Gå til innhold

Pimkie52

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pimkie52

  1. Herlig! Kjente det kriblet litt mens jeg leste innlegget :p Da er det definitivt bra skrevet.

     

    Okei, mitt spørsmål gjelder g-punkt-orgasme/stimulering. Er det normalt at jenter også stimulerer g-punktet når de onanerer? Fordi jeg har alltid kun nøyd meg med klitten. Skulle veldig gjerne gjort noe med g-punktet også, men jeg får rett og slett ikke noe ut av det. Blir som å fingre i en geleklump liksom. Litt næsty. Hva gjør jeg feil?

     

    Humm... Kom på det nå. Du kan jo også ha med SOI/UVI/candida albican?

     

    Prøv en Mr. Rabbit, den tar g-punkt og klitoris samtidig, kjempefin førstegangs dildo / vibrator! :)

  2. If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you woulden't have fallen for the second one. - Johnny Depp. Om du var usikker på forholdet allerede før du falt for nummer to, så ser jeg ikke hvorfor man skal prøve å tvinge fram noe som ikke er der. Ta en pause eller gjør det slutt om det er det du egentlig ønsker, men vær mann nok til å gjøre det før du eventuelt gjør noe med hun andre :) jeg har selv vært i ett forhold som varte i over 5 år, men de siste årene var vi ikke egentlig sammen, vi bare var det fordi det var mye mer praktisk enn å ikke være det. En stund etter fant jeg min nåværende samboer, og kunne ikke hatt det bedre! Er evig lykkelig for valget jeg tok.

    • Liker 1
  3. Har selv vært på Gan canaria 9 ganger, ene gangen 3 mnd i strekk. på Arguineguin er det masse norske folk, norske butikker, restauranter, skoler og ja, tilogmed legesenter. Det er vel mest de eldre som bosetter seg der, mens de litt yngre velger pueto rico feks. For min del blir Arguineguin litt for norskt, så selv liker jeg meg bedre på puerto rico. På playa del ingles er det flere yngre, men dog litt mer kriminalitet. Øya er ikke veldig stor, og det går buss og taxi til nesten hvor som helst. Anbefaler deg å lære litt spansk, da mange av de som ikke jobber i turistnæringen snakker dårlig engelsk. Lykke til!

    • Liker 1
  4. Det beste jeg vet i hele verden er og ligge i armkroken til min kjære på sofaen. Så drømme hjemkomst for min del ville vært å komme hjem til nyvaska hus, kjeks, ost og vin på bordet og the notebook eller ps. i love you på film. Det er også godt å bare snakke og være sammen, er kanskje ikke noe filmverdig, men det er som oftes de små tingene som betyr mest, det og bare ha det fint sammen! Vis at du er der for henne :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...