Gå til innhold

tronba

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tronba

  1. Kva er eigentleg målet med dette forsøket?

     

    Etter som eg forstår så vil det vell være urealistisk at ein klarer å oppnå full følsomheit i kroppen sjølv og ryggrada er kirurgisk kutta? Så resultatet vil vell uansett være at forsøkspersonen blir lam?

     

    Det beste utfallet ein kan tørre å håpe på er vell å få i orden sirkulasjonssystemet slik at forsøkspersonen blir lam frå halsen og ned, men at kroppen vil være i stand til å puste med hjelp av ein respirator og at fordøyelsessystemet vil kunne ta til seg næring?

     

     

    Denne forskninga vil nok være av stor betydning for å reparere ryggskader og dermed hindre lammelser, men den naturlige plassen å starte er vell å halshugge personen/forsøksdyret og deretter prøve å kobble hodet tilbake på kroppen. Når ein har beherska denne teknikken, då fyrst kan ein begi seg ut på den vanskelige utfordringa med å bytte kropp (som dette strengt tatt er, ein transplanterer vell per definisjon ein kropp).

     

     

    Uansett, mine spådommar for dette forsøket dersom det blir gjennomført er 1 stk død forsøksperson utan hode og med den einaste erfaringa ein har gjort seg er at det var ein dårlig idé å prøve.

     

    Hensikten er å forlenge livet til en mann med Werdnig-Hoffman sykdommen. hans sykdom gjør at kroppen hans snart vil slutte å fungere (aka han dør). Han har meldt seg frivillig til å prøve kroppstranspantasjon. Kroppen vil være fra noen som er hjernedød.

×
×
  • Opprett ny...