Gå til innhold

Arvus1

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arvus1

  1. Hei

     

    Har nå behov for en ny datamaskin til bruk på skole, men også til gaming. Jeg spiller Dota 2 og CS:GO.

     

    Grunnen til at jeg spør her inne er at jeg er helt sikker på at det er veldig mange her som har mye mer peiling på dette enn meg, og som sikkert også er hyggelige nok til å hjelpe meg.

     

    Enkle krav til PC-en:

    • Ser bra ut
    • Klarer å kjøre Dota 2 og CS:GO uten problemer
    • 200 GB lagringsplass +
    • Relativt rask oppstart av programmer
    • Mindre enn 17" skjerm
    • Koster under 8000

    Jeg vil helst at den skal være så billig så mulig, men vil selvsagt at den skal tilfredsstille kravene mine greit.

  2. Etter litt titting inne i programmene til driverene mine, og GPU-Z, ser det ut som ting virker som det skal på det området. Er nok nvidia som blir brukt når jeg kjører de ulike spillene. Helt sikker kan jeg ikke være, men alt tyder på det.

     

    Igjen, jeg opplever nå en FPS på rundt 30 når jeg tester i counter-strike source. Ikke at jeg spiller det, men er et greit refereansespill. Jeg er overbevist over at denne PCen her er god nok til å levere godt og vel over 100 stabilt i det spillet.

     

    Noe er galt. Noen som har flere innspill? Setter pris på alle forslagene som kommer!

  3. Hei

     

    Har denne PCen: http://www.multicom.no/business/Xishan-W650S-15e6-Full-HD-Matt-IPS-Intel-Core-i7-4700MQe-8GBe-128GB-SSD-1TB-Hdde-GeForce-GT-750Me-DVDRWe-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c/p10626957

     

    Spiller Dota 2, CSS og CS:GO. I Dota 2 ligger jeg på rundt 35 FPS, overraskende stabilt, med alle instillinger på max. I Counter Strike: Source, som forsåvidt skal være et relativt lettvint spill å få høy FPS på, så vidt jeg vet, ligger jeg på rundt 50 fps, der også overraskende stabilt. CS.GO har jeg enda ikke testet.

     

    Grunnen til at jeg sier overraskende stabilt, er at FPS vanligvis pleier å hoppe litt opp og ned alt ettersom hvor mye som skjer i bildet. Men hos meg kan den ligge stabilt mellom 30-40 i Dota 2, uansett hva som skulle skje på skjermen. Det samme gjelder CSS, bare i spennet 50-60.

     

    PCen blir nok ikke overopphetet tror jeg.

     

    Takk for eventuell hjelp.

  4. Hei

     

    Kjøpte ny bærbar datamaskin for noen dager siden. Problemet gjelder denne datamaskinen:

     

    http://www.multicom.no/Xishan-W650S-15e6-Full-HD-Matt-IPS-Intel-Core-i7-4700MQe-8GBe-128GB-SSD-1TB-Hdde-GeForce-GT-750Me-DVDRWe-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100560/p10626957

     

    Multicom Xishan W650S der altså. Operativsystemet jeg kjører er Windows 7.

     

    Problemet mitt er at når jeg prøver å koble den nye laptopen min til en hvilken som helst ekstern skjerm, mottar ikke skjermen noe signal om at laptopen er tilkoblet. Jeg har prøvd med HDMI og vanlig D-sub (VGA?) kabel. Jeg har hugset å endre skjerminnstillingene sånn at det er riktig input som er valgt. Jeg har sikkert brukt et par timer i totalt med googling, men ingen av de løsningene jeg fant var aktuelle for meg. Da håper jeg at noen datakyndige innpå forumet her er villige til å hjelpe.

     

    Kortversjon:

     

    Laptopen min finner ikke eksterne skjermer, og problemet er ikke en av følgende.

     

    • Kabelen
    • Skjermen
    • Windows knapp + P / FN + F7
    • Input alternativer på siden av skjermen(e)
    • I BIOS har jeg ingen alternativer som har med skjerm å gjøre

     

    Kommer ikke på noe mer relevant informasjon å skrive nå, men det mangler sikkert noe. Det er bare å spør om det er noe du lurer på.

     

    Tusen takk for alle eventuelle forslag til hjelp.

×
×
  • Opprett ny...