Gå til innhold

furion

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av furion

  1. Jeg er en ihuga Wimp-fan, men har av og til kjøpt Spotify premium også. Dette er jo gode nyheter, MEN.... når jeg starter en plate på min Android, får jeg bare "Shuffle Play". Jeg kan ikke gå direkte til en sang. Er det kanskje innstillinger på min mobil, eller er dette noe som er lagt inn i appen?

     

    Det er en instilling på telefonen, om du starter en sang så trykker du på sangen nede i hjørnet, sånn at "sangen" tar hele skjermen. Oppe til høyre i dette nye bildet har du 2 ikoner, som da er shuffle og repeat.

    • Liker 1
  2. Jeg får kun 50-55 Mbps, mens min bror som sitter på trådløst ikke får mer enn 25. Regner med det er routeren som er for dårlig?

     

    Siterer deler av CDs Abonnementsvilkar.

    «CD har ikke ansvar for Internettjenestens kvalitet etter modemets nettverksutgang. Den ned- og opplastings- hastighet Kunden til enhver tid vil oppnå, avhenger av trafikk i nettet og på Internett, bruk av trådløst nettverk og forhold ved brukers utstyr.»

     

    Siterer en meget god artikkel fra IT Avisen

    Der det starter å skurre er «avhenger av trafikk i nettet» og «overforbruk». Betyr det at når jeg som kunde av Super 70 må akseptere, og får å ta et ekstremt teoretisk eksempel, å leve med 5 Mbps fra 09:00 til 22:00 og 45 Mbps frem til 01:00 for så å kunne kose meg med 70 Mbps kun når 99 prosent av alle nordmenn sover? Det er også interessant å merke seg at 25 Mbps-produktet til Canal Digital ikke lenger eksisterer.

     

    Jeg er selv kunde hos CD og hvorvidt fornøyd jeg er kan vel diskuteres. Er eier av en 25\3 MBit linje, som i utgangspunktet ble oppgradert til 30\6 ved bestilling for over et år siden. Men min gjennomsnittshastighet nå om dagen er vel ca. 20 MBit. Og det hender også at internett bare blir borte, men TV'en fungerer helt optimalt mens nettet er borte, og Kundeservice skjønner ikke hva som skjer.

     

    Min leilighet er ikke tilknyttet noe større borettslag, så jeg har ikke tilgang til Signal\ Altibox, men jeg foretrekker Kabel over *DSL da bygget jeg bor i er særdeles nytt sammenlignet med kobberpar fra f.eks 1962. Kabel har jo også sine ulemper det også, f.eks, en kollega av meg jobbet tidligere for en ISP, som leverte internett gjennom kabel-TV, og de hadde store problemer med at en viss type BabyCall ble plassert for nært vegguttaket, og dermed tok ned hele segmentet. Ja du hørte rett, en babycall, null internett for flere kvartal. (Husker ikke hva de gjorde for og fikse dette, annet enn og informere kunder om og ikke ha babycalls for nært uttakene.)

     

    Edit: Legger til bilde med oversikt.

    kan+vi+f%E5+det+vi+betaler+for+takk.jpg?o=4192244&w=550&frame=0&ee=

    • Liker 1
  3. Selv om de har ansatt mange på en gang, skal ikke alle bortsett fra EN få kontrakt. (Som vi vet om da.) Og de kan iallefall ikke i ettertid komme og kreve vitnemål, attester ol. ETTER ansettelse, for og finne ut hvor mye vedkommende skal ha i lønn. Det er jo også helt klart en mangel på utført papirarbeid,og Arbeidsmiljøloven har jo allerede blitt brutt en gang, jeg lurer på om den er brutt på flere punkter, vil helst ikke dra andre inn i det, men vil ha saken løst.

