Gå til innhold

type_o_negative

Medlemmer
  • Innlegg

    191
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av type_o_negative

  1. Når man putter flere ting inn i iPhone så går nok vekta litt opp. For oss som vokste opp med mobiltelefoner som ble oppgitt i kilo, så er nok ikke noen gram så avgjørende for valg av telefon...:-)

     

    Hm. Når iphone 5 ble lansert var det veldig viktig for apple at den var tynnere og lettere. Nå nevnes det ikke med et ord.

     

    "This is the monumental challenge we had — can you make a phone with more features that is smaller and lighter. Anyone can make a bigger phone."

    post-32916-0-29458500-1442475016_thumb.jpg

    • Liker 1
  2. Angående kommentarer om skjerm; dette er et bevisst valg fra Apple sin side. En av de grunnleggende filosofiene til Apple er brukervennlighet på GUI og derfor er skjermen ikke noe større. De vil ha en én-hånds touchscreen telefon og en gjennomsnittatommel rekker over hele skjermen. Blir den større, får man problemer. Er egentlig fornøyd med skjermstørrelsen og størrelsen generelt.

     

    Hva blir så argumentasjonen ved neste iPhone(5)?

     

    Sjansen for at den kommer med 3,5 tommer synes usannsynlig

  3. Fikk i helgen min nye Galaxy S2. Synes dette er den beste mobilen jeg har hatt. Overgår iPhone 4.

    Det eneste jeg har å utsette er kvaliteten på lyden. Altså tale/lyttelyden samt at de jeg snakker med knapt høre hva jeg sier.

    Har installert 2.3.5 fra Kies uten at dette hjalp.

    Har snoket litt rundt på div. forum og ser at det er mange med samme problemet.

    Det var mange forslag. Alt fra å kreve ny mobil til å gå inn i Servicemeny og justere opp volum på mic og høyttaler.

    Har prøvd det siste uten at jeg synes dette hjalp noe spesielt.

     

    Noen men samme problemet??

     

    Har så lite lyst til å bytte denne fantastiske mobilen i noe annet.

     

    Hadde samme problem.

    Måtte sendes inn og bytte mikrofon. Tydeligvis ikke så uvanlig.

  4. nVidia trekker kanskje noe mer effekt enn konkurrentene, men har til gjengjeld bedre grafikkytelse og videoakselerasjon. Hvis nVidia har forbedret spenningsstyringen så skal de stille sterkt her med et ellers solid produkt. nVidia tilbyr til og med en Linux-distribusjon med drivere, service som Qualcomm og Imggtec(powervr) ikke er i nærheten av å tilby.

     

    Har Samsung Galaxy Tab 10.1, og er ikke enig i at Tegra 2 har god videoakselerasjon. Takler så og si ingen 720/1080p filer uten transcoding.

    • Liker 1
  5. Jeg tror noen bør gå over de grafene. Både verdier og benevninger er åpenbart ikke korrekte eller samsvarende. Mistenker at kr/fps muligens er FPS/kr, noe som forøvrig er å foretrekke siden mer = bedre og det gjør det enklere å tolke for de som ikke er alt for drevne på å lese grafer.

     

    Benevningen skal likevel ikke være kroner eller FPS. FPS/kr eller kr/FPS.

     

    Bifalles på det sterkeste. Her er det mye som skurrer....

  6. AMD fanboys, les og gråt:

     

    http://www.anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=3099&p=1

     

    Anandtech har testet Barcelona mot de siste Xeon CPU'ene (Harpertown). AMD blir fullstendig gruset. Intel er opp til 60% raskere - Jeez. Xeon kjører på 3 GHz mens AMD kjører på 2 GHz. Det er uansett utklassing, når AMD kommer med 2.5 GHz eller høyere har nok Intel kommet opp i 3.6+ GHz og kanskje en ny Xeon versjon.

    9524808[/snapback]

     

     

     

    Jepp, det ser ikke bra ut dette. AMD må opp på samme hastighet som Intel.

    2,5 GHz før nyttår er for lite og for seint.

  7. Drepte mitt Dfi-ultra kort, og kjøpte ASUS A8N Premium. Gikk samtidig over til 2 gb ram, Corsair TWINX2048-3200C2 og solgte mine G.Skill GBLA DDR600.

     

    Det ble dessverre litt av en nedtur. Min X2 som tidligere jogget avgårde på 2,9 Ghz, må nå nøye seg med å rusle i vei på 2,4. Dette fordi dividerene i bios ikke fungerer, og jeg må kjøre CPU/RAM synkront (hvilket er et problem med denne Corsair rammen, men som gikk smertefritt opp til 310 med G.Skill) Er dette bare et problem med 1302 biosen, eller et generellt problem? Ellers må jeg si at biosen til ASUS virker noe, hmm, klønete er kanskje riktig ord?

  8. Ingen som fikk med seg THG`s AMD vs. Intel dual core stress test? Den testen ble restartet X antall ganger fordi Intel systemet krasjet. XtremeSystems.org hadde det hysterisk morsomt på THG`s bekostning.

     

    Når det er sagt, er noen her virkelig i tvil om at Conroe kommer til å distansere dagens X2? Intel gikk riktignok i veggen med prescott-kjernen, men ingen burde være i tvil om at selskapet sitter inne med enorme ressurser, både med tanke på penger og kunnskap.

    Bare tanken på at Intel ville levere noe middelmådig denne gangen har fremstått som fullstendig usannsynlig i den verden jeg lever i.

  9. Vil de nye CPUene være tilbakekompitale med eldre s479 hovedkort, eller bytter de designet på prosessoren?

     

    (Har lyst til å kjøpe meg en Shuttle med s479, men det er lite aktuelt hvis pentium m blir faset ut allerede i starten av 2006)

    5322728[/snapback]

     

     

    Yonah vil ha et 479-pin interface, men vil likevel IKKE være kompatibel med 479-pin interfacet beregnet for Dothan/Pentium M.

  10. Toms Hardware anbefaler 840 EE over 4800+ for tung multitasking.

     

    Beklager å måtte si det, men denne HW-testen er så ufattelig dårlig gjennomført at det er pinlig.

    Helt ok å kritisere HW.no, men å trekke frem Tom`s Hardware Guide som en aktør man bør gi noe som helst kredibilitet i Intel vs. AMD tester er lavmål.

     

    Har tidligere fått med meg at Intel sendte ut feil kjøler med enkelte Smithfields EE(for lav rpm på vifta) som førte til throttling under hard last. Dette må være tilfellet i denne testen også. Har absolutt ingen tro på at Intel selger en prossesor som ikke fungerer som den skal ved standard klokkefrekvens/volt.

×
×
  • Opprett ny...