Gå til innhold

Bob The Builder

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bob The Builder

  1. Hei kjære bilfantaster.

     

    Jeg får ikke strøm fram til hovedlysene mine.

    Park- og fjernlysene fungerer, men ikke kjørelysene.

     

    Alle sikringene er sjekket, relleet prøvde jeg å bytte og jeg har bypassa bryteren inne i bilen på pin 4 og 12 (fikk tips fra et BMW-verksted), men uten hell.

     

    Tror feilen kan ligge mellom relleet og bryteren. Mekanikeren på verkstedet overkjørte relleet fra sikringsboksen og da fungerte lysene som gull. Mangler tydeligvis styrestrøm fra bryteren til relleet...vet ikke helt hvordan jeg skal gå fram videre. Har dere noen forslag.

     

    M.v.h.

    Espen

  2. :thumbup:

    Hei kjære 9300-brukere!

    Takk for dette vakre forumet med lykkelige eiere av Dell Inspiron 9300!

    Har lenge vært på leting etter dette :cry:

    Kjøpte min med 1,73 Ghz / 1 GB Ram (svinerask), litt raskere HD (50GB), oppgradert skjerm og GeForce 6800 Go kortet til den nette sum av 17000 spenn. Meget fornøyd, men selgerne på Dell kan du spare meg for. Så mye rot er det lenge siden jeg har vært borte i. Først ble jeg lovet dobbelt RAM til prisen av en, men dette tilbudet forsvant plutselig ut av systemet deres.

    Uka etter skulle det følge med en printer, men den var uten "kabel" så den var "ikke noe vits å få med". De anbefalte i stedet å oppgradere til en bedre skriver. Uten at jeg ba om det ble denne også slettet fra tilbudet mitt. Da jeg ringte opp igjen for å få med printeren fikk jeg beskjed om at orderen ikke kunne endres siden den allerede var sendt til "bygging".

     

    Etter mye om og men klagde jeg til alle instansene i Dell og som et plaster på såret fikk jeg i dag tilsendt en RAM-brikke på 256 MB. Takk Dell :roll:

     

    Uansett rotet som var er jeg som sagt meget fornøyd med maskinen og kan tryggt anbefale den til andre etter meg. Til uka skal jeg prøve å få tak i et PCMSIA TV-kort, så kan jeg få inn litt TV i den 16kvm lille hybelen min i Bodø...

     

    Jeg har bare ett problem og et er @-tasten. Keyboardet responderer ikke når jeg trykker AltGr + 2, skjønner ingen ting...?

    Er det noen som har tips?

     

    Er det noen der ute som har bruk for en orginal Dell RAM-brikke på 256MB kan dere ringe meg på 988 10 914.

     

     

    Lykke til videre.

    Løp og kjøp!

  3. Heisann Morten!!
    Godt å høre det er noen som kjører stil...
    Hvis du trenger corsair 512-brikker kan du ringe Quad computer på
    21 60 30 10. Spør etter Geir. Tror den ligger på rundt 1300 grunker.
    Jeg får min 3500-brikke i morgen.
    Ha er fortreffelig dag.

    Bob
×
×
  • Opprett ny...