  4. Hei.

     

    Min samboer søkte i vår på jobb i et av Norges største konsern, da de skulle starte en avdeling her. Det gikk litt mail-korrespondanse rundt intervjutiden, og til syvende og sist fikk hun en telefon der en av de som var tilstede under intervjuene tilbudte henne jobb. Hun fikk i samme øyeblikk beskjed om å møte opp den 1. Juni.

     

    Siden 1. Juni har hun vært i arbeid og har fått masse papirer og lese igjennom, men det eneste arket hun har måttet skrive under på så langt er taushetsplikt iht. arbeidsplassen. For 2 uker siden ble min samboer observang på at hun ikke hadde fått kontrakt, og sa ifra til sin sjef, som da sa at hun skulle si ifra til personalsjefen om dette. Personalsjef sa så at kontrakten var sendt i posten.

     

    Etter 3 uker uten og ha mottatt, ga min samboers sjef beskjed til min samboer at hun måtte bare ta dialogen direkte med personalsjef. En halv uke etter at lønn skulle ha vært utbetalt, som da min samboer uten kontrakt ikke har fått, mente min samboers sjef at det var pga. Timelisten ikke var meldt inn.

     

    Personalsjefen ble konfrontert med kontrakt idag, og kunne da informere om at de ikke hadde bestemt seg for hvilken lønn min samboer skulle ha, og at de trengte vitnemål, attester ol. for å kunne beregne lønn.

     

    Det er idag 42 dager siden min samboer begynte og arbeide for de, det ble ansatt over 100 stk. samtidig som hun ble ansatt, som da indikerer at dette er en stor arbeidsplass, og er da eid av et stort konsern, som igjen betraktes som en seriøs aktør.

     

    Jeg har på ingen måte noe juss kompetanse, men har lest fort igjennom Arbeidsmiljøloven, og har funnet ting som:

     

     

    § 14-5. Krav om skriftlig arbeidsavtale

     

    (1) Det skal inngås skriftlig arbeidsavtale i alle arbeidsforhold. Arbeidsgiver skal utforme et utkast til arbeidsavtale i samsvar med § 14-6. Arbeidstaker har rett til å la seg bistå av en tillitsvalgt eller annen representant både ved utarbeidelse og ved endringer i arbeidsavtalen.

    (2) I arbeidsforhold med en samlet varighet av mer enn en måned skal skriftlig arbeidsavtale foreligge snarest mulig og senest en måned etter at arbeidsforholdet begynte.

     

     

    § 14-6. Minimumskrav til innholdet i den skriftlige avtalen

     

    i) den gjeldende eller avtalte lønn ved arbeidsforholdets begynnelse, eventuelle tillegg og andre godtgjøringer som ikke inngår i lønnen, for eksempel pensjonsinnbetalinger og kost- eller nattgodtgjørelse, utbetalingsmåte og tidspunkt for lønnsutbetaling,

     

    Alle har fått arbeidskontrakter (Som vi har spørt) bortsett fra min samboer.

    Dog arbeidskontraktene ble etter min mening håndtert veldig dårlig, noen fikk de ferdig-signert i posten, noen fikk de på jobben, og noen fikk de tilsendt, ferdigscannet med underskrift, per e-post. (Er disse gyldig?)

     

    Er det noe vi har gått glipp av?

    Er det flere punkter i Arbeidsmiljøloven vi burde være obs på?

    Bryter arbeidsgiver Arbeidsmiljøloven?

    Hvem kan vi henvende oss til?

     

    Og på toppen av alt så synes jeg personlig at dette er veldig uprofft av et stort og seriøst konsern, og behandle sine medarbeidere slik.

  5. ATX specification calls for no further out than +/-5%,

    on the +12 being lower than 2.5% can cause video issues.

     

    Dette var det jeg fikk til svar, og i mitt tilfelle var det korrekt.

    Tho min 12V var på 12.496V, mens din går på minus siden, men din er 'bare' 11.90.

    Men 5V din er ganske off, og 3.3V er ikke helt god den heller.

     

    Jeg ville faktisk ha prøvd en annen PSU som du vet fungerer, om du har noen kompiser el.

    i nærheten som kan bistå.

