Gå til innhold

asus22

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av asus22

  1. Hei, 

    Har nå hatt min OnePlus 9 Pro i ca 3 uker, og her om dagen opplevde jeg at telefonen formaterte seg selv.. Jeg har lang erfaring fra mobilbransjen selv, og kan ikke huske at jeg har vært borti dette tidligere (med kunder). Etter å ha googlet litt ser det ut til at flere har hatt dette problemet med tidligere OnePlus-telefoner. Er det noen her som har opplevd det samme? Usikker på hva jeg skal gjøre, om dette er en kjent feil for oneplus og de bytter telefonen, eller om jeg trygt kan bruke den videre? Veldig kjedelig om dette skulle skje igjen. Heldigvis hadde jeg bare hatt telefonen noen uker og lite innhold gikk tapt, da jeg fortsatt har min gamle telefon tilgjengelig. 

    PS: Telefonen lå i lommen da formateringen begynte av seg selv. Det var maks 15-20.min siden sist jeg brukte telefonen til dette skjedde. 

     

  2. Heisann! 

     

    Jeg jobber pr. dags dato i et lite mediebyrå som driver med alt fra Hjemmesider og SEO til digital markedsføring via Google og Facebook.

     

    Siden jeg tok sertifiseringer innen Google Ads (tidligere Adwords) tidlig i 2018, så har jeg begynt å jobbe mer og mer med Google Ads. Jeg har nå fått tilbud om å jobbe 100% med dette, og da styre alt av kampanjer for eksisterende og nye kunder. 

     

    Jeg har derimot ingen kjennskap til hva lønnsnivået er for denne bransjen. Noen her som jobber med det samme, enten om det er Google og/eller sosiale medier, og vil dele hva dere ligger på i lønn?

     

    Jeg trives godt å jobbe med Ads og vil derfor takke ja til stillingen, men ønsker å innlede lønnsforhandlinger med sjefen i forbindelse med dette. Derfor er jeg ute etter innspill :) 

     

    Kan nevnes at jeg ligger på 420.000 i året nå, og har en bachelor i informasjonssystemer. Arbeidsstedet mitt er ca 1,5 time unna Oslo. 

  3. Da har jeg hatt S8 i litt over et døgn - og er kjempefornøyd! For en deilig telefon :)

     

    Har egentlig ingenting å utsette på den, men jeg kommer ikke utenom fingeravtrykkleseren. Synes ikke den er like presis og rask som på min gamle Huawei. Den er rett og slett dårligere etter min mening, og det er litt skuffende. Men telefonen imponerer på såpass mange andre områder, at det glemmes litt. 

     

    Flere som har vært interessert i batteritid her inne. Det første døgnet med fulladet telefon, så fikk jeg 4t20min skjermtid med batteriprosent fra 100% til 19% før jeg nå har satt den på lading.

  4. Riper S8 lett? Jeg har S7 edge, med Samsung View flipcover, og fikk riper spesielt under vinduet på denne. Nå er glasset dessverre blitt knust med ivrig valp og husky i hus, så nå har jeg bestilt S8 med Copter displayfilm. Er det brukende? Samboeren kjøpte S7 Edge litt etter meg, og har ikke brukt cover eller displayfilm, og den ser helt fin ut.  :hmm:

     

    Edit: Skal sies at ripene kom raskt selv med svært pen bruk.

     

    Det er mye mulig ripene kom pga dekselet. Med mindre jeg blander med S6 nå, så var det S7 og ett/flere av de originale flip coverene som ripet opp skjermene. (Mener at det var S7 altså..) Og de skjermene ble byttet kostnadsfritt (gikk på garanti). 

     

    Generelt sett blir telefoner sjeldent ripete. Hvert fall slik at man merker det i daglig bruk. Alle skjermer får de vanlige bruksskadene etter en stund. Altså, at man kan se at skjermen er litt småripete i sterkt lys/sollys når man holder den i en spesiell vinkel.. 

     

    Glasset som beskytter skjermen tåler mye når det kommer til riper. I de fleste tilfeller knuser eller sprekker glasset. Det er hvert fall min erfaring fra mobilbransjen.

     

    Selv bruker jeg aldri skjermbeskyttelse. 

