.

     

    Har heller ikke funnet noe løsning enda, har internett fra NGT. Har automatisk utdeling av ip adresser i huset, har prøvd og gjøre dette manuelt ved å slå av DHCP-serveren i routern, men jeg bruker tydeligvis ikke de rette instillingene. Selv om jeg får internett til å fungere på samtlige datamaskiner når jeg konfigurerer manuelt.

  4. DÆ******************************* nå klikker jeg snart! får kun det der feilmeldinga i Java console! Har reinstalert alt uten noe forskjell.... Java.com sier at jeg har fungerende siste-versjon. Stikker nedpå by'n i mårra å hører om de kan gjøre det.. Dette er bortkasta tid.

    Hadde samme problemet. Jeg starta oppdateringa uten og ha innstallert java på forhånd, funka for meg..

    Hvilken nettleser brukte du. Har prøvd med både IE eg Firefox, uten Java installert, og da skjer det absolutt ingenting. Stopper naturligvis etter "hak av for...." siden... Nå har jeg prøvd 2 pc. Flere utgaver av programvarene(PC suite, java, nettlesere) uten hell. Får "NO INSTALASJON" i JAVA consollen uansett F. Ser ut som jeg må bite i det sure eple å sende den inn. :(

     

    mvh

     

    Brukte IE.

    Vankelig å si hvordan jeg fikk det til. Sleit i minst èn time før det endelig gikk. Da hadde jeg nok noe java instalert likevel :) Men jeg tror det var reset av hele mobilen som gjorde susen for min del, uten at jeg kan si hvorfor ?

  5. DÆ******************************* nå klikker jeg snart! får kun det der feilmeldinga i Java console! Har reinstalert alt uten noe forskjell.... Java.com sier at jeg har fungerende siste-versjon. Stikker nedpå by'n i mårra å hører om de kan gjøre det.. Dette er bortkasta tid.

    Hadde samme problemet. Jeg starta oppdateringa uten og ha innstallert java på forhånd, funka for meg..

  6. Når jeg har angitt plassering til USB flash driverne og trykker neste i "veiviser for funnet maskinvare" virker det som veiviseren står fast og kommer ikke videre. Vet ikke hva som er galt, noen tanker rundt dette ?

     

    Søket pågår i all evighet..

     

    Fiksa det ved å resette mobilen, samt restarte maskina, skifte usb uttak, men tror det var reset av mobilen som bidro mest

    post-193-1121039444_thumb.jpg

  7. Det er fler i heimen som vil spille CS, gjerne på samme tid. Problemet er at når en person sitter å spiller cs online, og en annen joiner en annen server, får førstemann alltid opp en melding som lyder "warning: connection problem". Dvs. at så fort to stk. prøver å spille samtidig detter en av dem ut. Jeg har adsl fra nextgentel.no. Har ikke fast ip, de blir delt ut av routeren (kanskje noe med det å gjøre)?

     

    Jeg lurer hvertfall på om det er noen her som har opplevd det samme problemet ? Og om det er noen måte og "fikse" det på ?

     

    Mulig det ble litt uklart forklart (<- ;)) , men spørr så skal jeg prøve å forklare bedre...

  8. Heisan!

     

    Har funnet ut at tiden er inne for å kjøpe seg bærbar pc. Pc'en skal i hovedsak benyttes til skolesaker, men jeg legger også vekt på god ytelse med tanke på spill osv. Har heller ikke lyst til å bruke noe særlig mer enn 15000kr.

     

    Spesfikasjoner (minimum)

     

    - Centrino cpu

    - 128Mb skjermkort

    - 512 Minne

    - 1450x1050 oppløsning

    - Ikke for tung (under 3kg helst)

    - trådløstnettverkskort

     

    Noen forslag!?

     

    Tar imot alle forslag og anbefalinger med stor takk

  9. Heisan!

     

    Min ipod har en tendens til og henge seg. Har ikke funnet ut noe om hvorfor den gjør det, virker for meg helt tilfeldig. Det som skjer er at av og til når jeg prøver og spille av musikk henger den seg (vil ikke spille av). Da går det heller ikke ann og komme ut av den sangen, altså ut i menyen, på mange minutter. Men når jeg først er ute i menyen kan jeg bla rundt som bare det...

     

    En ting til er at når jeg "rister" på ipod'en kommer det en slags klikk'e-lyd, den er ganske minimal, men det kan kanskje ha noe med problemet mitt å gjøre.. ?

     

    Har garanti osv., vurderer og ta kontakt med apple og høre hva de sier. Men tenkte kanskje noen her har opplevd noe lignende ?

     

    Mvh, skrhel

     

    Never Mind. Sjekket ut litt og fant ut en metode og fikse det på !

     

    Løsning:

    Måten jeg fikset det på var enkelt og greit og holde play og menu knappen inne, helt til den fikk en lang reboot. Da fungerte den knirkefritt siden. :w00t:

×
×
  • Opprett ny...