Gå til innhold

haakon_d

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haakon_d

  1. De har sikkert hadd tilgang på ganske avansert maskinerings-verktøy. (Du lager ikke noe sånnt med baufil og håndholdt borremaskin...)

     

    vel, hvis du har sett tidligere arbeid fra BladeRunner, så er det akkurat det som er blitt gjort på hans tidligere prosjekter. baufil, en elendig søyledrill og ekstrem tålmodighet.

  2. Quote:


    Den 2002-12-10 17:06, skrev Simen1:

    Ala Amish-folket..


    Sorry, nå var jeg slemme med dere MAC'ere. håper jeg ikke får noen drapstrusler etter utsagnet da..


    Virker som det er lettere å øke ytelsen ved å la prosessoren gjøre lite per syklus ala Pentium 4.(Selv om ytelse = arbeid per syklus * GHz)


    vær forsiktig når du åpner postkassen din i morgen... du, neida, seriøst.. jeg har blitt fødd opp med pc, alltid vært pc.. men jeg vil ha MAC ! iallefall en prøveperiode.. jeg spiller aldri, det problemet fjernet. sitter for det meste med design og multimedia.. gi meg en maaaac ! :smile:

  3. Quote:


    JungHanz skrev (2002-12-10 08:57):

    Men har sett en stand at det finnes et program som viser stats i spill som feks. CS og Q3.


    Quote:


    lcd smartie har støtte for det.


    har testet ALT (jeg har klart å finne) av lcd programmer

    og bruker nå igrunn for det meste bare lcd smartie.



     

    Test ut jaLCDs det er det desidert beste jeg har prøvd.. (har prøvd MANGE)

    Dette har støtte for alt du vil, pluss litt til, er lett å konfigurere, har ikke noe reklame og lignende. (min yndlingsfeature, som jeg lette etter et program som støttet er bandwith equalizer for winamp) programmet er genialt.. :smile:

  4. Quote:


    Den 2002-11-04 19:09, skrev RIP:

    Han mener sikkert ikke godt som i "jeg er lykkelig"

    men som godt med penger...

    Har foresten sett filmen om Kevin Mitnick (Hackers II) og den var tuff..

    skal se om jeg får tak i eneren av filmen..



    Eneren er elendig ! totalt wastet tid å se den. Toeren, som ikke heter hackers II, men "Operation Takedown" er mye bedre, men de må alltid fremstille hacking som at du flyr rundt i et visuelt rom og leter deg frem ... grr.. ble helt hissig !

  5. Quote:


    Den 2002-11-02 12:44, skrev Pettern800:

    Tenkte på å anskaffe meg vannkjøling og oppe i det finner jeg peltier... Noen på 200 Watt og andre på noe og hundre, hva er forsjellen på 100 og 200 Watt?

    Og hva i all verden er det den gjør?


    Så det jeg lurer på er:


    -Hva er en peltier

    -Hvilken nytte har den


    Alle svar mottas med takk! :smile:



     

    Vanskelig å forklare i dybden her, du finner en flott illustrert artikkel her

    Den skal forklare det du trenger å vite, og en del til =)

  6. Joda... masse snadder av factory made stuff... men jeg mener at dette egentlig ødeleggger alt som heter casemodding, ha en spennende kasse blir så vanlig at det ikke er spennende lengre... Hvor er gleden av å bosette seg tre dager i kjelleren, event. hobbyrommet for å så å komme ut med det mest vannvittige monsteret verden har sett ? Jeg kommer til å fortsette å kjøpe kjedelige towers... Vil ikke ødelegge gleden av å kunne prestere noe selv :smile:

     

    Hva er moro ved å kjøpe en LED vifte når du kan lage en selv ?

  7. Jeg holder på å prøve å få igang et Frisurf abbonement på et Rockwell 56k ACF II modem (merket med TUNDRA) på en Fujitsu Siemens maskin med Windows 2000 (nyinnstallert, originalt var 98 benyttet) Dette viste seg å være mer problematisk enn ventet.

    Istedet for de vanlige fæle "modem oppkoblingslydene" ma forventer seg. får jeg en melding om at det er opptatt. Noen som har hatt noen lignende problemer ? event. forslag til løsninger ?

     

    Kan dette ha med drivere å gjøre ? eller at modemet ikke blir støttet av Windows 2000 ?

     

    Den sender signaler til modemet, og modemet ringer, men så blir den altså bare koblet fra med en melding om at det er opptatt.

  8. Quote:


    Den 2002-10-22 17:04, skrev klo:

    eller så virker jo gull fint mot oksidering eller hva det hette.



