Gå til innhold

Kennethringheim

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kennethringheim

  1. Hei Hei!

     

    Har en razer deathadder respawn som ikke vil fungere på macen min, prøvd å laste ned en driver, men uten noen forbedring.

     

    Når jeg plugger den i begynner musa og lyse og fungere, men etter 5sekunder så blir den svart og slutter helt, noen som vet om noe triks og traks for å få denne til å funke til macen? Siden den lyser og fungerer litt så må den jo funke til macen.?

     

    TAKK

  2. Hei

     

    Siden dette har litt med bil å gjøre så skriver jeg et lite innlegg her. For en stund tilbake så var jeg hos en forandler med dunlop. Ved kjøp, så fikk jeg med et deksel til min iphone 5, bare for å nevne det, det er det beste dekslet jeg har hatt til min telefon, helt perf! men det som er problemet er at han ikke hadde igjen fler når jeg skulle ha nytt, så lurte på om dere viste om noen butikker/kontaktpersoner/nettsider jeg kan få tak i dette dekslet?

     

    Se bilde som vedlegg:

     

    Takk på forhånd!

    post-329011-0-84460300-1399807363_thumb.jpg

  3. Hei.

     

    Er en gutt på 19år og jobber nå hos en Elkjøp butikk, og lurer litt om hva dere syntes rundt det jeg lurer på angående hvor mye man burde ha i lønn.

     

    Det er en "privat" elkjøp butikk og har derfor ikke vanlig tarriff avtale, mener jeg og tror. Jeg har nå en start lønn på 125 kr i timen, noe jeg syntes egentlig er helt latterlig lavt, jeg har ikke jobbet der lenge, men har jobbet der veldig mye, jeg har en stilling på 50%, men jobber hver eneste dag, pluss de fleste lørdager, og føler jeg får veldig lite igjen for å jobbe der med så lite i timen.

     

    Avdelingsleder, jeg har fått tilbud om en slik stilling allerede og innenfor det lurer jeg litt på hvor mye jeg burde ønske/kreve av bedriften for at det i det hele tatt skal lønne seg å ta på seg såpass mye mer ansvar.. veldig usikker på hvor mye jeg skal spørre om, jeg har forhørt meg litt med de andre, men syntes fortsatt det de har er ganske lavt. men jeg jeg ønsker dere mening om hva en lønn burde være på i en slik bedrift, ser folk på vanlige matbutikker som har vesentlig mer enn meg og de andre.

     

    1. Hva burde jeg ha som lønn uten avdelingsleder ansvaret?

    2. Hva burde jeg ha om jeg tar på meg det ansvaret?

    3. Er det slik at man tjener dårligere på et slikt sted enn foreksempel andre "service" butikker?

     

    Håper på noen gode råd og veiledning rundt dette tema, kom gjerne med en kommentar om hva dere mener selv, egene situasjoner osv osv. Har ikke veldig mulig kunnskap innenfor lønn,jobb etc. Så håper på gode svar!

     

    Takk på forhånd! :)

×
×
  • Opprett ny...