Gå til innhold

hocane

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hocane

  1.  

    Var du klar over at kun 0.1 % av spillerne på den amerikanske serveren klarte å cleare hele Naxxramas 40 i Vanilla? Det er en grunn for at det er regnes som tidenes vanskeligste raid, ingen raids i senere tid kommer i nærheten av slike tall

     

    Fightene i seg selv var jo, etter datidens standard, vanskelige. Men det verste med Naxx40 var alt gearet man måtte ha i forkant. Resist-gear, burde helst ha T2 (ihvertfall tanks) og for ikke å snakke om reputation for i det hele tatt å komme INN. Når bosser droppa i snitt 2-3 gear-pieces som skulle fordeles på 40 mann så sier det seg selv at dette blir en tidkrevende prosess. 

     

    Mye av det som gjorde Naxx40 så "uoppnåelig" var nettopp at hele raidet var gata bak så mange andre requirements, ikke nødvendigvis at raidet var så hinsides vanskelig i seg selv. 

     

    Sammenlign dette med hvor lang tid det tar fra du dinger 100 til du har ilevel nok til å komme deg inn i Heroic HFC for eksempel...

     

    Vel la oss snakke om vanskelighetsgradene av bossene. Det finnes kanskje folk som sier, "vel jeg clearet NAxx i WOTLK og det var ganske vanskelig." Vel kanskje, men det var ingenting i forhold til vanilla Naxx, INGENTING.

     

    La meg gi dere et eksempel. Locust Swarm of Anubrekhan... I Wrath gir effekten deg en dot debuff av 1313 - 1687 dmg hvert 2 sekund som stacker gjentatte ganger. I vanilla? Samme effekt rundt 1200 dmg! Ja.. selv om spillere i Wrath hadde 10 ganger så mye liv, damagen av debuffen var nesten lik!

     

    En annen boss, Noth The Plaguebringer, Raids i wrath kunne lett ignorere cursen han putter på deg, hadde en ignorert det i vanilla hadde det betydd en instant wipe på alle! Det er hvor vanskelig det var.

     

    Selv i The Four Horseman fighten trengte du 8 geared tanks! 8! Ikke 1, ikke 2, 8 geared tanks! Det er fullstending insane sammenlignet med nåtidens standard.

     

    Og i tillegg, gjennomsnittstiden av å cleare et raid etter vanilla og opp til i dag er rundt 1-2 uker, hvor lang tid tok det før en guild klarte å cleare siste boss i naxx? 3 måneder! Ingen raids etter er engang i nærheten av et slikt nummer.

    • Liker 2
  2.  

    Hvor finner dere slike servere?

    Jeg googla det bare , men

     

    Kan liste 3 bra her til deg

     

    Www.dalaran-wow.com Lich king server

     

    Www.excalibur-wow.com Burning crusade server

     

     

    Nostalrius.org Vanilla

     

     

    Alle disse 3 krever kun registrering av epost og brukernavn og passord

     

    Også laster du ned en klient fra siden også er det bare å starte den og logge inn med brukernavn og passord.

     

    Vil legge til at Nostalrius har planer om å gå over til TBC om ca et år, og etter det jeg har lest er Nostalrius den serveren med flest spillere.

  3. Flere andre som har vendt tilbake til vanilla? Spiller for tiden på "Nostalrius Begins" som er en identisk klone til ekte vanilla som jeg husker det for 10 år siden.

     

    Må bare oppleves igjen for å innse hvor mye som har forandret seg, til det verre.

     

    Mitt inntrykk av vanilla sålangt:

     

    - Folk snakker faktisk sammen og går i grupper for å gjøre vanskelige quest

     

    - WoW føles endelig som et eventyr igjen, soner er ikke lenger tomme og verdenen føles mye mer levende

     

    - Å få gear og mount føles fantastisk fordi det faktisk ikke blir gitt ut gratis til deg

     

    - General chatten i alle sonene er veldig aktive, igjen samfunnet føles ikke lenger dødt

     

    - Det sosiale aspektet, MMO er back! Når du gjør dungeons føles det som du gjør med venner og ikke bots og du snakker faktisk med dem og blir kjent med dem.

     

    - PvP! Når jeg ankom STV var jeg innfor et sjokk! Ganking er et stort stikkord her, ender med at det dannes grupper hvor Horde og Alliance kjemper om nesingwary campen, noe som er helt fantastisk gøy.

     

    Sikkert mye mer jeg kunne ha nevnet, men igjen vil anbefale denne privat serveren til alle som elsker ekte WoW.

×
×
  • Opprett ny...