Gå til innhold

FB.253879650

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.253879650

  1. Det google har, som Microsoft Edge og Explorer mangler, er at man i Chrome kan logge inn på en konto og vips har man tilgang til en hel plattform av tjenester direkte i nettleseren. Docs, powerpoint, regneark osv. Man trenger ikke å installere så mye som f.eks office pakken til microsoft med lisensnøkkel for å jobbe med kontoroppgaver. En annen ting er at man kan gå inn på hvilken som helst enhet og hente historikk fra nettleseren som har vært aktiv på andre enheter før, og schwoosh åpne de på aktiv enhet. Og dette fungerer på tvers av plattformer og miljøer av enheter. Windows, Mac OS, iOS, android, linux distroer der man kan bruke chromium.

     

    Det er min grunn til at jeg emigrerte vekk fra opera, firefox, explorer og edge. Ting er så deilig sømløst i chrome, mens de andre henher etter og gir mer kobb for meg når jeg går fra en enhet til en annen.

     

    La meg presisere: Jeg er ikke lojal mot google bare fordi de heter google, men akkurat nå, i historien, har de de beste løsningene og plattformen tilpasset mitt bruk. Om noen år kan det komme en annen og overta, og jeg går videre til den tjenesten og får en enda bedre hverdag.

     

    Du har helt rett. Det er så deilig å ha alt perfekt synkronisert uansett hvilken enhet man drar opp Chrome på. Edge er litt raskere, men synkroniseringen fungerer ikke i det hele tatt. Det er egentlig ganske morsomt at Microsoft etter over 30 år med div. annen synkronisering på baken ennå ikke klarer noe så enkelt som å synkronisere bookmarks. Kanskje de burde spørre sitt eget Exchange-team hvordan man synkroniserer?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...