  5. Telefonene har nå vært på markedet noen uker, og til dere som har kjøpt den;

     

    hvordan ligger det an med skjermformat og apper? Er det apper dere bruker til vanlig som (foreløpig) ikke støtter skjermformatet? Hvilke i så fall :)

     

    Blir nok et kjøp på meg nå snart, og det eneste jeg er litt skeptisk/nysgjerrig på er skjermformatet :p

     

    Lurer også på dette :D

  6. Må si jeg er litt skeptisk til skjermformatet hvis det ender opp med at man får svarte kanter øverst og nederst på skjermen. Da mister man litt av effekten med den store skjermen hvis den ikke kan utnytte den fulle bredden på mobilskjermen.

     

    Jeg har sett i enkelte youtube-videoer at de kan trykke på en knapp som gjør at skjermbildet blir strukket, slik at den fyller fulle bredden av skjermen. Men fungerer dette på alle videavspillinger? Som på Viaplay, Netflix osv..

     

    Etter å ha sett enda flere videoer av telefonen, er jeg fortsatt skeptisk. Nå ikke bare grunnet videoer som ikke vises i fullskjerm, men også apper. En ting jeg garantert ville irritert meg over om flere apper ikke vises i fullskjerm grunnet skjermformatet. 

     

    Jeg vil tro at de aller fleste (største/mest populære) appene vil få oppdateringer som tilpasser dette, men likevel vil det nok være mange apper der ute som ikke støtter skjermformatet til telefonen. Vil f.eks ikke overraske meg om flere norske apper ikke støtter skjermformatet.

     

    Noen som har noe å tilføye her? Om noen har testet telefonen f.eks. 

     

    Dette vil i så fall være en deal-breaker for min del. Jeg har lenge ventet på telefoner med større skjerm, uten at selve telefonen blir større. Blir derfor rimelig skuffet om dette resulterterer i at mye man bruker telefonen til (apper/videoer) ikke støtter skjermformatet..

  7. For noen 2 år siden betalte jeg 5200 for en galaxy note 4 som hadde alt av tekonolgi som fantes. Topp modellen til samsung. Så synes faktisk 8500 er litt overpris for tilsvarende produkt 2,5 år etterpå. Men samtidig ligger markedet på den prisen for toppmodeller nå.

     

    Begge er toppmodeller, ja, men tilsvarende produkt blir ikke akkurat riktig.

     

    Men ja, prisene har steget voldsomt de siste årene. Heldigvis har flere operatører gode priser på denne telefonen med binding. ICE er vel best ut, med priser på rundt 4500,- for S8.

     

    For min egen del tar jeg alltid godt vare på telefonene mine, og kan derfor videreselge de til en god pris. Dette kombinert med kjøp av telefon med binding, så blir ikke mellomlegget på en ny S8 så alt for ille.

  8. Må si jeg er litt skeptisk til skjermformatet hvis det ender opp med at man får svarte kanter øverst og nederst på skjermen. Da mister man litt av effekten med den store skjermen hvis den ikke kan utnytte den fulle bredden på mobilskjermen.

     

    Jeg har sett i enkelte youtube-videoer at de kan trykke på en knapp som gjør at skjermbildet blir strukket, slik at den fyller fulle bredden av skjermen. Men fungerer dette på alle videavspillinger? Som på Viaplay, Netflix osv..

  9.  

     

    Det virker generelt ut som om edge er likt av mindretallet.

     

    Det tviler jeg på. Edge-modellen av S7 er solgt mest i den kjeden/operatøren jeg jobber for. Jeg mener det var det samme for S6-serien også, og det er nok derfor de satser såpass mye på Edge fremover ;)

     

    Edge er ganske populært.

     

    Edge selger bedre bl.a. bedre fordi det er gimmick og ser muligens bedre ut. Men praktisk er det ikke!

    I tillegg har Edge-utgaven tradisjonelt blitt levert med kraftigere batteri enn standard utgaven. Selvfølgelig kjøper folk den utgaven med best batteri!

     

    Selv savnet jeg S8 i vanlig, flat innpakning. Samsung kommer aldri til å bli aktuelt igjen for min del så lenge de tviholder på edge-skjermen!

