Gå til innhold

Raggepagge

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raggepagge

  1. Når man blir flådd med å måtte betale over 600kr i mnd for en hastighet på 10mbps ned, med 5G antenne og 1TB maksbruk, så er det jo mye mer fristende med fiber. Men når min bestefar mister kobbertilkoblingen nå så har telenor sluset han over på en 5G antenne med nevnte abonnement. Ikke har han noe valg heller. Enten er det antenne som er 10x så dyr i drift som tilsvarende fibertilkobling, eller så er han uten nett.... sånn er det for mange som ikke bor i by og telenor kan telle penger til de griner. Hva skjedde med at alle skulle ha tilgang på fiber?

    • Liker 4
  2. Lurer på om dette kunne blitt brukt til å frakte flokker med unger til og fra fritidsaktiviteter? Istedenfor at 15+ biler dukker opp på fotballtrening eller kulturskoler osv, så kan man "carpoole" i disse her? Om "alle" ungene innenfor en viss radius bestiller tur til samme lokasjon på ca samme tidspunkt, så kjører bilen innom de som ligger langs samme strekning?

     

    Det ville tatt litt av problemet folk har i utkanten rundt f.eks Bergen, med å frakte unger gjennom bomstasjoner fordi kollektivtilbudet er dårlig, da det ikke er nok aktivitet til å opprettholde faste ruter. Flytende ruter vil kunne "suge opp" mer folk, kanskje bli mer lønnsomme og også lempe på biltrafikken?

    • Liker 1
  3. I kategorien lette PC-er, så er dette kanskje ok. En fullverdig mobil løsning basert på Windows 10 (NT) og Intel er fortsatt feil plattform. Dette er en blindvei.

    Vi trenger et nytt Windows som baserer seg på en CPU dikert for mobilitet.

    ...

     

    Microsoft skal jo "snart" lansere Windows på ARM, som emulerer x86 støtte. I teorien betyr dette at man skal kunne plugge inn en "Surface Phone" til ekstren dock/tastatur og kjøre fullverdige 32bit programmer.

    • Liker 3
  4. Et lite (totalt urelatert) spørsmål.

     

    Er "Windsor" etternavnet ditt eller noe? Hvis ikke... hvorfor i all verden signerer du alle kommentarene dine med initialene til ditt oppdiktede brukernavn?

     

    Mitt brukernavn er initialene til mitt fulle navn, men det betyr ikke at jeg signerer alle kommentarene mine for den del.

     

    Om du vil signere og åpenlyst stå for alt du sier og gjør på nettet så kan du jo bare la brukernavnet endres til ditt fulle navn. Alt annet er meningsløst spør du meg.

  5. Jeg skal ha ny WP. Men, så var det ryktet om en X86 modell.... :S Vente eller ikke vente....

     

    Vel... er i samme leir, men siden jeg skal kjøpe en ny Surface Pro i år (min orginale SP1 begynner å bli litt tullete), så bestemte jeg meg for at jeg ikke "trenger" en "Surface Phone" (viss den i det hele tatt kommer). Skal bli flott å erstatte min Lumia 920 med en 950XL :)

     

    (L920en har vert flott den, og var en mye bedre telefon en datidens Iphone 5, i mine øyne (og også når det gjelder specs), men den har vert gjennom mye, blitt støvete innvendig og litt treig, så nå er det på tide med noe nytt).

  6. Vel... som tidligere Apple bruker (gikk over til ren Windows i 2012) må jeg få lov til å si at dette minner veldig om gamle Surface RT og Windows 8(RT), bortsett fra at Apple faktisk vil klare å selge denne da ;)

    Selv om jeg er totalt uinteressert så ser det jo fint ut dette, så litt ros skal de ha (venter personlig på Surface Pro 4).

    Lurer på hvordan det "touch cover" keybordet deres er i bruk. Siden Microsofts gamle touchcover var helt forferdelig. Type cover, med fysiske knapper, er jo mye bedre.
    Apples keyboard ser ut som en slags blanding. Et tynt type/mac-cover med et lag av filt over, kanskje for å beskytte skjermen eller noe.

    Eneste tingen jeg kan se som et irritasjonsmoment må være kickstandfunskjonen til coveret deres. Kan umulig være enkelt å skrive med tastatur, mens du har Ipaden på fanget, med den løsningen der. Surface Pro 3 har i det minste et ekstra magnetisk feste for stabilisering i det tilfellet. (Selv sitter jeg enda med en gammel Surface Pro 1, så i høst er det oppgraderingstid).

    jaja... your move, Microsoft.

    • Liker 3
  7. Hey, det er en dårlig grunn. Det er alltid artig å måtte sette på deksel og batteri når mobilen detter i bakken, det er en del av sjarmen! :p Det er derfor jeg er tilhenger av utskiftbare batterier :D

     

    Her har man jo mulighet til å remontere hele telefonen, det er MYE MYE bedre enn bare et løst batteri.

     

    PS; Jeg tuller faktisk ikke.

     

    Å miste en gammel Nokia i bakken der deksel, batteri og kanskje tastatur detter av, som er relativt store deler, er en ting... men å miste en Project Ara telefon med ørten småbiter skytene utover alt blir nok mer irriterende i lengden.

    • Liker 2
  8. Så hva skjer med backloggen av tweets med demokratisk agenda om republikanerne vinner valget? Eller om Obamas gamle tweets inneholder budskap som den neste presidenten måtte være uenig i?...

     

    Spør bare siden kontoens navn vil endres med hver nye president, mens twitternavnet @POTUS og alle tidligere tweets fremdeles vil være der, uten noe umiddelbart skille mellom dem.

     

    Skal hele loggen slettes med hver nye president, samtidig som det ovale kontor ommøbleres?

×
×
  • Opprett ny...