     

    Det er iallefall noe som krever lite tid og effort, for å kanskje løse et problem.

  6. Jeg ser du har like grafikkfeil som det jeg hadde i wow en gang.

    Da var det faktisk PSU'en min som var sliten og hadde spenningssvingninger.

    Som gjorde at jeg fikk grafikkfeil meget likt de du har tatt der.

     

    Jeg prøvde sikkert 50 forskjellige drivere, å ingen av de fikset mitt tidligere problem.

    Som grafisk sett ligner utrolig mye på ditt.

    Jeg råder deg til å sette av 2 minutter, ta bilde av spenningene i BIOS, å poste de her.

     

    Selv om jeg endte opp med å ha langt flere problemer i

    etterkant av innkjøpet av en ny PSU, ligner det veldig.

     

    Mye sannsynglig pga. svingningene gikk både HK og GFX kort i stykker

    kort tid etter jeg fikk en ny PSU. Det var enda garanti på HK'et,

    mens grafikkkortet mitt måtta kjøpes nytt, for og si det sånn,

    har jeg i bunn og grunn byttet ut alt i pc'en bortsett fra kabinett til slutt. :p

  7. Det er vel også godt kjent at WoW kjører en vanvittig gammel Grafikkmotor som skulle vært oppdatert for veldig mange år siden. Og når de driver å legger til flere og flere detaljer og masse eyecandy som er tungt å rendere på en gammel motor, dette gjør da igjen at ytelse på selv nye pc'er stortsett ender opp med å bli skikkelig shit.

     

    Jeg gikk fra et 6600GT til et 7800GTX, på samme pc,

    en sliten P4 3.2GHz, 2Gb 800MHz Kingston DDR2.

    og med dette merket jeg lite til ingen forskjell i selve wow ytelse.

     

    Men når jeg kjøpte 260GTX og ny PC, C2D E7400, 4Gb Kingston 1066MHz,

    så gikk peak FPS opp i f.eks IF, mens Dala fortsatt er 20-30 fps,

    kommer litt ann på tiden på døgnet, og pc'en min ble da ikke glad i ting som:

     

    Masse Coldflames på Marrowgar,

    (Jeg er MT, alle bortsett fra hunters står i melee, så jeg dodger flames som en helt.)

     

    Store defiles og andre grafiske ting på bakken på LK.

     

    Og iallefall ikke RS25, spesielt på heroic, totalt flammeinferno, adds, meteors og gud vet hva som ikke lurer seg inn på skjermen bare for å gi meg ufattelig dårlig FPS.

     

    Point is, Cata skal visst nok være flinkere å rendere grafikk, så de har vel oppdatert grafikkmotoren der, jeg har ikke fått beta invite, så jeg har ikke fått testet min rigg der enda.

     

    Jeg gleder meg iallefall, krysser fingrene å ser frem til det!

  8. Husk at WoW kjører en ekstremt gammel og utdatert Grafikkmotor.

    Så uansett om du har nettopp kjøpt en ny pc, så vil du fortsatt ha

    relativt dårlig performance.

     

    Jeg kjører en C2D E7400(1066MHz Bus) med 8Gb (2x4Gb 1066MHz Bus),

    Mediocre HK (Asus P5Q SE2) og et GeForce GTX 260.

    Har 140~ fps når jeg idler her å der, (Sett bort fra Dalaran)

    Mens i et 25 mans raid faller jeg ned til 15-20fps uansett.

     

    Uoffisielt så virker det som de nye ATI kortene takler

    WoW's gamle grafikkmotor bedre enn de nye GeForce kortene,

    spesielt ved bruk av crossfire, men ettersom du er ute etter

    en laptop er crossfire ute av bildet.

  9. Jeg hadde et lignende problem for en stund tilbake.

    Det med at skjermen ble svart etter installasjon av drivere.

    Og blåskjerm under formatering.

