Gå til innhold

fine i'll leave

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

Innlegg skrevet av fine i'll leave

  1. Tenkte jeg skulle gjøre dette litt enklere for meg selv, ved først å skrive opp alle spill jeg virkelig digger, for så å korte listen ned til 5. Men når man sitter med så mange titler og skal kutte ut så mye bra er det så absolutt ikke enkelt!

     

     

    1: Telltales The Walking Dead

    Ingen over, ingen ved siden. Gameplayet er jo som vi alle vet så som så, men jeg elsker bare historien, universet og ikke minst karakterene. Ingen andre spill har fått meg til å bry meg så mye om en spillfigur som det. (Forøvrig ikke spilt sesong 2 enda fordi jeg plutselig gikk ifra å være en drittunge med all verdens tid til spill osv til å skulle være voksen med ansvar, men det blir!)

     

    2: Bioshock

    Nå kunne jeg skrevet hele serien da alle tre var bra, men det første hever seg lett over de to andre for min del. Først hadde jeg null interesse for spillet, da jeg trodde det var i horror-sjangeren og jeg jo er en stor pingle, men fikk det i gave og da hadde jeg plutselig nesten ikke noe valg. Atmosfæren, karakterene og historien kom som slik ett sjokk på meg, og satte slik ett inntrykk jeg aldri kommer til å glemme.

     

    3: TimeSplitters: Future Perfect

    Jeg har litt vanskelig med å forklare hva jeg liker med spillet, (eller hele serien for den saks skyld) da det rett og slett er så mange år siden jeg har rørt det, men la oss beskrive det som mitt og mine venners Goldeneye, og satse på at folk kjenner seg igjen i det.

     

    4: Champions of Norrath

    Aner ikke hvor mange timer jeg og en venn av meg satt oppe på rommet hans og spilte Champions of Norrath og Champions: Return to Arms, men jeg kan si for sikkert at jeg lett kunne brukt like mange timer i dag hadde muligheten vært der. Aldri har jeg blitt så hektet på ett spill over så lang tid som det.

     

    5: Battlefield serien

    Denne var jeg litt usikker på om fortjente å være på topp 5. Det er uten tvil den fps-serien jeg har spilt mest av de siste årene, og jeg har hatt det ufattlig mye moro med den, men på den andre siden føles det ut som om den konstant prøver å dytte dritt ned i halsen på meg. Likefullt, ingenting slår å spille med ett par kompiser og kicke ass en hel kveld!

     

    Listen er så absolutt ikke perfekt, og skal garantere jeg kommer på noen andre som fortjener å være her, men slik kan jeg bli sittende og gruble hele dagen, så shit au!

  2. Lastet ned WiFi Analyzer nå, og eneste kanalene som var bedre var 13 og 14. 13 var så vidt bedre enn 6 som den sto på før, men bare så akkurat. 14 var mye bedre, men den kan jeg ikke velge, så da ble det 13. Får se hvordan den oppfører seg nå.

    Vet D-link ikke har beste ryktet, men ikke min router, og økonomien er så shit her i huset for øyeblikket at skal det bli innkjøp av ny blir det først over jul.

     

    Tusen takk for svar forresten!

  3. Heisann! Har en D-link dir 645 med nett fra canal digital og en Cisco epc 3010 modem.

    Har slitt med den lenge nå, i tide og utide faller den ut, og noen ganger kan den falle ut for noen, men funke supert for andre. Ser ingen mønster i når den faller ut heller, jeg kan være eneste som er på, og den kan plutselig slå seg ut selv om jeg bare gjør veldig basic ting som reddit, diskusjon osv osv - ingenting krevende med andre ord, og noen ganger kan vi være tresammen og gjøre hva som helst, og den fungerer fint.

    Jeg har google rundt og rundt og rundt over hele jævla internettet, og til en viss grad prøvd ymse løsninger jeg har funnet, men til ingen virkning.

     

    Får også en og annen sjelden gang beskjed om at det er to brukere med samme ip-adresse eller noe slikt, men den beskjeden har jeg bare fått sånn to ganger, og begge denne uka.

     

    Må bare beklage hvor lite datakyndig jeg er og hvor rotete posten min er. Er litt vel frustrert kan man si.

  4. Sny Pelican, 23 år gammel vasball. Spiller særdeles lite online for øyeblikket, da nettet her suger balle. Det blir det forhåpentligvis ordning på straks med ny router, og da blir jeg nok online store deler av tiden og spiller litt av hvert.

    Eier ikke så mange spill til One enda, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å kjøpe en del fremover, og er med på å teste det meste. Vurderer å skaffe meg Battlefield 4, og skal desidert ha GTA V når det kommer, da begge de er det jeg spilte mest på 360 det siste året.

     

    Legg meg til de som vil, så sees vi online!

  5. Fikk en telefon for to dager siden fra Avinor, da de hadde funnet en bag de trodde var min, og skulle få sendt den til flyplassen her så skulle de møte meg, så jeg fikk sjekke om det var min. Litt utålmodig ringte jeg de tidligere i dag, og de hadde visst funnet eier av den baggen senere den dagen. Hadde vært jævlig greit med den informasjonen tidligere uten å måtte be om den selv, men whatever.