     

     

    (Gimmick og) design stemmer nok bra. I tillegg ønsker flere og flere større skjermer.

     

    Jeg jobber i butikk, og overraskende få er oppdatert på hva man faktisk får med Edge kontra Flat. Jeg nevner alltid batteritiden ovenfor de som kjøper Edge, men de fleste er som regel ikke klar over dette.

     

    Folk liker rett og slett Edge.

    • Liker 1
  10. Litt merkelig å si det om en telefon til 7500 og 8500, men jeg er positivt overrasket over prisene. Forventet S8+ til rundt 10k, og den vanlige versjonen til rundt 8-9k.

     

    Med abonnement blir dette overkommelig. Jeg får en S8 til 5999,- , som jeg vil si er en meget god pris. Dette i tillegg til at jeg selger min gamle telefon, så vil nok ikke innkjøp av ny S8 svi så alt for mye i lommeboka.

     

    Kan legge til at man får med AKG-propper til en verdi av ca.1000(?), noe som helt sikkert er mulig å få solgt på finn.no (jeg liker ikke å bruke ørepropper).

  11. Overraskende stille her inne til at det har vært såpass mange lekasjer rundt S8 :p

     

    Samsung-Galaxy-S8-22.jpg

     

    Dette skal være ett offisielt bilde av S8. Dere finner flere her:

    http://itavisen.no/2017/03/26/her-er-de-tekniske-spesifikasjonene-og-offisielle-bildene-av-galaxy-s8/

     

    De ryktede spesifikasjonene:

     

    galaxy_s8_spesifikasjoner_norsk_4.jpg

     

     

    Videre lurer jeg på hva Samsung bundler S8 med i år. De siste årene, siden S6, har de alltid gitt med noe ekstrautstyr til sine toppmodeller. Ladeplate, VR osv.. Var vel meningen at Note 7 skulle komme med noe ekstrautstyr også.

  12. Det virker generelt ut som om edge er likt av mindretallet.

     

    Det tviler jeg på. Edge-modellen av S7 er solgt mest i den kjeden/operatøren jeg jobber for. Jeg mener det var det samme for S6-serien også, og det er nok derfor de satser såpass mye på Edge fremover ;)

     

    Edge er ganske populært.

  13. Flere som opplever at enkelte apper lagger? Synes det har blitt verre den siste måneden. Hovedsaklig er det Messenger og den chatteboblen som lagger noe voldsomt hos meg. Mer eller mindre hver gang chatteboblen åpnes går det tregt og den lagger (hvis man kan si det om en app, og ikke bare spill.. hehe).

     

    Ufattelig irriterende, da det er en app jeg bruker relativt mye.

     

    Usikker på om det er telefonen/operativsystemet eller appen(e) som er problemet. Vurderer en formatering av telefonen, men vil helst unngå det. Har hatt telefonen siden november.

  14. "Forhåndsbestill vår nye Gear S3 før 1.desember og få de trådløse Level Active-ørepluggene uten ekstra kostnad."

     

    - Samsung Norge på Facebook

     

    Samsung pleier som regel å kjøre samme tilbud hos alle (de fleste hvert fall) forhandlere når det kommer til bundles. Det samme så man mtp Gear VR og S7-serien. Vil anta at man får med ørepluggene hvis man bestiller hos elkjøp også. Kanskje bare Elkjøp som ikke har vært flinke til å markedsføre dette? 

  15. (Litt) Off-topic:

     

    Stadig ved lansering av nye iPhones ser jeg folk legge ut linker til bestilling, som jo det er noen av på denne siden - hva er egentlig grunnen til at Telenor velger å gjøre det på denne måten? Virker som en merkelig og litt tungvint løsning spør du meg, men nå har jeg heller aldri benyttet meg av denne, så jeg ser kanskje ikke fordelen med det. 

     

    Hvordan fungerer dette systemet?

  16. På min gamle S6 kunne jeg stille inn den innebygde datatelleren til å nustille seg på en bestemt dato, så vidt jeg kan se er ikke dette mulig på P9 Plus? Ganske merkelig i grunn, da alle ikke har ny datakvote ved månedskifte - jeg har den 5 hver måned.

     

    .. Eller er det bare jeg som ikke finner denne innstillingen?

×
×
  • Opprett ny...