Gå til innhold

SkarptSinn

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SkarptSinn

  1.  

    ... Historien viser at blant annet forskning har blitt hindret av religion. ...

    Hvis du tenker på Galileo Galilei så tok også han feil, solen er ikke universets sentrum :)

     

     

    Hvis du skal si at han tok feil kan du like godt sei at Kristendommen tok feil. Kristendommen sa at Jorden var sentrum i universet, og at solen og alle andre planeter roterte rundt Jorden. Galileo Galilei sa at Jorden roterte rundt solen, og var dermed sentrum i vårt solsystem, siden vi går i krets rundt solen.

     

    Ikke bare dette, men Kristendommen og var fast bestemt og mente at Jorden var flat, noe den selvfølgelig ikke er. Pytagoras kom og sa at Jorden var rund, og dette likte de Kristne dårlig at han gikk rundt og sa, og slengte han og i fengsel for livstid.

     

    Kristendom har gjort ingenting annet enn å hindre vitenskap og forskning hele veien. De var fast bestemt på det de trodde, og godtok ingenting annet, og slengte alle som mente noe annet i fengsel.

     

    Viss kristendom hadde eksistert fra steinalder tid hadde vi fremdeles vert i steinalderen.

     

    Ikke det at alle kristne tenker slik, men dette er en quote jeg har hørt gjentatte ganger fra kristne er, bevis som stiller kristendommens sannsynlighet er bare en test fra Gud for å se hvor sterk vår tro er.

     

    Slike quotes er akkurat hvorfor viss kristendom hadde eksistert i steinalder tid hadde vi forblitt der, ingenting kan oppdages som ikke står i bibelen, fordi det er bare en test fra gud.

     

×
×
  • Opprett ny...