Gå til innhold

RexTheBandit

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RexTheBandit

  1. Puro skrev (3 timer siden):

    Kommer til å floppe hardt.

    Ingen tar det spillet seriøst som et competitive game og derfor blir det aldri en esport.

    Det er som COD, rocket league eller fortnite, et tullespill som er gøy for barna, men som aldri kan sammenlignes med ekte esport som feks CS, Dota eller Starcraft.

    Til å være en Battle Royale tittel, så vil jeg si at interessen er ganske stor rundt det i forhold til andre FPS BR's der ute.

    Jeg personlig synes det er ekstremt spennende. Siste store turnering i Polen og tidligere TwitchRivals viser jo at ganske mange andre synes det samme.

    CS, Dota og SC er spill som har mange år på baken, Apex har ikke ett fult år enda engang.

    Er jo snakk om noen millioner i premiepotten her, så vil si dette er ganske så seriøst!

    Dette blir artig og ekstremt kult at fire norske personer er med.
    Viktig for Esporten i Norge og veldig kult at det kommer ut i media!

    • Liker 1
  2. Skjønner ikke at du hisser deg sånn opp over at noen ønsker autentisitet, og synes det er synd når Dice selv sier de prioriterer å "empower diversity" fremfor autentisitet. Det handler ikke om at alt må være 100% korrekt eller at en ikke kan ta seg friheter, men om at det for en del vil være ødeleggende for innlevelsen i en ellers oppslukende og imponerende spillverden om eksempelvis slaget ved Narvik utkjempes av handikappede, svarte kvinnelige bergjegere fra Nazi-Tyskland med hanekam, blå ansiktsmaling, tøffe skinnjakker og gullbelagte våpen, slik vi ser ut til å risikere.

     

    En fin løsning hadde vært om spilleren fikk valget om å skru av mye av dette, så kunne de som ville ha en autentisk verden få dette, og kanskje også bedre ytelse i spillet, mens de som synes det er gøy med et mer alternativt preg kunne kose seg med det.

    Forstår så klart at folk vil ha autentiske fps spill, synes det er artig selv. Tingen er bare at det er merkelig når veldig mange i tråden her reagerer som de gjør over kvinnelige figurer og kosmetiske duppeditter. Tenker man ikke over tidligere spill i serien, da man feks kunne klemme på tiger lakk på en tanks, eller urealistiske camo/skins på våpen, soldater osv. (Kniv med bipod) Denne serien har aldri hatt som mål å ha autentiske spill. Hvorfor ble det ikke det samme nivået på diskusjon rundt dette temaet da CoD: WW2 kom med kvinnelige figurer eller da det ble implementert i en dlc i Battlefield 1? Sier meg enig i at launch traileren var helt vridd og fokuset på alt annet enn gameplay, noe de svir for nå. Synes bare det autentiske/politiske kortet blir helt feil å bruke i sammenhengen her. De som har fulgt serien i årevis vet vel dette selv innerst inne at Battlefield har sitt eget "krydder" med tanke på gameplay.

     

    Hvis jeg trenger en autentisk dose av fps så logger jeg heller inn på ARMA feks.

  3. Til de som klager på kvinnelige karakterer og at det ikke er historisk korrekt, burde virkelig tenke dere godt om. Hvor i all verden finnes det en artikkel om at Battlefield serien og spesielt det nyeste tilskuddet prøver å oppnå noe slikt? Vil du ha historisk korrekte fakta så går du på biblioteket, ser en dokumentar eller går på ett museum! Du burde hvertfall ikke se etter det i Battlefield V, som aldri har antydet å være ett slikt spill.

     

    Her er det en recap artikkel av hva Battlefield serien alltid har dreid seg om. Det å ha det gøy som bare det, med utrolig grafikk, fysikk og mekanikk.

     

    https://www.google.no/amp/s/motherboard.vice.com/amp/en_us/article/3k4kkw/battlefield-v-historical-accuracy

     

    Ta dere en bolle! Så sees vi andre som har troa, som ikke lar filleting ødelegge det Battlefield faktisk er, på slagmarken i oktober!

     

    GG.

    • Liker 5
  4. Forstår det godt! Vet ikke om dem har fått unna til alle som står listene dems, men vil ikke si en uke er lang tid. Kontakt dine nærmeste Gamestop butikker og hør om hvor lang tid det tar før du får om du evt setter deg opp. De svarer ærlig. De lovet 2 uker for meg, noe som stemte. Dem sa også 2 uker til min kompis. Han fikk allerede sin etter 1 uke. Så vil tro det går unna om du kjøper via en butikk og ikke nett.

  5. Da jeg henta min i januar, spurte jeg hvordan det ble med levering videre. Da sa karen bak kassa at gamestop hadde avtale med sony om å få god tilgang og før de fleste andre butikker/nettbutikker. Har en kompis som satt seg på liste for 2 uker siden, han fikk den torsdag forrige uke. Da sa dem til han at de får hver uke fra nå og utover. Håper det kan hjelpe deg, komplett virker ikke trivelig kan jeg se.

×
×
  • Opprett ny...