Gå til innhold

Abberarnold

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Abberarnold

  1. Det høres for meg ut som om du holdt på å besvime. Jeg har opplevd å besvimt på grunn av smerte - eller "sterk sanseinntrykk", hvis du skjønner hva jeg mener. Ble du veldig stresset av denne smerten/opplevelsen du fikk da du slo deg i dørhåndtaket?

    Nei, ikke i det hele tatt. Det var ikke vondt heller, kjente det bare litt i høyre arm. Så ble jeg plutselig helt svimmel! Kunne ikke se noe, som sagt. Det var kornete og synet kom etterhvert.

    • Liker 1
  2. Hei, jeg ble plutselig svimmel idag. Jeg gikk inn på badet og slo meg på dørhåndtaket da jeg skulle inn. Etter 2 min, ble jeg plutselig forferdelig svimmel og klarte ikke å se noe. Alt var kornete, det suste i årene. (bruset i årene) Akkurat som du skulle helt cola i et glass så hører du at det bruser.

     

    Jeg gikk ned i huk og dette hjalp, jeg drakk vann. Og etter 10 min var dette vekke, men jeg hørte at det bruste i årene mine i over en halv time. jeg skulle egentlig gå på skolen idag og ha prøve, men jeg følte at jeg ikke var i form. jeg er ikke den som skulker skolen. Jeg har aldri vært vekke fra skolen pga sykdom og har aldri vært vekke fra et skolesemester enn 2 timer. Så jeg er ikke en skulker eller en som tar seg fri fordi jeg har litt vondt i fingeren. Jeg er ikke den typen.

     

    Men kan dette være at jeg var engstelig, redd for å ta prøven? Det var ikke en stor prøve, men jeg har veldig stor prøve om noen dager.

     

    jeg søkte litt på nettet, men fant ikke så mye ut selv.

    Nå er jeg helt fin igjen, men var ikke det for 1 time siden. Jeg har også dårlig samvittighet at jeg ikke sitter på skolebenken. Men dagen idag går for det meste med skolearbeid

    Takk for svar

×
×
  • Opprett ny...