Gå til innhold

Basse1

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Basse1

  1.  

     

    @Sandman

    Plasser meg hvor du vil, jeg er bare interessert i en ting og det er en hacker fri server. Godt mulig du aldri har hacket, men prøv og se dette fra resten av serveren sin side.

     

    Om du informerer saklig så utelater du vertfall store deler av problemet.

     

    Vist du mener adminstratorene hacker så er jo det opp til deg, jeg forteller bare hvordan jeg opplever det.

    Jeg forstår selvfølgelig at folk irriterer seg over hackere, det gjør jeg og. Jeg byttet server mange ganger før jeg spillte et par uker på gamer.no, fordi det var en markant forskjell fra de serverene jeg prøvde først.

     

    Men nå handler ikke denne tråden om hacking, men om admins som misbruker makten og verktøyene de har tilgang til.

    Da summerer jeg og ender diskusjonen fra vår side. Vi missbruker ingen av admin toolsa vi har, nettopp fordi det ødelegger hele spillet for oss i tillegg. Det som skjedde med Sjefs fortet var et uhell som vi prøvde å fikse opp i og som vi ga en forklaring for opp til flere ganger. Din ban var grunnet flere abuse anklagelser selv om vi flere ganger forklarte oss. Slike bans kan fjernes hvis personen beklager så de er ikke permanente. Vi gjorde dette med Palanco en gang tidligete.

     

    Ha en fin helg.

  2.  

     

    Ganske trist å se hvordan folk som blir bannet, eller for all del raidet, ikke takler dette veldig bra.

    Dette er en av "Sjefs" folka, hvor 2 har blitt bannet dem 2 siste dagene for helt klare cheats, hvor den ene var VAC ban, så troverdigheten er jo ikke akkurat høyt oppe.

     

    Uansett, som vi tidligere har sagt, vi abuser ingen admin commands. Blir en admin tatt i abuse, så mister han sine rettigheter. Vi raidet i går, hvor jeg hadde et uhell, hadde nettopp vært å fjerna abandoned buildings, og hadde glemt å skru av remove toolet, dette resulterte i at når jeg skøt etter en player, så forsvant en yttervegg og en foundation, når vi allerede var inne. Dette ga absolutt ingen fordel for å komme inn, vi brukte c4. Vi ville selvsagt fikset dette, hadde det ikke vært for at dem slutter på serverne. Vi hjelper alle players med å fikse ting som ikke kan fjernes også, så det er ikke noe abuse. Alle kan ha en mistake en gang i blandt, men cheating er et soleklart valg.

     

    Jeg tror serveren blir bedre nå som "sjefs" folka er borte. Nye spillere har en større sjans, da dem alltid roama og drepte freshspawns, samt folk trenger ikke snakke om cheaters i chat hele tiden :)

     

    Og "Behersk1987" vi har da ikke en metall bygning? Vi ble heller ikke raidet etter restarten... Og du mener at admins skal være passive og ikke TPe til suspektet cheaters? Dere er jo begge fra "sjefs" gjengen, så dere har jo bevist at det var riktig av oss å etterfølge dere for cheating :)

    Vil heller si det er trist at admins misbruker admin tools, lar være å unskylde når de gjør det, og banner de som kritiserer dem (uten advarsel, som reglene sier man skal få).

     

    Hverken meg eller Behersk var på "Sjefs"-laget. Hvis vi hadde vært det, ville det uansett ikke vært relevant til det jeg og Behersk skriver. Det at noen unger på et lag jukser har ingenting å si på troverdigheten til de andre.

     

    Og du underdriver det som skjedde, Nitelite, og du lyver. Du fjernet 2 foundations, 3 walls, 1 doorway og 2 pillars. Dette resulterte i at det ikke lenger var mulig å bygge noe der ting var fjernet, og basen ble dermed mye mer usikker.

     

    Når du forsøker å dra statistikk ut av stumpen, hjelper det ikke din egen troverdighet.

     

    Det at admins TP'er rundt i baser for å undersøke mulige juksere, ER et problem når admins aktivt raider andre spillere.

     

    Du vet tydligvis ikke hva å "trolle" en tråd er.

     

    Denne serveren er ikke verdig å ha gamer.no's navn. Dere bør omdøpe den "Nitelite misbruker admin tools og rage-banner folk han er uenig med"

     

    Voks opp, Nitelite.

