Gå til innhold

Anteh

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anteh

  1. Ikke alle eksamene på drift av datasystemer er på papir, det er noen på nett, og det er hvert fall en som går over to dager, altså hjemmeeksamen. Det er svært lite vekt på matematikk, og det er vel totalt 15 sp med programmering i Visual Basic. Det er lett å få seg jobb etter man har gått ferdig studiet, så det er ikke noe problem. Hele studiet er omtrent lagt opp til gruppearbeid, men det går fint an å samarbeide over nett, selv om det kan være en fordel å være på skolen ved noen tilfeller.

  2. Drift av datasystemer er veldig attraktivt, og vet om mange som har fått jobb flere måneder før de er ferdig med studiet. Dette gjelder i liten grad for IT-støttet bedriftsutvikling, men det er noen som får det her også. Dette spørs jo litt på hvor gode karakterer, og hvilke fagkombinasjoner du velger. Som nevnt over, så blir du ikke utvikler av å gå drift, og heller ikke av å gå IT-støttet.

     

    Det er ikke så mye programmering på noen av linjene, men du har visual basic innføringsemne og et større prosjekt i et senere semester, på både IT-støttet og drift. Du har et visst antall valgemner (husker ikke hvor mange), i tillegg til bonusemner, slik at du kan bestemme litt selv hva du ønsker å lære deg mer av.

×
×
  • Opprett ny...