    Oksidering mest forbunnet med jernets oksidering ; rust er en reaksjon som skjer med de fleste materialer, med ikke gull, eller det vil si, det kommer et bitte lite tynt lag, men det MOTVIRKER ikke oksidering, og jeg skjønner ikke helt hvor du mener at dette vil oppstå. En annen kjent form for oksidering er kobberets irring, slik at det blir grønt. Det er vanligvis ikke noe problem i vannkjøling til pc. Korrosjon derimot er et større problem...

     

    Quote:


    er jo LITT stas da, å kunne skryte av at du har gull radiator =)



    hehe, radiatoren pleier da ikke være så opplyst bak vinduet at den er verdt 800kr ekstra ? Gullradiator.. oppskrytt spør du meg =)

  9. Quote:


    Den 2002-10-13 10:57, skrev The_Lobster:

    vel.. Jeg vet det er fullt mulig å bruke flytende nitrogen som et litt dyrt alternativ til vannkjøling.. (noe som også kan være svært effektivt, for med en god kompressor kan man vel få nitrogen ned i rundt -180C ?) Problemet med nitrogen er at skal man bruke det, må man punge ut mye. Nitrogen er ikke billig..


    Nitrogenen er ikke dyr, den er meget billig, du må huske at det er 76% Nitrogen i luften, det er ikke det som er problemet med stoffet.

    Du kan IKKE bruke det som et alternativ til vannkjøling, de kan ikke sammenlignes. Du får ikke vanlige små kompressorer til Nitrogenkjøling. Hvorfor ? Det trengs såpass store krefter at kompressorene blir temmelig dyre og store.

    Quote:


    Så, alkohol fryser ikke med en gang under 0... går det ann å bruke alkohol som et alternativ? Og da en litt billigere kompressor? Eller saltvann? (fryser vel på rundt -4 grader)


    vet ikke helt om jeg skjønte deg her. Hvorfor er du så opptatt av frysetemperaturene ? I en vanlig vannkjølingsloop går vannet aldri under romtemperatur, og det samme gjelder hvis du hiver peltier (TEC) elementer på også. Skal du derimot benytte en "chiller" dvs en enhet som fryser ned kjølevæsken i systemet ditt (baserer seg gjerne på fryserteknologien (ala Vapochill, Prometeia o.l) Bare at her kjøler du VANNET istedet for prosessoren) må du bruke diverse løsninger ettersom kjølevæsken kan nå temperaturer godt under frysepunktet. Her vil jeg anbefale en meget god artikkel som jeg fikk mye ut av.

    Saltvann er som nevnt mislykket å bruke, dette bare ødelegger.

     

    Uansett hva du planlegger å benytte er det lurt å spørre, grave og lese haugevis av artikler om emnet.

    Lykke til !

  10. Jeg tviler sterkt på deg her.. Det er umulig å kjøre flytende nitrogen som en permanent kjøleløsning på grunn av halveringstiden til Nitrogenet. Derimot som en test er det fullt mulig å oppnå de resultatene du snakker om, men som sagt. Dette blir kun som test over en kort periode.

  11. ey Lasse ! I'm still young.. har hatt flere vannkjølere, selv om jeg befinner meg i alderen av 16 år.. Når sant skal sies er vel jeg ikke helt "ikke-pc" akkurat heller da =)

    Greide en gang å gå på skolen med en sokk hengende ut av den ene baklommen.. hehe, litt trøtt på morran.. ble latter i klasserommet av det =)

    Sitter på nettcafé her.. har et helt rom for meg selv omtrent, og overtatt iallefall én av pc'ene der, selv om den ikke er min hadde jeg den med meg på tg, og skal til å freonkjøle den, sitter også med en annen pc her, og venter på den tredje.. sitter snart med pc'er rundt meg i en hel ring :smile:

     

    klassifisert nerd ! :smile:

  12. En kamerat av meg hadde en SKJERM dette var mulig på, og en klåfingra idiot (ikke meg) måtte selvsagt bort å pirke på knappen.. jeg var ikke der da skjermen ble skrudd på, men hadde visstnok blitt grå røyk og svidd lukt...

    Vanligvis på PSU'er får du et flott fyrverkeri, men jeg tviler på at det er verdt prisen til en ny PSU, event. pc.

  13. argh.. jeg så ikke meg selv på noen av bildene. satt på raden bak fyren på TG (Hvor bildene er fra) Kabinettet ble diskutert heftig, og ingen av oss likte det faktisk. Faktum at han slet fælt med en heftig tralle når han skulle ha det ut og inn gjorde det ikke vesentlig bedre. Han har lite hardware i kabinettet, og mange vifter. Kabinettet er fullt av tomrom, så jeg ser ingen praktiske idéer i det heller.

×
×
  • Opprett ny...