    Du kalte deg Sandman, og var assosiert med Sjefsgjengen, ikke at det er det som er problemet. Jeg forklarte opp til flere ganger hva det var som hadde skjedd og gav tilbake det som ble ødelagt, samt prøvde å finne en løsning. Vi har chatlog over hendelsen som viser at jeg gjentok meg flere ganger, men du fortsatte med anklagelser og tullsnakk. Chatloggen viser også til flere andre spilleres frustrasjon ved dine gjentatte anklagelser.
  3. there's no point playing on this server since the admins are abusing their powers. Kicking players that's killing them, and I have seen/heard that they are giving resources to themself.. Admin Abuse.

    Admins abusing their powers, unstable server.. such a great server, most likely someone blowing off steam after

     

    I can only assume, again, that this is someone blowing off some steam after getting banned for breaking the rules. Either way, we are tired of being accused of abuse when we work so hard to make and do all the things that we do, as well as running a safe environment which is hacker free.

     

    We do not spawn any resources, we do not abuse our powers in any way, why would we? We are players just like you, we enjoy having to farm, fight and play the game as intended, after all, our love for this game is exactly why we started our own Norwegian server. We have yet to kick anyone for killing any of us, that is just ludicrous. We kick people as a final warning if the rules have been broken consecutively, and if that does not put and end to it, a ban is necessary.

     

    And everything regarding Rust or the server belongs in the Rust subforum.

    Thank you!

     

    -Basse

  4. http://i42.tinypic.com/11ayflf.jpg

     

    http://i39.tinypic.com/27zcfnc.jpg

     

    http://i39.tinypic.com/ziporc.jpg

     

    http://i41.tinypic.com/rk9820.jpg

     

    Vet ikke om dette er synlig for dere.. Men ville vell trudd dette var umulig på så kort tid?? pluss dere har nesten like stor trebase like ved.. Og mesteparten av tiden jeg er på, så bygger dere ikke.. dere er ute å PvP'er. Serveren har bare vært oppe i litt over 1 uke. Jeg skjønner vertfall ikke åssen det der går ann..

     

    -Krebleble

    Hei Krebleble,

    Det virker ikke som om du har spilt dette spillet veldig lenge. Den ene halvdelen er en annen gjeng vi er allierte med som bygger inntil vårt tårn. Vi har vert 7 mann på konstant metalfarming og trades med andre spillere for å få reist det ene tårnet vårt. Det tar ikke mange timer å lage et slikt hus hvis du er nok menn, og vet hva du driver med. Jeg er så lei av at folk skriker "cheat" uansett hva som skjer, spesielt når vi har lagt så mange timer med arbeid inn i å gjøre alt vi gjør.

    Angående "ute og PvP'er," ja, vi skyter også andre spillere når vi er ute å farmer, noe som også resulterer i en økt materiell fangst.

     

    Spill spillet litt til, før du begynner å rope ulv og anklage oss admins som betaler ut i fra våre egne lommer, slik at dere kan spille på en stabil og trygg server helt gratis.

     

    Basse

  5. Skit server, admins spawner ting til seg selv og dreper alle de ser.

     

    (Kan si hva du vil, jeg og mange andre har sett dette selv, har den største borgen etter 1 time, og C4? hah)

    Ingen av oss 7 som bor sammen har enda fått Explosive Charges, og huset som vi var 7 sammen om å bygge er alt bygget legit, jeg skjønner ikke hvorfor folk er ute etter å prøve å ødelegge ryktet til en så bra server. Jeg bare antar dette er en av de som er blitt bannet for hacks de siste dagene og prøver å slippe ut litt "steam."

  6.  

    Forsøkte å spille nå. Brukte en time på å finne en kammerat så kom det noen å ganket oss.. Og deretter var det bare ganking til jeg nå ga opp.. Inntil det kommer mulighet for å sette opp privat server ev. straff for ganking er spillet bare kjedelig..

    Er likt for alle sammen, men noen klarer å bygge seg en trygg plass og komme igang. Pvp interaction er hoved focus i dette spillet, det er ingenting å gjøre utenom kamper med andre spillere, når dere har fått laget et hus.

  7. Virker ganske bias server, adminsa har kjempestore hus, fult kevlar og våpen.

     

    Spawner dere til dere selv eller??

    Absolutt ikke, det ville jo ødelagt hele gameplayet. Kevlar utstyr har vel de flest tilgang til, etter kanskje en times tid med spilling. Er dere flere folk sammen, kan dere klare mye mer enn det vi admins har klart på den tiden vi har spilt, må bare vite hva du gjør.

    Hvorfor har jeg mistet alt jeg hadde skaffet meg på serveren igår? :s

    Du har nok blitt drept i låpet av natten, når du logger av, ligger characteren din å sover der du logget av.

×
×
  • Opprett ny...