Gå til innhold

Jahdu

Medlemmer
  • Innlegg

    458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jahdu

  1. Skulle ha vært bedre fremskritt på den delen innenfor behandling av div. metoder. Når vi lever i en så overfladisk verden til de grader, er jo kompleksene sikret bare fordi andre ønsker det ene og det andre. Høyde er en selvfølge nærmest, dessverre... men 1.78 er ikke mye å sutre over må jeg si, men mye vil ha mer som vanlig :p Tenk på lavere gutter som plages veldig med det, som ikke når opp til dagens hester

  2. Psykiske lidelser er veldig forskjellige, som vi er forskjellige alle mann med ulike problemer, forutsetninger og alt. Så det er lite poeng i å søke opp rundt andre psykiske lidelser da det kommer an på hvilken lidelse, hva det gjelder, og hvordan personen er/takler det osv..

     

    Tror nok det er fullt mulig å ha en såkalt "grensepsykose" uten å vise særlige tegn til det. Men da kan det jo være at vedkommende anstrenger seg for å skjerpe seg, eller ikke eier selvinnsikt f.eks. Kanskje er angsten så dominerende at man holder seg unna folk bortsett fra enkelte ganger under tryggere og velvalgte rammer.

     

    Du sier du ikke er i jobb eller har venner. Det er det jo alltid en grunn til, så det er åpenbart noe vanskeligheter i veien. Men hva burde forhåpentligvis psykologene vite best, men det er mange symptomer som går inn i hverandre og langt ifra lett å stille en diagnose. I hvert fall veldig viktig å hjelpe seg selv ved å være dønn ærlig med behandlerne om akkurat hva som er greia for å få best hjelp.

  3. Folket har lest eventuelle konsekvenser vil jeg tro. Hele greia er håpløs dersom det er tilfelle, og spesielt om dagens ledere vet det uten å handle på sekundet som de absolutt ikke gjør.

     

    Frykter heller alvorlige konsekvenser ved bruk av møkkete atomkraftverk eller atomvåpen.

  4. Hei,

     

    Antar vel egentlig at jeg må betale merverdiavgift, men må nesten høre. Jeg har en venn i utlandet som skal sende meg en gave, brukt riktignok. Prisen ved nytt kjøp er på rundt 2500 kr, men i dagens tilstand kunne jeg solgt den for rundt 1000 kr.

     

    Går tollerne kun etter innkjøpspris til tross for at gaven er brukt? Hva om gaven f.eks. er helt ny med defekt så den gikk for en billig penge.. er alt det uvesentlig?

  5. Kan jo alltids ringe på hos en nabo, ingen som lar folk i nød stå ute og fryse. Hvis det må være en fremmed, prøv andre hus eller noe, ikke vet jeg.. Dopet har tydeligvis gitt deg irrasjonelle tanker på toppen av det hele. Det kommer til å ordne seg. Å ta sitt eget liv gjør det bare verre for alle. Du må være ansvarlig og sørge for at det ikke skjer igjen. Det vil ordne seg, jo fortere du tillater det å gro. Da må en starte med å ta tak, steget ved å ta kontakt med andre er bra.. fortsett sånn *virtual hug*

     

    Hold deg opptatt så lenge, prøv og få tankene over på noe annet mens du kommer ned

  6. Ah, ingen fin situasjon. Sikkert unødvendig å si, men ty til rusmidler i motgang gjør vondt verre. Du er i hvert fall på rett spor, det må tas tak i for alles del i det lengre løp.

     

    Kan bli vanskelig å møte noen midt på natta. Skjønner du vil møte noen fysisk for å snakke om det, men en idé kan være å ringe et krise/hjelpe-nummer. Finnes nok flere av de i Norge. Det er i hvert fall en start, ikke greit å sitte med sånt alene. De er nok flinke til å håndtere slike situasjoner, sikkert behjelpelige med hvordan du skal ta det videre også

     

    Håper du klarer å holde deg unna dopet og får klemmen din. Alt er bedre enn å la det være.

  7. Spire mot å bli den beste versjonen av meg selv, slik at jeg en gang kan blomstre og nyte livet fullt ut. Høres kanskje litt dust ut, men ved å gå i den retningen føler jeg lykke - som gir livet mitt mening, samtidig som det reflekterer og sender ut gode vibrasjoner til mennesker rundt meg.

    • Liker 1
  8. Vi blir vant til alt. Droppet for et par måneder siden den dårlige brusvanen min. Merket ikke en gang at jeg ble mer tørst av brus, og skjønte ikke hva andre mente siden jeg var så vant til det.

     

    Skjønner hvorfor noen anbefaler å se bort ifra søtsaker og brus, selv på lørdager også. Men jeg hadde den effekten at etter èn måneds tid ble jeg uvel og småkvalm av de tidligere mengdene. Lyttet til kroppen og ble positivt overrasket, så har fint klart å unne meg en liten dose på fredag/lørdag. Alt med måte, men vær ærlig med deg selv.

     

    En ting som hjelper med å få ned søtsuget er og ha faste spisetider. Ikke la det gå for lenge mellom hvert måltid, og planlegg noe sunt å småknaske på som mellommåltid.

×
×
  • Opprett ny...