Gå til innhold

hikkila

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hikkila

  1. Noen som vet prosedyren etter man har levert masteroppgaven? Er det at man må gå innom instituttet et par dager etter man har levert (får man e-post elns?) for å hente den trykka utgaven for å sjekke atting er korrekt? Og hva hvis man har kont, med tanke på innleveringsskjemaet hvor man må ha signatur på at man har innlevert adgangskort, lesesalsplass, osv? Kan man vente med å levere inn dette skjemaet?

     

    Lurer fremdeles på om man må levere inn innleveringsskjemaet nå (rett etter innlevering av masteroppgaven), eller om man skal/kan vente med det til etter man har hatt konten. Instituttet henviste meg til byggsikring, som igjen henviste meg til instituttet. Ingen som vet?

  2. Noen som vet prosedyren etter man har levert masteroppgaven? Er det at man må gå innom instituttet et par dager etter man har levert (får man e-post elns?) for å hente den trykka utgaven for å sjekke atting er korrekt? Og hva hvis man har kont, med tanke på innleveringsskjemaet hvor man må ha signatur på at man har innlevert adgangskort, lesesalsplass, osv? Kan man vente med å levere inn dette skjemaet?

×
×
  • Opprett ny...