Gå til innhold

Thieeg

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thieeg

  1.  

    Vi i klassen min som kom opp i IT-eksamen har laget en oversikt/diagram som viser endring i lovbrudd i de forskjellige kategoriene fra 2002-2012. Hvis vi får akuratt en slik oppgave på eksamen, og folk leverer tilnærmet like besvarelser, er det noen som vet hvordan det blir med plagiat?

    Kan du legge oppgaven som vedlegg, klassen min har ikke lært noe om diagrammer eller noe slikt. Ville vært til storhjelp hvis du gjorde det :o]

     

     

    Her er filen. Du må ha Highcharts-filen og Jquery-filen for at denne skal være noe brukbar. du finner disse på nettsidene deres ganske enkelt, der finner du også guider til hvordan å bruke. (Vi bruker JavaScript, skjønner det slik at det ikke er vanlig?)

     

    Eksamenschart.html

  2. Vi i klassen min som kom opp i IT-eksamen har laget en oversikt/diagram som viser endring i lovbrudd i de forskjellige kategoriene fra 2002-2012. Hvis vi får akuratt en slik oppgave på eksamen, og folk leverer tilnærmet like besvarelser, er det noen som vet hvordan det blir med plagiat?

  3. Hei, er ansatt i en Kiwi-butikk med 20% stilling. I Januar skal butikken holde stengt for å pusse opp. Dette har vi ansatte fått beskjed om i god tid, og vi kommer ikke til å få betalt for denne måneden, mtp. at vi får timesbetalt og det blir åpenbart ikke lagt inn noen arbeidstimer denne måneden. Det jeg lurer på er om jeg har krav på kompensasjon for tap av arbeidstimer (har jo faktisk ikke mulighet til å jobbe denne måneden) siden jeg er ansatt i 20% stilling. Har ikke tenkt ordentlig på temaet før nå, så har ikke fått snakket med sjefen om det, men vet at jeg ikke kan vente meg lønn i februar.

     

    tl;dr: er ansatt på 20% stilling, butikken holder stengt en måned, har jeg krav på kompensasjon for tapt arbeidstid?

     

    Og fordi jeg aner at noen evt. kommer til å spørre: nei, vi har ikke blitt midlertidig permittert eller liknende.

×
×
  • Opprett ny...