Jump to content

Yngvejos

Medlemmer
 • Content Count

  3345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 :)

About Yngvejos

 • Birthday 11/17/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har to stykk batterier som er 6 Ah til mine blå Bosch og de holder overraskende langt. Jeg har to 6Ah og ett 4Ah batteri (Bosch) i bilen. Til boring i betong holder de lenge, men ved skjæring i asfalt og betong med vinkelsliper, tapper jeg batteriene raskere enn jeg klarer å lade dem. Vinkelsliperen tapper ett 6Ah batteri på under 10 min.
 2. Hvilket gain nivå brukte du når du slaktet det interne RIAA trinnet? Tviler på at spilleren har to RIAA trinn, så hvis den låter bra trådløst, har du nok problemer med gain strukturen i anlegget ditt.
 3. For selv en amerikansk BMW 3-serie med M-sport-justering har mykere justering enn en europeisk tilsvarende bil. De store bilprodusentene justerer bilene utifra markedet de skal selges i. Dette har jeg aldri hørt om. Ett kjapt søk i delekatalogen viste at EUR og USA 3-serier har identiske delenr på dempere, fjærer og stabilisatorstag.
 4. Man får det man betaler for. Prosessanlegget ble bygd på en lekter. i Spania og skulle kobles til resten av anlegget da den kom til Norge. Jeg tilbragte store deler av læretiden min der oppe og la flere km ny varmekabel på tanker, rør og ventiler som spanjolene hadde "glemt"...
 5. Spare penger ved å sende ut teknikere for å rigge ned signalene? Man skulle tro at det er mer å spare på å la de stå og la være å reparere dem når de ryker, så kan de heller demontere signallyset samtidig som resten av bomstasjonen skal demonteres.
 6. Å pakke opp en google home må være omtrent like hyggelig som å pakke opp en elektronisk fotlenke.
 7. Dieselmotorene deres skulle vel også være spesielt effektive... Tror ikke på noe fra den kanten før det er målt av en tredjepart.
 8. Har aldri oppdaget så mye ny musikk som etter FM stengingen. Jeg har endt opp med å høre på "radio" på spotify eller Bandit rock i bilen etter at de nasjonale kanalene forsvant. Jeg fyller 30 i år og oppdager stadig ny musikk
 9. Når en artikkel starter med: :Mobilen for deg som elsker hodetelefonene dine Knapt noen mobildings gir deg bedre lyd enn G7 ThinQ.: Da forventer jeg at dette er utdypet i testen. Er minijack som har vært standard i alle år den store nyheten? Minijack har jeg på min Oneplus 6 uten at den fikk en tilsvarende overskrift... Har denne kanskje en eksotisk DAC? Leverer den mer effekt enn andre telefoner? Har den lavere forvrenging enn andre telefoner?
 10. Jeg har fått mange timer underholdning fra min Snes mini ved å gjennomføre Legend og Zelda, Secret of mana, Earthbound, Chrono trigger og Illusion of gaia. For tiden spiller jeg Secret of evermore. Dagens spill er selvsagt overlegne på grafikk, men det virker som om gameplay og historie var mer vektlagt i snes tiden, da man ikke kunne vinne kunder på grafikk alene.
 11. Hvorfor ligger ikke denne blandt Topp 10 mobiler akkurat nå? Den scorer høyere enn flere av telefonene på listen.
 12. Det var da ikke værre enn at jeg kunne kjøre en tur til Power og kjøpe en SNES etter å ha lest denne artikkelen uten forhåndsbestilling. Valgte collect @ store før jeg kjørte for å unngå bomtur, men ser at min lokale power fremdeles har disse på lager.
×
×
 • Create New...