Gå til innhold

Krepp

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krepp

  1. Kan jeg koble til en ekstern harddisk gjennom USB-porten på PS4? Jeg har tenkt til å flytte diverse filer over, for det begynner å bli fullt på harddisken. Jeg har prøvd flere forskjellige, men da får jeg bare beskjed om at det ikke støttes. 

     

    Edit: Jeg formaterte til exFAT via PC-en, og det ser ut til at det virker. Nå tar jeg back-up. :D

  2.  

    Jeg hadde ikke sagt nei takk til et nytt spill med Spyro eller Crash. Jeg husker fortsatt hvor morsomt det var å spille, og hvordan mamma måtte oversette dialogen i Spyro for meg, hehe.

    Alle som noen gang har eid en ps1 vil ha Crash og Spyro tilbake. Kan jo legge til at det er Activision som har rettighetene over karakterene. Activision er kjente for å være noen kyniske jæ*** som gjør sitt ytterste for å grave dypeste mulig i vår lommebok.

     

    Ett eksempel er jo at di la til Spyro i Skylanders for å tjene gryn istede for å gjør fansen fornøyd. Tror nok at noen må kjøpe rettighetene ellers vil Cashivision ruge på rettighetene for å misbruke karakterene i slike mikrotransaksjonspill/konseptspill.

     

    Man kan jo alltids håpe at de gir fra seg rettighetene eller faktisk bestemmer seg for å lage nye og gode spill i seriene.

     

    No One Lives Forever. Fortsatt den beste FPS-serien som noensinne er lagd. Ville smakt med en oppfølger, men også skummelt.

    Ja! Det hadde vært noe, det.

×
×
  • Opprett ny...