Gå til innhold

Gud!

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gud!

  1. Mange som har misforstått spørsmålet i denne tråden. Det spørres ikke om folk som liker metall er uintelligente, ei heller om de som liker EDM er intelligente. Her spørres det rett og slett om følgende: "Du sitter på en fest, der folk danser og det spilles den freshe nye Avicii-låta. Du, som ikke liker hverken Avicii eller EDM generelt, grubler for deg selv eller i en gruppe på 3 om hvordan i all verden det går an å like sånn musikk. Mens alle andre ser ut til å ha det gøy, nekter du å ha det gøy pga musikkvalget. Du reiser deg opp, overbevist som du er, og setter på den uslåelige Maiden-schlageren "Run to the hills" (variabler som maiden og avicii kan byttes ut med det du syns måtte passe).

    • Liker 1
  2. Kom over denne tråden nå, og har lest mesteparten. Zepticon kom med så mange bra spørsmål i starten som overhodet ikke ble besvart av noen av de kristne! Bare endret tema, ignorerte eller kom med utilfredstillende svar. Dårlig!

    Jeg ble født inn i kristen-troen, og var så dum at jeg trodde på det jeg ble fortalt helt til jeg var rundt 16-17 år gammel. Sitter nå og er bitter for det og føler jeg rett og slett har "mistet" 17 år av livet mitt. Hele barndommen oppslukt i en eventyrverden egentlig! Når man er kristen, er det nesten helt umulig å forstå at noe annet enn det en selv tror på er sant; jeg var sånn selv. Det er faktisk ganske meningsløst å ha diskusjon om dette i det hele tatt, fordi de kristne rett og slett mangler evnen til å bytte synsperspektiv. Omvendelse fra religion kommer gjennom egne erfaringer i livet som gir deg den sykeste "aha"-opplevelsen noensinne, som snur hele greia. Når jeg nå sitter med to perspektiv på saken, kunne jeg også argumentert for hvorfor de kristne tror som de gjør, selv om jeg mener de tenker helt feil.

  3. Tviler på at folk som ikke liker "dunk-dunk"-misikk er uintelligente. Personlig liker jeg svært få om noen musikkstykker av gitte sjangere, og jeg har testet IQen min gjennom anerkjente kanaler og den er beviselig vesentlig høyere enn snittet.

     

    Den sjangeren som tiltrekker seg de mindre begavede er danseband/svensktoppen. Selvsagt finnes det også her unntak.

     

    Og at " kjedelige smartinger" vil senke lydnivået er kanskje et tegn på at de setter overdrevent høyt lydnivå i forbindelse med hørselskader?

     

    Intelligens kommer i mange former. Deriblant IQ, som du nevner. Det jeg heller sikter til er vel EQ, også kjent som sosial intelligens. Scenarioet det er snakk om her, er selvfølgelig en "normal" fest med en god blanding av folk - ikke en fest for metalheads der man givetvis utelukkende spiller metall.

     

    Å senke lydnivået har ingen relevans i forhold til denne tråden.

  4. Blir bare dårlig stemmning av slike folk. Liker masse forskjellige sjangrer, blandt annet rock, prog rock osv, men man må vite når det passer seg å høre på slik musikk. Man må ha musikk som skaper rett stemmning, og for min del så er det ingenting med værken rock eller metal som formidler følelsen av fest.

     

    Så til spørsmålet ditt. Tror ikke det har noe med intelligens å gjøre, men heller at de er en smule selvsentrert.

     

    Hører selv masse på rock, prog, metall og har egentlig en ganske utbredt lidenskap for den type musikk. Men på fest? Ai ai ai

×
×
  • Opprett ny...