Gå til innhold

arnsven

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arnsven

  1. telefonkoden er 0000

     

    hæ? jeg trykker 0000 ingenting skjer :p

    trykker på ring.. den ringer og sier det ikker er noe nr.. eller hva den sa..

    hum..

    Det jeg snakker om er telefonlåskoden som du finner under instillinger-->låser--> beskyttelse.. er ikke snakk om å ringe til noe.. der får du valg om å endre koden.. default kode er 0000 og den bør du endre hvis du ikke vil at den skal kunne brukes mot et annet sim kort.

  2. Hei! Jeg har akkurat fått meg Sony Ericsson k500i telefon! Jeg er kjempefornøyd med denne telefonen utifra hvor mye jeg betalte for den.. (1500kroner), men det er 3 ting som irriterer meg skikkelig!:

     

    1: Hvordan fjerner jeg de beskyttede filene på telefonen! Fikk med en del spill som det ikke går ann å slette for ikke å snakke om ringetoner og bilder! :hrm:

     

    2: Noen ganger når jeg får melding eller noen ringer til meg står det bare nummeret, selvom det er lagra med navn i telefonboka! Noen som vet hvorfor?! Software feil?! :dontgetit:

     

    3: Sist lurer jeg bare på hva telefonlåskoden er!? Har hørt at det er likt for alle telefoner.. Altså en slags universalkode!

     

    Takker for all hjelp! :thumbup:

    telefonkoden er 0000

  3. Det letteste er å wappe seg inn på www.jhonny.org/wap , taste inn "1", deretter klikke på "op-logo 1", og lagre.

    Det fungerte ikke.. fikk beskjed om at telefonen ikke støttet det.. begynner å lure på om det faktisk ikke er mulig å få det vekk... irriterende, men det er sikkert noen som jobber med saken.. regner med at det ikke bare er jeg som synes det er irriterende..

  4. hei, har et problem med wmp 10.. problemet er som følger;

     

    det går fint å starte den og video vises bra, men når jeg lukker media player stopper ikke prosessen.. så jeg må inn i task manager og lukke prosessen manuelt.. hvis jeg ikke gjør det klarer jeg ikke åpne media player på nytt.. utrolig irriterende, noen som har peiling på hva som er galt og eventuelt hva jeg må gjøre for å fikse det ?

×
×
  • Opprett ny...