Gå til innhold

Aslevik

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aslevik

  1. Ok, takk for svar sålangt.

    Hadde det passe travelt da jeg var innom, så skal tilbake i dag og ta en prat med dem. Får vel benytte meg av reklamasjonsretten som dere sier.

     

    Grunnen til at jeg ikke tok av kjøleren og satte på original er at jeg rett og slett antok av Datakjeden ikke skulle bry seg da de anbefaler den passive zalman-kjøleren.

     

    Menmen.. Mine tidligere erfaringer defekte varer fra Datakjeden har alltid endt i uenighet..

    5464297[/snapback]

     

    har du levert kortet i trondheimsbutikken eller?

  2. Nå vet jeg ikke hvor mye komplett og datakjeden henger sammen lengre, men hvis komplett har samme reklamasjonspolitikk som datakjeden så er nok alt håp ute. (Dvs. ingen reklamasjonsrett.)

    5416047[/snapback]

     

    Tror du har misforstått noe her.

     

    Har du kommet med et reklamasjonsbrev i hånden til Datakjeden og blitt avvist med svaret "nei her er det ingen reklamasjonsrett" ?

  3. Årsaken var at jeg hadde bytta ut den aktive kjøleren med en passiv zalmankjøler, som jeg til og med hadde fått anbefalt hos Datakjeden.

     

    Stemmer det at garantien forsvinner i det jeg bytter ut chipsetkjøleren men en kjøler som blir anbefalt av samme butikk?

    5458545[/snapback]

     

    Mener faktisk at du har en god sak siden datakjeden er et professionel part i saken...

    5458604[/snapback]

     

    Jeg mener du har en passe god sak.

    - Datakjeden burde muligens opplyst om at garanti ryker når du setter på en passiv kjøler

    - Du bør skjønne og godta at garanti ryker når du modifiserer produktet.

     

    Hvorfor satte du ikke tilbake den orginale kjøleren før du leverte?

  4. Dette er min historie.

    Jeg har vært pcbruker hele tiden. I fjor høst kjøpte jeg meg en Apple ibook 12" g4 800mhz. Jeg DIGGER denne maskina. Den er pen, dønn stabil og har alt av funksjoner inkludert kjempe bra batteri. (jeg har wlan, blåtann, 6pin firewire, 60 gb disk ...)

    alt i alt er jeg fornøyd.

     

    men noen ankepunkter. Den er litt for treg. Synes reaksjonen er alt for dårlig på knapper osv. litt som sirup. som en windows maskin med lite ram. jeg har 640 mb ram på denne.. mener det burde holde..

    Og noe som gjør meg nesten sint: warcraft3 fungerer jævlig dårlig. JÆVLIG dårlig... det er ikke MULIG å spille dette mot andre personer.. det lagger som et h**** når man kommer i litt større slag.

    Først trodde jeg det var skjermkortet (radeon 9200) men jeg tror heller det er systemet som er for treg. noen komentarer til dette?

    har sett wc3 myye bedre på en pc med Geforce2 skjermkort.. (og 256 ram)

    (og jeg er sparsom med detaljnivået i spillet ja)

  5. Jeg testet Monster sin icar FM sender fra trondheim til moss og tilbake i helga.

     

    Produktet fungerer som bare rakkern og anbefales på det sterkeste!

    Nå var ikke bilstereoen i bilen noe å skrive hjem om, men lyden var like god som vanlig radiomottak. Og etter hva jeg har lest skal lyden være mer en god nok. Om ikke akkurat cdkvalitet så ihvertfall god!

     

    og den kan kjøpes i norge ja:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=124471&cks=SER

     

    (bare ikke si det til noen :) )

     

     

    :thumbup:

  6. Jeg har oppleved av vinduer har kommet "uten for kanten/skjermbildet" til høyre eller venstre, men aldri for langt opp.

    Grunnen til det jeg har opplevd er vel pga scrennspanning-hacken (eller hva den nå heter) som gjør at man kan få større oppløsning på eksterne display en 1024*768 som den i utgangspunktet er låst til. (bruker ibooken på en 17" lcd en gang i blandt)
  7. takk for svar!

     

    jeg skal vel ikke spille så voldsomt mye. kun warcraft og starcraft regner jeg med :) og de er jo tilgjengelige for mac. 9200 skjermkortet holder helt sikkert, selv om et 9600 hadde vært "kulere".

    Jeg synes faktisk ibook er vel så pen som powerbook. men kunne tenkt meg en superdrive da. vi får se. (blir nok for dyrt)

     

    Bruker msn messenger relativt mye, men så lenge det går an å ta imot og sende beskjeder er jeg fornøyd.

    Det jeg lurer mest på nå er om 12" blir for lite.

  8. heihei.

     

    Har store planer om å kjøpe meg en laptop. Har seriøst lyst på en ibook. Det jeg lurer på er om noen kan hjelpe meg å sette fingeren på hva jeg vil savne (eller ikke) sett i sammenheng med en pcbærbar. (har alltid vært pcbruker) Vil høre noen synspunkter rett og slett. :-)

×
×
  • Opprett ny...