Gå til innhold

ivarf

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ivarf

  1. Nei, og det mener heller ikke journalisten. Han skriver at NES er en av flere grunner: "blant annet på grunn av den enorme populariteten til et annet 8-bit-system, nemlig den første Nintendo-konsollen."

     

    NES solgte aldri mye i Norge eller . C64 var steindau i 1994, gammel og utdatert og utkonkurrert av 16-bits konsoller og datamaskiner. Selv Amiga sleit man med å selge. Commodore var på konkursens rand. I 1994 var NES forlengst utkonkurrert av de samme maskinene som utkonkurrerte C64.

  2. Dette er for alle og enhver, mesteparten har flatskjerm. CRT-skjerm gir bedre bilde, men hvem har det hengende i stua? Joda, man kan kjøpe 32" beist på 60kg.

     

    Likevel hadde mesteparten blitt henrettet av å sette opp noe sånt(kanskje ta med inn i huset t.o.m) av den bedre halvdel :p

     

    Jeg prøvde meg på og beholde CRTn og klarte det lenge, helt til i år faktisk. Glad for at jeg rakk å få meg en 50" ST plasmaskjerm fra Panasonic før de forsvant. Jeg kan til og med leve med billedkvaliteten fra VHS og PS2 på den :) Tror ikke jeg hadde blitt like fornøyd med en LED/LCD for å si det sånn

    • Liker 1
  3. Sega Dreamcast ble ikke "totalt overkjørt". Den viktigste grunnen til at Sega Dreamcast forsvant var at det ble så lett å kopiere spill til den etter at hackerne fant ut av maskinen og lagde bootCDer som gjorde at man kunne spille kopierte spill uten å modifisere maskinen.

     

    Grafikken på en Sega Dreamcast kan forøvrig se bedre ut enn eksemplene over hvis man bruker en VGA-skjerm

  4. Sånn som det fungerer i dag jammer trådløsruterne hverandre hvis man bor tett. Hvis kunne funnet løsninger på dette samtidig som finner løsninger for deling av kapasitet så kunne det hatt mye for seg. En løsning alla DAB hvor ruterne jobber sammen i stedte for mot hverandre kunne kanskje virket? Jeg ser selvfølgelig problemet for myndigheter og rettighetshavere på at det blir verre å finne riktig person når noen har gjort noe man ikke liker.

×
×
  • Opprett ny...