Gå til innhold

fleken

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fleken

  1. Hei Stolt_ Jensenbeeg sendte deg nettopp et svar men det forsvant vist så jeg prøver igjen.

    Jeg har nå prøvd litt att og frem med justering av bilde/fargene det som er et lite problem er att sendingene tv2 og NRK er så forskjellige att de burde ha forskjellige innstillinger. Viss jeg forstår det rett så er du ikke på Dynamisk bilde men på Standard eller?. Jeg er mer fornøyd med bilde når jeg ser på Netflix.

  2. Jeg tror nok et UE48HU7505 er bedre på bilde en ett H7005. Etter som jeg kjøpte mitt på Komplett på på

    Søndags tilbud fik jeg denne TVn til 9985 kr. Kan jeg ikke forstå att det skal være et dårlig kjøp.

    Etter som jeg kan se på spesifikasjonene så er 7505 TVn bedre på flere punkt sammenlignet med H7005.

    Angående størrelsen på skjermen så tror jeg att en god skjerm noe som denne skall være i følge Alle tester som jeg har lest vil klare å vise et godt bilde selv om skjermen er kun 48 "

    Jeg har i dag et eldre LG TV HD klart 42". Så jeg tror nok att jeg blir fornøyd.

    Et spørsmål til deg Stolt-Jensenbeeg forstår det slikt att du har et slikt fjernsyn bare 55" Er du fornøyd ? Har du foretatt noen justeringer i fargenyanser OSV eller var du fornøyd med fabrikk innstillingene ?

    Lurer også litt på lyden, som de fleste vet så sliter de fleste nye TV er med lyden. Har du koplet til eksterne høyttalere?

  3. Hei kjøpte meg et Samsung 48" UHD LED Smart TV UE48HU7505 fra Komplett .no. På søndag som var er det noen som har erfaring med dette fjernsynet? er det noen fargejusteringer som bør gjøres. Jeg bruker ikke TVn til å spille med/på. Betalte da 9995kr med frakt

    Etter som jeg kan se å er dette et Ok kjøp. Har ikke mottatt TVn enda da den mote bestilles fra fabrikk. Tar gjerne i mot gode råd om innstillinger OSV

  4. Hei igjen viser til tidligere innlegg der jeg skriver att det er kun NRK 3/ super som virker. Uten att jeg har gjort noe mer med det så virker nå NRK 1. NRK 3/ super har vært OK hele tiden så nå mangler kun NRK 2.

    Det betyr vel att jeg ikke har gjort noe galt under installeringen, men att det har noe med sendingen.

    Satser på att NRK 2 kommer om litt. :)

     

    Igjen en stor takk til alle som har vært til hjelp.

    • Liker 1
  5. Hei igjen.

    Jeg har nå klart å logge meg inn. Begge appene er nå lastet ned.

    Vet ikke om det er kun fjernsyns sendingen som gjør det men jeg får bare NRK 3 super til å virke.

    Når jeg går inn på App NRK direkte kommer denne meldingen opp. spiller av og etter noen sekunder kommer Feil / stopp dette gjelder kun på NRK 1 og 2.Når jeg går inn på NRK 3 super kommer sendingen i løpet av sekunder og er helt fin

    Når jeg går inn på App Nrk nett TV og prøver NRK 1 og 2 kommer det opp mistet nett forbindelsen prøver på nytt.. Her virker også NRK 3 super. Alle serier og dokumentarer som ligger i arkivet virker fint.

     

    Jeg har en trådløs Altiboks linje til dette fjernsynet. Når jeg tar en speedometer test ligger testen mellom 12 0g 15 Mb ps.

     

    Er det jeg som ikke får dette til eller kan det være noe med sendingen fra NRK 1 og 2?

     

    Takker for svar :hmm:

     

  6. Hei kjempe bra tiltak.

     

    Jeg sliter litt med å få lagt til denne appen. Når jeg kommer til punkt der du sier att jeg skal slå inn Ip adressen. På min samsung smart tv UE 40 F 6275. finnes ikke denne teksten IP settings og linjen der det står Start app sync.

    Kan det være att jeg har gjort noe feil på noen tidligere punkt da?

    Kjøpte denne tv på Elkjøp i desember 2013.

×
×
  • Opprett ny...