Gå til innhold

m0rphX

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av m0rphX

  1. Har lvlet opp en pala som hitta 70 for en uke eller 2 siden, i tillegg til min main som er lock. Vet ikke helt hvilken jeg lvler til 80 først though.

    Har også forhåndsbestilt spillet, så skal hente det kl 00.00 i natt.

    Stikker nok hjem å sover når jeg slutter på jobb 16.00 etterpå, sånn at jeg kan spille utover natten og fortsatt klare meg på jobben i morgen. I helgen blir det MYE gaming ^^

     

    Nada kan brenne btw, det værste er at du sikkert ikke troller engang. Hva har du med hva andre bruker tiden sin på, om folk har lyst å spille et j**** spill eller bli heroinister er vel helt opp til dem. Trenger ikke tre dine fordommer og personlige preferanser nedover øra på andre folk.

    Fordommer fordummer!

  2. Nå skrev jeg akkurat et laaangt innlegg som sikkert kunne kvalifisert til doktogradsavhandling om generalisering rundt skatemiljøet, men jeg klarte selvfølgelig å slette det >.<

     

    Uansett; jeg reagerte på dette med hasj-røyking i anmeldelsen. Jeg synes ikke den kommentaren var passende i det hele tatt. Som (eldre eks-)skater vet jeg hvor hardt det er både for foreldre(ikke minst!) og skatere å ha den generaliseringen hengende over seg hele tiden. Liker ikke uttryket "skater" veldig godt heller, for den saks skyld.

    Nå er vel de fleste brukerne av gamer.no unge, og tar ikke så tungt på slikt, men jeg synes det var en upassende og unødvendig ting å ta med. Hadde dette vært et fps spill hadde aldri den sammenhengen blitt trukket av anmelder, noe som vitner om hvor utbredt denne generaliseringen av miljøet er.

    Ikke noe alvorlig, men det er jo noe å ha til ettertanke.

    "Fordommer fordummer!"

     

    Ellers var det en godt skrevet anmeldelse, og det er et fantastisk bra spill!

    Jeg har ikke skatet mye etter jeg tippa 18, men gikk til innkjøp av nytt brett etter å ha eid dette spillet et par dager, SÅ bra er det :)

  3. Når du sitter regenererer du helse fortere. Du kan trykke på X i stedet for å skrive /sit for å sitte.

    3920849[/snapback]

     

    Niks. Du regenerere helse og mana like fort om du står eller sitter. "In combat" har du ingen hp-regen, og mana-regen tar til 5 sekunder etter spellcasting (en av grunnene til at shield+dot+wand er en meget god måte å grinde med priest).

    5583838[/snapback]

     

    Dette stemmer ikke. Man regenerer helse fortere om man sitter/ligger i motsetning til å stå. Vet ikke om det gjelder mana også, da jeg aldri har spilt spellcasters...

  4. Ingen som dør av ett skudd momentant i beinet. Dummeste som noen gang er blitt oppfunnet i et så realistisk spill som CS ...

    På ordentlig så er det vel de færreste som kjemper videre hvis de er truffet på en eller annen måte uansett type ammunisjon som er brukt. Om treffet er i armen, beinet, overkroppen eller gjennom hodet spiller liten rolle - man er uansett langt på vei satt ut av spill både på grunn av blodtap og smerter hvis man blir truffet, så med tanke på det er CS lite realistisk.

     

    Det er ingen som børster av seg støvet og løper videre når man blir truffet i den virkelige verden. Det skjer kun på film.

     

    Men at det aktuelle våpenet er for kraftig i CS (i forhold til de andre) og ofte misbrukes er det vel ingen tvil om.

    Hmm, stemmer ikke helt det du sier. Det er faktisk mange som løper videre og gjør alt mulig rart etter at de har blitt skutt(Sålenge det ikke er et cleant hs selvfølgelig). Noen kan f.eks. begynne å gå rundt å kikke på blomstene osv. i sjokktilstand, noen kanskje prøver å drepe medic'en fordi de tror han prøver å drepe dem når han klipper opp klærne dems og noen bare fortsetter å fighte så godt de kan..

    Når man blir skutt pumpes det sinnsykt mye adrenalin, endorfiner og alt mulig slags naturlig "dop" rundt i årene, så veldig ofte yter man vanvittig mye mer enn man ville gjort når kroppen er i "normal modus". Men dette kommer jo selvfølgelig veldig an på hvor, hvor mange ganger etc. man blir skutt.

     

    Faren min f.eks. ble skutt i låret med AK47(kula gikk rett igjennom), og han har visstnok aldri løpt så fort som han gjorde da(selvom man tenker at det er veldig vanskelig å løpe med et svært høl i låret)..

    Har vel noe med instinkter å gjøre også. Når kroppen skjønner at den er i _virkelig_ livsfare, kobles så og si hjernen ut og kroppen gjør alt i sin makt for å overleve.

  5. Bruk hjernen din litt da! Enten så resetter du til default, eller så binder du knappene til noe annet(f.eks. knapper du ikke bruker på tastaturet) sånn at joystick-knappene ikke er brukt. Deretter angir du bare omvendt av det normale. F.eks. på pitch up, så dytter du joysticken forover, roll right så drar du joysticken til venstre osv..

  6. Okei, har et veldig irriterende problem her. Når jeg trykker på "radio"-knappen og får opp hovedradio-menyen, går alt fint og jeg kan bruke alle kommandoene uten problemer. MEN, hvis jeg høyreklikker på "Spotted" så detter jeg rett ut i windows. Altså spillet lukker seg helt, uten noen feilmeldinger, ingenting.

    Forøvrig bare i fullversjonen jeg har dette problemet. I demo'n funkerte det helt fint!

     

    Noen gode forslag?

×
×
  • Opprett ny...