Gå til innhold

KozeBamsen

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KozeBamsen

  1. Nizzen skrev (På 27.7.2020 den 0.09):

    Bør ikkje være veldig vanskelig å få til "XMP" hastighet. Ny bios hjelper nok godt, og hvis det ikkje funker skal vi nok guide han litt inn på riktig spor, ved å sette Vccsa og VCCIO manuelt. Dog selv om det ikkje er  på QVL lista, så er Asuskorta gode til å få det til uansett på auto.

    G.skill 4400c19 er på QVL lista, så dette skal vi få til :D

     

    Oppdaterte bios men, uten no mer hell. Sliter forøverig å komme inn i windows og nå, ved å slakke timings til 21 21 39 og mate på med 1.65V i følge Bios ? 

  2. Hei, har viper 4400mhz  191939 16GB settet, Asus Gaming E og 10900K CPU. Sliter med at pc er ustabil, cdt i spill og ofte ikke vil boote til windows ved aktivering av xmp profil i bios. 

    Gjør jeg noe galt her? (meget sannsynlig?? Er det bios relatert eller kan det være noe annet? 

    Har en veninne med samme CPU, minne og hk og har samme problem der. 

    Fikk det så langt stabilt ved å slakke timings til 21 21 41 ved 4400mhz og litt mer spenning.

  3. Hei, tror jeg fikk en av de siste 10900K fra komplett med Asus gaming e hk ?

    Kjører 5.1Ghz allcore nå på 1.4v og max 82c i stresstest. Har litt lyst på 5.2Ghz. Hva er max anbefalt vcore for 24/7 og kan den fint kjøre 90grader over tid? ?

    Har Kraken X72 aio. 

     

    Edit: Er også en 4pin strømtilførsel til CPU jeg ikke har koblet til hk, da jeg mangler kabel. Hvor mye har denne å si for slik oc? 

  4. Kjøpte nylig nytt Asus hk, 10900K prosessor, ram og ny M2 ssd. 

    Har tidligere ikke hatt problem med å komme på nett når jeg installerer win på nytt men har det på denne.

    Hket har heldigvis WiFi også så det er det jeg har brukt til nett så langt. 

    Får ikke innstalert landriver, laster ned fra Asus sin hjemmeside for mitt hovedkort. 

     

    Kan det være at win-versjonen jeg har ikke har oppdatert til siste enda og lanadapterdriveren ikke fungerer på gammel win 10 versjon? ?

  5. Kan denne brukes på 10 A kurs/sikring?

    Har du skrusikringer kan det kansje gå så lenge det ikke er noe annet på kursen som trekker strøm og avhengig av startstrøm på spylern osv. Det må nesten bare testes å se.

     

    Automatsikringer tåler normalt mindre overbelastning over sin merkestrøm i en time før den løser ut, så har du det bør du ihvertfall ha 13/15/16A sikring

  6. Det kommer ikke opp noe logo eller noen ting. Kun sort skjerm og rett i bios.

    Men fikk sjekka at den ikke finner SSD OSdisken nå, bytta blass på sata inngang 1 og 2 og den fant den andre snurredisken.

    Så får vel konkludere med at SSDen har tatt kvelden? Det er en SanDisk X300s 256GB


    Vurderer egentlig bare å skaffe en ny SSD å installere OS på nytt, eller er det noe annet som kan gjøres med disken?

     

    Takk for innspill så langt! :) 
     

  7. Hei, har hatt min ASUS ROG G751JY-T7103H nå i snart 3 år, og pluttselig her en dag når jeg skulle restarte maskinen så starter den nå kun i bios.
    Hvis jeg saver og quitter bios, så starter den bare i bios igjen. Kommer meg ikke inn til Windows.

    Hva kan ha skjedd her?

    Innbiller meg å ha sett noen småblink av grønnskjær-artifacts innimellom i det siste når jeg har sett serie i nettleser, og kansje det kan ha noe med saken å gjøre?




     

  8. Tusk er fult brukbar hvis han spilles rett men bør kjenne til en del til spillet før han kan spilles optimalt, da det er lett å feede deg selv og andre hvis amn satser litt :p

     

    Med winrate så tenker jeg på at det er hva herosene gjør generelt over gele fjøla når man er avarage god med de. Er man ekstra god kan man selvsagt ha enda høyere winrate med en spesifikk hero.

     

     

    Spiller selv heros jeg synes er morro og spille (spiller mest solo offlane selv), så du må kjenne litt på hva du trives med også ja :)

  9. Først og fremst, dota er ganske komplekst og har en lang lærekurve. Spessielt hvis du prøver finne ut alt på egen hånd og ikke har noen som hjelper deg gjennom det.

     

    Det kan være fint i starten å prøve forskjellige heroes og roller så du får det grunnleggende inn. Samt du vil lære mye av å se på youtubeklipp som har som tema å informere deg og komme med tips.

     

    Senere hvis du ønsker å komme høyere i mmr bør du konsentrere deg å lære en håndfull med heroes som har god winrate.

    Du vil ikke ha nok impackt i gamet hvis du bare spiller forskjellige heroes hele tiden :)

    • Liker 1
  10. Er det ikke sån at det er en hardwarefeil?

    Det ville vært rart siden det er antennerelatert at noen har problemet og andre ikke.

    Vil tro at absolutt alle venstre joycons har dette problemet og at det ikke hjelper å bytte den med en annen da den er lik.

     

    Forskjellen er vel bare at folk opplever det i større og mindre grad da avstand og objekter mellom Switch og Joycon er forskjellig.

     

    Eller er jeg helt på jordet nå?

  11. Et annet tips for å tjene seg en del cash:

     

     

    Når du er i Gerudo og tatt divine beastet der kan du kjøre seal race utenfor Gerudo town. Etter første løp vinner man 300 rupies samt koster 100 for å delta. Hver gang man tar ny personlig rekord vinner man. Her bør man da altså ikke gå for absolutt beste tid med en gang men heller slå tiden akkurat første løp for så å fortsette å slå rekorden med få sekunder i mellomrom for å melke dette mest mulig :p (man har mye å gå på)

     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...