Gå til innhold

BusterCar

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BusterCar

  1. Bil kan være fryktelig dyrt og man kan gjøre det billig. Selv har jeg en 2001 Peugeot 206 som jeg kjøpte for 4 år siden for 13000.- Når jeg kjøpte den var den kjørt ca 60000km. Nå har jeg passert 110000km og totalt i utlegg på bilen har jeg hatt ca 10000.- i reperasjon. Den gikk nettopp rett igjennom EU uten anmerkning så da kan jeg ha den i minst 2 år til. Så kommer de faste utgifter på toppen selvfølgelig, men dette er en bil som bruker veldig lite drivstoff og har superbillig forsikring.

     

    En kamerat kjører rundt i en BMW fra 2003 som han har hatt store utlegg på og bruker det dobbelte i drivstoff, og mye dyrere å forsikre.

     

    Så om man kan nøye seg med en liten grei bil og er flink til å vaske vekk salt og dritt, holder den i grei stand kan man ha en billig bil lenge. De dumme er de som kjøper over evne bare for å vise at de har penger (kontoen er tom), og ikke kan gjøre en dritt selv, kjører bilen gjennom vaskesnlegg 2 ganger i måneden og betaler 400.- pr gang for maskinvask (kunne like gjerne bedt 10 stk om å pisse på bilen)

     

    Trådstater sier du er flink med penger, og ikke har råd til bil. Nei da har du ikke råd, ferdig med den saken. Moped har du sikkert råd til og billigere en dette blir det ikke. Ingen bompenger, lav årsavgift/forsikring og minimalt forbruk.

     

    Lykke til

    • Liker 1
  2. Mye mer enn de hadde trengt dessverre, deksler rundt rattstamme, tenning/tenningslås (slått i filler), førerdør, vindusheis, støtfanger, bulker i tak, div lekasje under (mulig vært nedi) er noe av det jeg har sett. Nå var det blitt mørkt når jeg fant bilen, så gruer meg litt til å se den i dagslys i morgen.

     

    Totalt unødvendig og så utrolig irriterende, men sjansen for at de blir tatt er vel heller liten dessverre. Får utstyre bilen med "selvskudd" som innbruddssikring heretter.

    Ja og så har de selvfølgelig klippet alt av ledninger.....,

  3. Da var bilen funnet, og takk til de som har hatt øyne og ører åpen. Fant bilen selv ikke så langt fra hvor den ble stjålet!

     

    Vil du blsk0p informere på andre forumet at bilen er funnet?

     

    Tilstand på bilen er sikkert av interesse for noen, og den kunne selvfølgelig vært verre. Når det er sagt så kunne den også vært mye bedre. De har ødelagt mer enn hva som var nødvendig om de kun trengte transport, men dette får forsikring ta seg av.

  4. Noen stjal min kjære hobby mellom mandag 20.01.14 og 22.01.14 fra Frekhaug like nord for Bergen.

     

    Bilen er en usedvanlig pen og velholdt 1982 VW Golf 1,5 C, blå 3 dørs med kun 51000km på telleren. Skulle noen ha sett, hørt eller vet noe om dette så hadde jeg blitt meget glad for informasjon. Jeg kan treffes på 922 04433 eller ringe politiet på 02800.

     

    Har lagt ved bilde

    post-328928-0-44209000-1390604725_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...