Gå til innhold

stianfarstad

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stianfarstad

  1. Heisann, viste ikke helt hvor jeg skulle plassere denne meldingen her på forumet.

     

    Først vil jeg bare si det at denne sia er veldig genial og flott osv..

     

    men..!

     

    Hva skjer egentlig med prisguiden om dagen? Har fulgt den ganske mye de siste 2 mndr ca, og så mangelfull og dårlig som dette her har den aldri vært før.

    Noen ganger stiller jeg meg spørsmålet om denne i det hele tatt er blitt oppdatert de siste månedene. Før var denne veldig pålitelig men nå mangler haugevis av produkter og prisene er også utdaterte. Om man skulle kjøpe seg noe hw før kunne man stole blindt på denne guiden, men i dag er både prisene feil, enkelte ganger mangler webshops som er billigere og ofte mangler også produkter som har vært tilgjengelig over lengre tid.

     

    Jeg sikter spesielt nå til bærbarepc saken, men også andre steder er det store mangler.

     

    Takk for en flott side og slik, men det hadde vært jæ*** fett om dere hadde stått på litt og fått den prisguiden der opp på beina igjen. =)

  2. Er det noen som veit når det dukker opp noen bærbare med gf6800 go her i norge?

     

    Merker som ikke markedsføres her(feks alienware) har hatt dette en stund allerede, men enda har det ikke dukka opp noen bærbare her med dette.

     

    verker litt i fingra og lurer på å bestille fra statene eller uk, men det er liksom så greit å kjøpe her i tilfelle et eller annet skulle skje og sånn.

  3. Heisann.

     

    Jeg har vært borti dette problemet her før, dvs å instalere/sette opp dell maskiner på nytt.

     

    Som jeg fikk erfare sist gang jeg fiksa en dell pc, var at den ikke ville instalere windows OS som ikke kom fra dell. Jeg prøvde flere cd'er og kompisen min som jeg fiksa pc'n for, stakk tilslutt å kjøpte seg en ny cd av xp, men heller ikke denna ville legge seg inn.

     

    Nå sitter jeg brått med det samma problemet her igjen. Er det noen som veit hvordan denne grusomt irriterendes sperra fungerer? Den ligger åpenbart i bios, men finnes det noen måte på å fjerne den? Slik at man kan instalere en windows som er kjøpt av en vanlig forhandler og er lagd for alle normal pc'er.

     

    Utrolig irriterendes greier, og av prinsipp vil man liksom ikke akkurat gå til dell å kjøpe sw fra de, når man blir tvingt på denne måten her.

     

    "easy as dell"

     

    haha

  4. Heisann, har et lite problem som jeg håper at kanskje noen av dere vil kunne hjelpe meg med :)

     

    En kamerat av meg har fått kjøpt seg en ferdig pc, en Dell Optiplex gx260, og

    jeg skal hjelpe han med å sette den opp på nytt.

     

    Jeg fikk noen utrolig merkelige problemer da jeg skulle instalere w2k fra bunn av.

    Først prøvde jeg med en version av 2k, men den ville ikke boote. Han hadde en annen CD liggendes, så prøvde jeg med den. Men den ville absolutt ikke boote.

    Merkelig tenkte jeg, men det kan jo være noe kluss med bootloadinga fra CD'n her, så jeg stakk hjem igjen og mekka 4stk boot disker for OS'et.

    Da jeg kom tilbake dagen etter, fikk jeg boota med disse. Men da jeg satt inn Cd'ne så virka det ikke nå heller. "Feil CD" sto det. Begge cd'ene var originale.

    Da prøvde jeg en 3dje version, en release candidate 2 av w2k som jeg hadde liggendes. men heller ikke denne her ville virke.

     

    Utrolig merkelig, og utrolig tvilsomt at alle disse 3 cdene ikke ville virke. Maskina mi booter merkelig nok på en av de cd'ene som jeg tok med hjem igjen.

     

    For å bare teste feis jeg inn linux mandrake 9 på maskina hans, og den boota av seg selv uten noen som helst problemer.

     

    Så det jeg lurer på er om noen andre har vært borti liknende problemer med denne typen av dell maskiner, og som kan ha en anelse av hvorfor den bare aviser cd'ene på denne måten her. Jeg spekulerte i om at kanskje DVD spilleren kunne ha tatt kvelden eller være skadet, men det er veldig rart om det skulle være tilfelle, fordi maskina er såpass ny som den er, og fordi at det funka helt greit å installere mandrake 9.

     

    Utrolig fett om noen hadde vist noe om hva dette her kunne være for et slags problem. :yes:

     

    Stian

  5. Hei.

     

    En kamerat av meg kjøpte seg en brukt PC her for en stund siden.

    Det siter en AMD 1,2 GHZ prossor i den, og skjermkort, lydkort og netverkskort er integrert i hovedkortet.

     

    Problemet er at han ikke fikk med noen drivere, og vi aner ikke hva som sitter der. Det er ikke noen brikker ved navn som var å kjenne igjen.

     

    På hovedkortet står det ikke navn på noen produsent; men på baksiden av det står dette nummeret: E206922 PS-1. under dette er det noe flere tall 01 1004 og under det igjen 15.

     

    Det jeg lurer på er om noen veit hva slags hovedkort dette her er, og om noen også veit om hva slags skjermkort, lydkort og netverkskort som sitter integrert her. Selv står vi passelig fast akkurat her, og maskina funker jo ikke som den skal uten disse driverne.

     

    på forhånd store takk om noen kan hjelpe oss.

     

    Stian.

×
×
  • Opprett ny...