    Hun jeg snakket med på Avinor var også den minst hyggelige og imøtekommende dama jeg noensinne har snakket med, hun ble rett og slett skikkelig ufin og ikke til noen hjelp.

    Ringte så Norwegian, og de var mye mer imøtekommende og enklere å snakke med. Dog hadde de ingenting nytt å si meg de heller, annet enn at jeg kunne søke om erstatning om baggen ikke blir funnet om 14 dager(?), og da anses som borte.

     

    Turen var bestilt og betalt av min stemor, og såvidt jeg skjønte av hun og min far ga det meg ingen forsikring. Og jeg er 23, så for gammel til å gå under deres forsikring dessverre.

  6. Natt til søndag landet jeg her hjemme i Trheim etter en uke i syden, og slik flaksen min er var selfølgelig ikke bagasjen min der. Jeg ventet ved båndet en god stund, men da det begynte å komme bagasje fra ett nytt fly, og båndet nærmest ble tømt for de og, så ga jeg bare opp og tuslet frustrert til skranken og snakket med ei hjelpsom dame der, forklarte situasjonen og fikk en lapp(kvittering?) om saken, og fikk beskjed om at de skulle ta kontakt med engang de visste noe.

     

    Jeg hadde også planer om å dra videre fra Trheim i dag, noe jeg nå må utsette, da jeg må være klar for å motta bagasjen min, og fordi jeg more or less nå har mistet alle de brukbare klærne mine, barbermaskin, osv osv.

     

    Jeg er ikke interessert i å gni mest mulig ute av Norwegian, helst vil jeg få tilbake baggen min, og la det være avslutningen på saken, men om alt kommer til stykker og den aldri dukker opp, hvilke rettigheter har jeg? Og nå som jeg sitter her og ikke får utført planene mine, rett og slett pga. mangel på klær osv, har jeg rett på å få dekt kjøp av smått i mellomtiden? Dette er jo en stor ulempe for meg nå, og slik livet er har jeg ikke mange kronene å ta fra budsjettet mitt for det selv.

     

    Nå har det seg slik at jeg ikke er smart nok til å ha reiseforsikring, da jeg er så sjeldent ute og reiser at jeg aldri har tenkt over behovet for det. Betyr det i verste fall at jeg blir sittende med skjegget i postkassa og ikke får noe igjen om den aldri dukker opp?

  7. Føler jeg bare graver meg lengre og lengre ned i ett stort hull av faenskap og depresjoner igjen. 23 år, ingen skolegang, ingen jobb og ingen ambisjoner. Jeg klarer ikke ansvar, alle forventer så mye fra meg, men bare å forlate huset for en snartur på butikken eller lignende tar mer enn nok energi for en dag.

    Atter en dag har gått med på å gjøre ingenting. Akkurat som alle andre dager før, og mest sannsynlig også alle dager som kommer.

     

    Vurderer å prøve å komme i kontakt med psykolog igjen, men det er skummelt, vet ikke om jeg tør, eller klarer.

  8. Heisann! Har plutselig havnet i ei skikkelig knipe med Sergel, et inkassoselskap. Fikk mail og brev fra de rundt i slutten av februar om inkasso på en regning fra Netcom, som originalt var utsendt november 2013.

    Så ble vi sittende å sende ett par mailer frem og tilbake, der jeg sa at jeg aldri hadde fått regningen, og ikke var interessert å betale ei krone mer enn hva den originalt var på, og de sto på sitt at to brev var sent ut, så jeg måtte ha fått den. I midten av dette ble jeg også smått skeptisk til hele greia, da de oppførte seg veldig lite seriøst mot meg, og aldri ga meg skikkelige svar på noe, eller hørte på hva jeg sa, så jeg spurte om kopi av den originale regningen - og den visste seg som sagt tidligere at var ifra november 2013, og sent til en adresse jeg flyttet ifra rundt april 2013! Dette har jeg sagt til de, og da gir de meg bare et kort svar som "du har selv plikt i å melde fra om flytting" eller noe i den duren, noe jeg åpenbart hadde gjort, da jeg fikk regninger fra Netcom på den nye adressen min lenge før den tid (og muligens etter, byttet til One Call rundt vinteren en gang, så muligens dette var en av de siste, det er jeg usikker på)

     

    Hvordan kan jeg løse dette? Etter at jeg skrev til de om flyttingen gir de meg bare korte svar, nekter å høre på meg, og står på sitt, Netcom er det heller ingen hjelp i, da de sier de ikke ikke kan gjøre noe for meg når det har gått til faktura.

     

    Begynner å bli jævlig oppgitt her, og håper på noen hjelpsomme svar. :)

  9. En annen ting er å bevisst distrahere seg selv. Fungerer ikke på meg men, se seg ut en ting der du er, gjerne en enkel ting som et bilde. Beskriv bildet tydelig for deg selv.

    Bildet har en ramme rundt seg. Rammen er sort med skarpe kanter. Den er rektangulær. Bilde er et fotografi. Fotografiet er grått og hvitt. Det er...

    Det brukte jeg ofte å gjøre når jeg var yngre og angsten var på det værste, for meg var det en ganske grei midlertidig løsning.

×
×
  • Opprett ny...