Gå til innhold

Sikki_Nor

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sikki_Nor

  1. Tja, har spilt på en 5 år gammel skjerm og jeg klager ikke :) Jeg klager meg fint uten 120 hz ;)

    Men er den Asus skjermen grei?

     

    Det ser ut som en bra første skjerm så går den an når du begynner å spelle andre spell å oppgradere skjermen til en bedre. eg har en annen asus skjerm og eg har ikkje hatt noge promblem med det. så eg trur nok dette er en god skjerm til den prisen

  2. Problemet ditt er 3 parts software (ea games spill & origin).

    Se post # 3 merket grønn nede på siden her før løsning.

    http://answers.ea.com/t5/Origin/Origin-Problem-Can-t-find-UpdateTool-exe/td-p/436874

    beklage men ingen av de løsninger som var det funket for meg uheldigvis, men kan det være at det kan være et annen program som kan ha foresaket dette? , eg hadde ikkje instalert noge på pcen på lenge så.

  3. Siden du har installert Windows på nytt regner jeg med du ikke har installert EA's Origin Game manager system på maskinen? Ser andre sier at det hjelper å avinstallere dette.

     

    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9106054.page

    Eg instalerte Origin inn på pcen men det funket ikke, jeg har også prøvd å kjøre det som admistrator eneste som kom opp var at jeg ikke hadde internett tilgang når origin kom opp. men eg gikk inn på enhetsbehandlinger og der visse det et gult trekant skilt på netverk driveren, kan dette ha noe å si?

  4. hei jeg har et asus sabertooth z77 som ikke vil koble seg opp til internettet, dette har nå skjedd tre ganger siden eg kjøpte det.

     

    første gang funka det med å reinstallere alle driverene på hovedkortet.

    andre gangen reinstalerte jeg helle windows og da funka det.

     

    men nå kommer det opp en melding som sier at jeg ikke har updatetool.exe. og dette kom opp idag når jeg startet maskinen. jeg har forsøkt å installere alle drivene på slutt men har ikke reinstalert windows.

     

    så lurte på om noen der ute viste hva som kan være feilen.

     

    har testa nye kabel i pcen det funket heller ikke.

    har testa kabel som hører til i pcen og den fungere fint på andre pcer

    har windows 8.1

     

    tussen takk for svar =)

     

    Edit:

    Har nå reinstallert windows 8 men fungere ikke fremdeles , har både prøvd driverene på dvd plata som var med og driverene som er på nettsiden.

     

    jeg har ennå garanti på hovedkortet så er dette noe som kan være feil ved selve hovedkortet siden det er 3 gang dette har skjedd siden eg kjøpte hk for 1,5 år siden-

     

    den sier inne på enhetbehandlingen at denne enheten kan ikke starte. ( kode 10)

    (operasjonen mislyktes)

    Den forspurte operasjonen mislyktet.

    står det på egenskapene under enhethebehandligene på Intel ®

  5.  

     

    Ok. Bærbar eller stasjoner? Jeg har slitt med bærbar og Windows 8.1 og grafikkort. La inn leshcat sine drivere og det fikset alt.

    http://leshcatlabs.net

    det er en stasjoner pc, men tror du hvis han kjøre pcen i frabrikk instillinger og reinstallere alt på pcen kan funke? trenger han da koden for å gjenopprette pcen med win 8 ? =)

    Er det lisensnøkkelen til Windows du mener? Dersom det er en Windows 8 nøkkel så skal det vel gå bra. Er usikker på om en 8.1 nøkkel virker til Windows 8.

     

    ja mente lisensnøkkel ja =) beklage. men da trur jeg at han skal ta også installere win på nytt =) ok tussen takk for hjelpen så ser vi om det funker etter han har reinstalert win =)

  6. Hei

     

    min kompis har promblemer med Steam spillene sine. Han kan starte spillet å loade inn også etter et par sekund så fryse helle pcen. Han har win 8.1 ( ja eg vet det e dritt ;) ) men vi sletta helle steamen hans også installerte det igjen så funka alle spillene i ein heile dag før dette skjedde igjen. Har kjekka alle drivers er opp til de nyeste som er ute.

     

    tussen takk for svar =)

     

    hvis jeg reinstallere pcen tilbake på frabrikinstillinger må han legge inn windows koden igjen eller slipper han det? har aldri gjort det med win 8.1

×
×
  • Opprett ny...