Gå til innhold

Vegard k

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vegard k

  1. Det er svært usansynlig at du slipper sommerkurs eller fag ved ta r1 som privatist. Det er ett helt annet fag på høgskolen. Men dette kan de svare deg på direkte. 

    Universitetet eg ser på har Y-veien der sommerkurs tilsvarer R1, Første semester har ett oppgraderingskurs som tilsvarer R2 og andre semester har eit kurs som tilsvarer Fysikk 1. Man får fritak for dei faga man har bestått som privatist.

  2. Hei, jeg er nå inne i mitt siste år som elektrikerlærling. Men jeg tenker at jeg vill videre på noe annet etter læretida. Eg har vurdert å ta Y-veien til ingeniør (innenfor data, eller elektronikk) og har startet med matematikk R1 for å sleppe sommerkurs(dersom eg klarer å bestå dette som privatist). Men lurer litt på om noen har forslag til alternativer til andre utdanninger eller yrker, gjerne innenfor samme fagfelt og som bygger på elektrofag, slik at eg kan bruke fagbrevet for eksempel for å sleppe påbygg.

     

    Ønsker en jobb der jeg får utfordringer, har mulighet for å utvikle meg og gjerne få økt ansvar og lønn.

     

    Hva tenker dere om ingeniør vs teknisk fagskole? Jeg selv føler at veldig mange tar fagskole etter fagbrev og at de derfor blir veldig mange med fagskoleutdanning og at det da blir mindre attraktivt?

     

    Hvilke stillinger kan jeg vere aktuell for med en bachelor innenfor data eller elektronikk.

    Og hvilke stillinger kan jeg havne i med teknisk fagskole elkraft eller automasjon

     

    Andre stillinger med elektrikerfagbrev som kvalifikasjon?

  3. Takk for svar

    Du svarte mer på headingen enn akkurat hva han spurte etter i innlegget. Mulig dette ble redigert i ettertid

     

    Vegard: Vil anbefale deg å høre med dem som evt. skal gi deg nytt produkt, evt butikken som erstatter denne? Butikker kan ha ulik praksis i slike tilfeller, men ofte kan du legge til penger å få velge annet produkt. Er det forsikringsskade, eller garanti?

     

    Forsikringsselskap ba oss sende den inn til leverandør for å få bekreftet om det er forsikringssak eller om butikk gir ny siden det berre er 4 måneder siden eg kjøpte den
×
×
  • Opprett ny...