Gå til innhold

Tøtta

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tøtta

  1. Hei. Jeg har en Kenwood kjøkkenmaskin av type: Kenwood major limited classic
    KM665SP2.

    Det jeg lurer på er, er det noen som har lik maskin som vet hvilken kjøttkvern som passer på den? Har googlet i alle retninger men finner ikke noe. Så jeg håper det er noen her som kan hjelpe meg????

  2. Dette er sikkert ikke riktig sted å poste, men finner ikke problemet mitt noen plass?

    Så jeg håper noen her kan guide meg i rett rettnig eller har peiling på dette?

     

    Jeg har kjøp meg en GPS tracker til min katt, og har i en uke nå prøvd å forstå meg på bruksanvisningen, men er selvfølgelig ikke noe klokere enda. Har selvfølgelig prøvd og googlet forskjellige navn og bokstaver, men klarer ikke å få dette inn i hode mitt.? Tenkte å høre med Telenor, men der måtte jeg vist ringe (finner ikke riktig skjema for mitt problem), og det hjelper ikke når jeg ikke skjønner hva jeg prater om selv?.

     

    Altså jeg kjøpte da denne duppeditten på ebay (greit med noe billig til og begynne med)

    Så kjøpte jeg et Telenor kontant Simkort.

    Jeg var da så håpefull å tenkte at, ja her var det bare og sette det sammen og vips så kunne jeg se hvor katten befant seg, men neida?.

     

    Så jeg lurte på om det er noen snille kyndige personer her som kunne ha fylt ut denne "komandoen" som jeg vist nokk skal sende til duppeditten for og aktivere den. Legger ved bilder så dere kan få se hva jeg mener

     

    Hilsen klar i hode og skjønner ingen ting?

     

     

    http://www.ebay.com/itm/292195443444

    post-329202-1888713_thumb.jpg

    post-329202-3346449_thumb.jpg

  3. Prøvd med en annen type spylervæske? Her skummer det ikke i det hele tatt.

     

    Bruker to forskjellige. Jeg bruker blåtind den blå, og på den andre bilen kjøper vi på bensin stasjonen, en slik med sitron duft.

    Lurer på om jeg ska prøve med rødsprit istedenfor. Speiker ikke så fort da?

  4. Hehe, nei er nok ikke skvulping jeg mener.

    Det skummer utover, blir litt skvulping når jeg begynner på en ny kanne, men det er ikke mye,holder kannen som du sier på siden. Var kanskje litt å ta i å si ei halv kanne da, men det jeg mener er at det skummer så veldig mye, så det ser ut som at det er lite som forblir i tanken.☺

  5. Noen som vet hva jeg kan Gjøre for å unngå at spylervæsken skummer utover når jeg fyller den på bilen. Har prøvd å fylle i forskjellig hastigheter, så lite at det bare er noen dråper som kommer, men det skummer like mye. Irriterende at halve kannen blir sølet ut når man skall fylle.

  6.  

    Hei jeg har et spm om sex.

    jeg hadde sex for en stund siden, og han sa at jeg presset han ut hele tiden.

    jeg kan ikke noe for det, jeg blir så opphisset og musklene i underlive trekker seg sånn sammen, det hender hvær gang jeg har sex, har hendt flere ganger at jeg "spruter" hvis jeg kan kalle det det, å jeg har de deiligste orgasmer.

    Er det noe galt? ettersåm han sa jeg presset han ut, vill jo at gutten skal ha det like deilig som jeg.

    Om han ikke er skikkelig stiv, og du får til å knipe skikkelig kan det hende du klemmer han ut. Jeg har ikke opplevd sånt som et problem, heller tvert om. Spesielt ei jeg var sammen med hadde en fantastisk muskulatur der nedi, kunne knipe tak så det NESTEN var vondt. Det var i alle fall noe JEG satte pris på :)

     

     

    Hver sin smak sikkert ;). Bra det er flere som er slik som meg, ;)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...