Gå til innhold

Oll!X

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oll!X

  1. Selv synes jeg at Elder Scrolls Online så langt er bra hvis man ser på det som et MMO. Hvis man ser på det som et Elder Scrolls, kan jeg dessverre ikke si det samme.

     

    ESO holder seg innenfor den etablerte MMO-formelen, og mister derfor mye av friheten man vanligvis ser i Elder Scrolls -spill. Dette savner jeg, og skulle ønske at utviklerne kunne tenkt litt mer ut av boksen. Mindre "theme-park" og mer "sandbox".

     

    Oppdragene og historien i spillet prøver å få deg til å føle deg spesiell, og gi det store og viktige valg og roller. Greit det, det er vi jo vant til fra Elder Scrolls, men det som ikke sitter helt rett hos meg er at alle de andre går rundt og gjør samme "unike" oppdraget. Det ødelegger hele "du er spesiell"-følelsen disse oppdragene prøver å gi deg.

     

    Jeg synes jeg spillet er bra, og jeg er enig i det meste som står i artikkelen. Spillet står bare ikke helt til det jeg personlig ville ønske av et Elder Scrolls- MMO.

    • Liker 1
  2. Høres upraktisk ut å ikke ha optisk drev. Fint å ha muligheten til å kunne kjøpe og laste ned spill via internett, men hvis det er eneste muligheten man har så kan Microsoft styre prisene som de vil, og man har ingen andre alternativer å gå til.

    Når man har optisk drev så har man jo i det minste muligheten til å skaffe seg spill fra andre kilder, og også kunne spille brukte spill.

    • Liker 1
  3.  

    Jeg syntes spillet var ganske greit. Slåssinga funka jo så og si som i Skyrim, men med en ekstra hurtigbar (slik som de fleste MMO'er). Oppdragene var forholdsvis engasjerende også.

     

    Spillet er for øvrig ikke spillbart på Windows XP. Kræsjet hele tiden, men funker sånn høvelig greit på Windows 7. Fikses kanskje i framtiden?

    Hvorfor skal de fikse det til xp som ikke får flere oppdateringer ut april?..

     

    Fordi de inviterte XP-brukere til betaen kanskje? Hvorfor invitere XP-brukere til betaen hvis de ikke har tenkt å støtte XP? Det gir lite mening.

  4.  

     

    Da vil ikke spillet ikke selge like bra som det kunnet siden mange flere har ps3 og 360. Kan ikke se hvordan dem ville tapt på å lansere det på dem konsollene også

    Så vidt jeg forstår kommer ikke spillet ut før mot slutten av 2015. Tviler på at mange utviklere fortsatt gir ut spill til 360 og ps3 om to år.
    Dem lagde fortsatt ps2 spill over 6 år etter ps3 kom så ps3 kan nok bli værendes i en lang tid:)

     

    Sant det, men ingen AAA-spill.

  5. Bioware har kanskje ikke de mest interessante eller realistiske romansene, men jeg likte fortsatt disse aspektene da jeg spilte spillene deres. Noen ganger kan det bli litt nye tror jeg. Et eksempel var da jeg spilte Mass Effect og halvparten av kvinnfolkene på Normandy er forelska i Shepard.

     

    Nå skal det sies at jeg tror fortsatt at jeg ville likt spillene uten romanser også. Jeg tror at jeg i hovedsak likte at man skaper et forhold mellom spillkarakteren din og resten av teamet. At man ikke går rundt med en gruppe randoms, men en gruppe venner.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...