Jump to content

Yngvejos

Medlemmer
 • Content Count

  3353
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 :)

About Yngvejos

 • Birthday 11/17/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er det 230v/400v stikkontakt på turbinene? Om de har lavspenning tilgjengelig, er det gjerne stor avstand fra turbinene til perimetersikring. Det er dyrt å grave kabelgrøfter.
 2. De burde heller blitt pålagt å kjøpe en helautomatisk port. Om det er langt å føre frem strøm, kan jeg levere løsninger med både solceller og vindturbin.
 3. Testen i rustfritt stål virker ganske meningsløs. Utifra bildene, er samtlige bor ødelagt etter øvelsen. Ved full hastighet på drillen, vil man herde metallet og bruke lengre tid på å bore igjennom. Jeg borer mye rustfritt med både 12 og 18v maskiner. For å kunne bore mer enn 2-3 hull med samme bor, er smøring og lav hastighet stikkordene. Hvor lang tid det tar å bore gjennom har mer med teknikk å gjøre enn maskinens kraft og hastighet.
 4. Og klistremerker på klistremerkene siden produksjon av klistremerker også slipper ut co2.
 5. 'En Audi E-Tron blir malt ved fabrikken i Brussel.' Det ser mer ut som den blir grunnet før lakkering. Tviler på at de bruker maling på bilene.
 6. "Allerede to dager etter den tragiske helikopterstyrten, skrev produsenten Airbus på sine nettsider at de ikke så noen grunn til holde helikoptertypen Super Puma på bakken" kilde: https://www.ba.no/nyheter/helikopterstyrten/helikopter/helikoptre-far-flyforbud-etter-turoy-ulykken/s/5-8-363721 De var med på granskningen, men var veldig ivrige i å erklære helikopteret som flyvedyktig. Mener at feilen ble løst ved bedre sjekk av toleranser og hyppigere vedlikehold/inspeksjon av girkassene.
 7. Fordi det er samme produsent som står bak. En produsent som var mer interessert i å få helikoptrene i luften igjen enn å finne ut hvorfor hovedrotoren falt av og hvordan man skal forhindre at det skjer igjen. Hvorfor skal man ha tillit til at en ny modell fra den kanten blir levert uten kjente og ukjente svakheter?
 8. Glad for at jeg ikke jobber offshore lenger. Jeg hadde aldri satt meg i ett Airbus helikopter igjen.
 9. Jeg har to stykk batterier som er 6 Ah til mine blå Bosch og de holder overraskende langt. Jeg har to 6Ah og ett 4Ah batteri (Bosch) i bilen. Til boring i betong holder de lenge, men ved skjæring i asfalt og betong med vinkelsliper, tapper jeg batteriene raskere enn jeg klarer å lade dem. Vinkelsliperen tapper ett 6Ah batteri på under 10 min.
 10. Hvilket gain nivå brukte du når du slaktet det interne RIAA trinnet? Tviler på at spilleren har to RIAA trinn, så hvis den låter bra trådløst, har du nok problemer med gain strukturen i anlegget ditt.
 11. For selv en amerikansk BMW 3-serie med M-sport-justering har mykere justering enn en europeisk tilsvarende bil. De store bilprodusentene justerer bilene utifra markedet de skal selges i. Dette har jeg aldri hørt om. Ett kjapt søk i delekatalogen viste at EUR og USA 3-serier har identiske delenr på dempere, fjærer og stabilisatorstag.
 12. Man får det man betaler for. Prosessanlegget ble bygd på en lekter. i Spania og skulle kobles til resten av anlegget da den kom til Norge. Jeg tilbragte store deler av læretiden min der oppe og la flere km ny varmekabel på tanker, rør og ventiler som spanjolene hadde "glemt"...
 13. Spare penger ved å sende ut teknikere for å rigge ned signalene? Man skulle tro at det er mer å spare på å la de stå og la være å reparere dem når de ryker, så kan de heller demontere signallyset samtidig som resten av bomstasjonen skal demonteres.
 14. Å pakke opp en google home må være omtrent like hyggelig som å pakke opp en elektronisk fotlenke.
×
×
 • Create New...