     

    Jeg prøvde et annet kort å akkurat det samme skjedde,

    men du burde jo selvfølgelig også prøve et annet kort.

    (Jeg kjøpte et nytt et for å prøve..)

     

    Men det var faktisk PCI-Express porten på hovedkortet som var feilen,

    så jeg fikk et nytt Hovedkort.

     

    Rett å slett, pga. av at PCI-e porten er ødelagt, så takler den ikke å yte sitt fulle potensiale når driveren skal 'aktiveres' - det som skjer når du har rebootet etter installasjon av driver, eller under installasjon av Win7.

  10. Hi!

     

    Har et lite problem, og trenger et kjapt svar.

    Har formatert og satt opp en Asus F3Ja som skrevet i topic.

    Tho, etter og ha lastet ned driverne fra siden, da mener jeg alle som gjelder denne pc'en mht. OS osv.

    Så har jeg da IKKE fått installert SM-Bus kontroller, og en USB Enhet.

     

    Noen som rett og slett har peiling på hvorfor de IKKE har kommet inn?

  11. Hi!

     

    Jeg pakka ned pc'en hjemme og kjørte hjem til far og mor den 22. for og tilbringe hele jula + nyttår med de og resten av familien.

    Det var litt dårlig vær, og dårlig føre, men pc'en satt fast mellom baksetet og Passasjersetet.

     

    Når jeg kommer frem og skal koble opp pc'en min for og sjekke diverse ting og tang på internett, så har jeg plutselig ikke bilde på skjermen.

    Jeg tenkte at skjermkortet kanskje var løst eller nå, men det visste seg at det var det ikke.

     

    Jeg har EPOX 5ELA3I Hovedkort, og et Asus EN 6600GT Silenced Heatpipesheet.

     

    Jeg har da 1 stk AGP og 1 PCI-Ex på pc'en min, og har prøvd et 7900GT i pci-ex porten, fikk ikke bilde, og et FX5700 i AGP Porten, og fikk heller ikke bilde.

    Alle skjermkortene fungerer, jeg har tilogmed testa mitt skjermkort i en annen pc, og det funka strålende.

     

    Jeg har RS'a bios, plukka pc'en helt i fra hverandre og satt den nøye sammen igjen.

    Men har ikke kommet med nå eksakt grunn til at det faktisk ikke funker.

     

    Det er et LED display på HK'et, og det viser FF om alt er i orden, og det viser faktisk FF når jeg starter pc'en.

    Jeg hører at den starter windows og alt (den gjorde det før jeg rs'a bios, jeg har ikke trykt F1 enda) , jeg har bare ikke skjermbilde.

     

    Noen som har vært borti lignende?

  12. Defekt skjermkort? Hva skjer hvis du kobler skjermen opp mot en annen PC?

    6889502[/snapback]

     

    Skjermkortet er fint.

    Jeg byttet den ut med en 19" TFT Skjerm for og større arbeidsoverflate.

    Det er jo bare den ene skjermen som rister, og det er et dualhead skjermkort.

  13. Hei!

     

    Jeg har 2 stk. Dell P1130 på jobben,

    Den ene skjermen har et skjermbilde som så og si rister,

    Jeg vet ikke hva dette kommer av, men jeg har prøvd Degauss, og prøvd og 'kurere' det med en stor høyttaler.

     

    Noen som vet hva dette kommer av?

    Og hva jeg kan prøve \ gjøre for å bli kvitt dette?

    Om jeg tilbringer mye tid fremfor den, blir jeg nesten sjøsyk (=

  14. Jeg har samme problem.

    Men dette er i et domene, når noen, faktisk hvem som helst skal nå tak i en skriver på serveren.

     

    \\servernavn\printer

     

    og får opp den typiske feilmeldingen.

    Noen som har vært borti dette før?

    Jeg har prøvd alle de løsningene her, og dobbelt-sjekket tilganger.

    Fortsatt samme dritten.

×
×
  • Opprett ny...