Gå til innhold

Keejay

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Keejay

  1. Heisann!

     

    Kjøpte i fjor høst en Nokia 6125. Har vært storfornøyd med den på de fleste områder, men etter som tiden har gått har det samlet seg en del støv på hoveddisplayet. For å spare tid i forhold til å sende den til reparasjon, tenkte jeg å prøve og åpne den selv. Nå har det seg slik at jeg har lite eller ingen erfaring med å operere nyere mobiler, og vil ikke begynne å bryte på hva som helst :p

    Så hvis noen har prøvd dette før meg, ville det vært fint med en liten pekepinn på hvordan jeg skal gå fram.

  2. Jeg vurderer å chippe min PS2 (modell k), og lurte på om noen av derre kunne oppklare noe for meg; Hvilken chip vil jeg trenge?

    Kommer dette til å virke med disse?

     

    Har derre forslg tl ndre chiper? (loddefrie og enkle å montere)

    Hvilke butikker som selger chip er til å stole på?

  3. Hei!

     

    Moren min har fått tilbud om å kjøpe bærbar gjennom jobben, og får den derfor til halv pris.

    Jeg har så og si ingen erfaring med bærbare datamskiner og lurte derfor på om denne er et godt valg med tanke på pris\ytelse.

     

    Prisen vil da altså havne på ca. 6750,-

    Spesifikasjoner

     

    Edit: Den vil nok bli brukt mest til surfing, men også en del til spilling.

  4. Heisann!

     

    Jeg har et lite problem med at nettverket faller ut i rundt 2 sekunder av gangen.

    Dette skjer 2-5 ganger daglig. På grunn av ADSL-modemet jeg bruker tar det en stund før jeg får logget på internett igjenn etter et slikt sammenbrudd, og dette har irritert meg en god stund nå..

    Uheldigvis vet jeg ikke om det er switchen eller nettverkskortet mitt som streiker, og har derfor ikke fått rettet opp det enda. Jeg har hverken en ekstra switch eller nettverkskort liggende, så jeg får ikke testet det på den måten.

    Derfor hadde det vært veldig greit med et program som loggfører når nettverket faller ut.

    På den måten kan jeg finne ut om det samme skjer på begge maskinene i huset, eller om det er i maskinen min problemet ligger.

  5. Det vi hadde mest problemer med sist jeg var med å arrangerte lan for 50+ personer, var strømbrudd. Før du skal arrangere bør du skaffe deg oversikt over strømkretser og sikringskap i lokalet. Husk altid på koble til evnt. prosjektor på en annen krets enn deltakerne. Hvis strømmen går ryker pæra i prosjektoren, og det kan jo bli litt dyrt..

×
×
  • Opprett ny...