Gå til innhold

Jonny m

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonny m

  1. Hei,

     

    Jeg sliter med smerter i begge knær når jeg er i aktivitet, noen ganger til og med bare jeg går. Har spilt fotball i 10 år, men sluttet nylig grunnet smertene som hindret meg i å trene. Var hos legen for ca. 1 mnd siden, ble sendt på MR og fikk beskjed om at det mest sannsynlig bare var overbelastning av kne, og at jeg skulle avgrense trening etter symptomer. Har vært en del ute og jogget, men smertene kommer etter et par minutter noe som gjør det vanskelig å fortsette. Selv mener jeg at legen mulig har tatt feil, ettersom jeg ofte får vondt bare av å gå litt. Noen som har en idé om hva det kan være, utenom overbelastning?

     

    Takk for svar :)

  2. Rådet fra dere alle om å følge guiden i det første svaret ga dessverre ikke det resultatet som jeg spurte om. Maskinen ble i stedet stilt tilbake til slik den var levert i fra Komplett. Uansett, å gå for reformatering når jeg selv er såpass usikker på korrekt oppsett og motstridende meninger her tror jeg vil være uklokt av meg så jeg velger å la det ligge. Inntil videre i det minste. Jeg skjønner det ikke er lett dette så takk uansett for at dere prøvde! :)

  3. Du skriver at jeg kan slette partisjon 4, 5 og 6 hvor du begrunner partisjon 6 med at denne er for gjenoppretting og derfor ikke noe å ta vare på, Dette er greit, men partisjon 1 står også merket med type gjenoppretting. Er det noen grunn til at jeg bør beholde denne, eller tenkte du egentlig på at jeg burde beholde partisjon 2 og 3 her?

  4. Har sett på den, men ser at det ved tilbakestilling står spesifisert:

    Alle de personlige filene dine slettes, og innstillingene blir tilbakestilt. Alle apper du har installert, blir fjernet. Bare apper som fulgte med PCen, installeres på nytt.

    Den siste setningen her stusser jeg noe over. Menes her kun apper som følger med en ren installasjon (likt hvis jeg hadde kjøpt en maskin som ikke var forhåndskonfigurert i fra butikk) eller vil jeg fortsatt sitte med all ekstra oppsett i fra butikken?

  5. Hei!

    Jeg har nylig kjøpt en Acer Aspire XC705 fra Komplett med Windows 8.1 (64-bit) som jeg har fått erfare er bundlet med hel uendelig masse unyttig programvare. Jeg har også funnet trojaner på systemet. Jeg har derfor lyst slette alt og begynne på nytt med et reformatert system, men trenger litt hjelp i fra noen som har gjort dette før og er trygg på prosessen.

    Dette er hva jeg har gjort:

    • Fulgt denne veiledningen for å produsere installasjonsmedie (da dette ikke medfulgte)
    • Hentet ut produktnøkkel ved hjelp av denne veiledningen (da dette ikke medfulgte)
    • Tatt backup av bilder/data jeg vil beholde. Jeg tenker i utgangspunktet å laste ned drivere i fra leverandør, men har også tatt backup av mappen C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository
    • Endret oppstartsekvens for å boote opp fra installasjonsmedie

    Jeg ønsker som sagt ikke å beholde noe. Etter å ha lastet inn installasjonen har jeg derfor klikket videre til Egendefinert og får opp vedlagt partisjonstabell hvor jeg nå står fast da jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Er det noen eksperter her som vil hjelpe meg videre?

    post-328319-0-58899400-1436719752_thumb.jpeg

    post-328319-0-44671600-1436719769_thumb.jpeg

  6. Ser at spørsmålet er ca. Én mnd gammelt, men her er etsvar:

     

    Den beste måten er nok å sette opp dualboot, men om du ikke vil styre med det finnes det alltids virtuelle maskiner. F.eks VirtualBox er nok det beste alternativet jeg vet om, men man må regne med at den henger seg en gang i blant, ettersom den har en del bugs. Microsoft har også en, men den er nok heller ikke plettfri. Så igjen, det beste er nok dualboot :-)

  7. Hei,

     

    Har tenkt å kjøpe meg en ny pc der jeg får mulighet til å kjøre Arma 3. Er det noen som kunne satt opp en liste med deler som sammen kan kjøre spillet? Eller om det e.v.t er en ferdigbygget pc på markedet som kan kjøre det. Budsjettet er på ca. 6K, om det ikke går an å få noe til den prisen går det sikkert greit om budsjeddet overskrides litt.

     

    Takk for svar :-)

  8.  

     

    Kunne de ikke gitt ut et skikkelig OS _før_ de avsluttet kundestøtten?

    De har gjort det. Windows 8.1 heter det.

    Vil du virkelig kalle windows 8 en god erstatter for windows 7? Vel det er jeg i hvert fall helt uenig i, kan godt nevne noen grunner nedenfor;

     

    1. F.eks hvorfor i all verden er det nødvendig at microsoft skal mase om at du oppretter en hotmailkonto for å bruke systemet? (vet godt at dette er valgfritt, men likevel totalt unødvendig).

    2. Metro er helt meningsløst, løser ikke noen problemer.

    3. Programmene jobber ikke med hverandre i det hele tatt, er jo bare rot og tull.

    4. Vet ikke hva jeg skal kalle dette tullet, men får vel beskrive det som fargerike fliser. Hva er egentlig grunnen med at man skal ha de flisene? Ser ut som et rart pusslespill som noen aldri rakk å sette sammen.

    5. Og kontrollpanelet er vel heller ikke noe å skryte av, ser ut som innstillingsmenyen på mobilen min.'

     

    I bunn og grunn har windows gått fra å være et ordentlig operativsystem jeg var stolt og glad over å bruke, til å bli noe jeg skammer meg over.

    • Liker 5
  9. HP'er generelt har tendenser til å ha et relativt høyt støynivå og de blir veldig fort varme. Dette er dog på de eldre modellene. Har ikke sett eller prøvd den nye så det kan godt være pc'ene har blitt forbedret på disse områdene.

     

    Skulle jeg kjøpt meg en ny bærbar pc, ville jeg nok valgt Asus. Med forbehold om at innmaten er sånn noenlunde lik som den du allerede ser på

    Takk, skal tenke på det :)

×
×
  • Opprett ny...