Gå til innhold

PIP

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PIP

  1. Halois alle sammen!

     

    For tiden så driver jeg med et lite eksperiment på www.pip.no, og nå er det på tide å øke innsatsen litt. Trine Grung kom nemlig innom og prøvde å psyke med ned, og det kan vi jo ikke ha noe av. Det store spørsmålet er om jeg faktisk må løpe 15 mil eller ikke.

     

    ;) PIP

  2. Dette handler rett å slett om å bruke internett og sosiale medier for alt det er verd. Kan man skape "noe" ut av lite å ingenting. Hjelper det for eksempel å skrive om det på et forum? Jeg synes vel at alle her burde melde seg på som tilhenger på bla facebookgruppa og på Twitter!

     

    Nå har jeg tenkt å kjøre på noen måneder og se hva som skjer. Kan hvem som helst blir kjendisblogger selv om innholdet på bloggen bortimot er uten interesse for noen andre enn en selv? Det gjenstår å se! :D

     

    ## reklamelink fjernet av ilpostino ##

  3. Hei!

     

    Båndtvangen er jo til for både hunden og andres sikkerhet. Båndtvangen varierer også fra kommune til kommune, så det er greit å sette seg inn i reglene. Hvordan disse håndheves, varierer vel også. Som hundeeier har man et stort ansvar, og man bør overholde de regle som gjelder. En ting du kan sjekke er om du har et område i nærheten hvo du har lov å slippe hunden. Vet det er noen som har begynt med inngjærede hundeparker.

  4. Hei!

     

    Lisens for å ha hund? Hvilke gode argumenter har man for det? Ja, la oss få enda flere byråkratiske papirmøller og statlige inntekter basert på bare fjas! Gjerne styrt av korrupte synsere med likebehandling som første post på liste over ting de ikke skal gjøre. Hva er det neste? Lisens på hest? Kanin? Gris? Sau? Geit? Unger? Gråstein? Kniv? Øks? Vet ikke hva som er farligst jeg... men jeg vet at fellesnevneren er MENNESKET! Og det er det vi bør ta utgangspunkt i når vi lager lover og regler. Det er vi som mennesker som må ta ansvar, og da faller også argumentet med kriminelle i grus. For de driter i både ansvaret og lover og regler... og gjør akkurat som de ønsker. Til den dagen de blir tatt og dømt for det.

     

    Vi trenger ikke lover som kriminaliserer dyktige og seriøse hundefolk, og som forbyr en rekke hunderaser. Vi trenger lover som straffer de som utfører kriminelle handlinger. Loven skal stille mennesker til ansvar, ikke hunder og alt mulig annet de måtte finne på.

     

    Raseforbudet er bare en av mange elementer i hundeloven som er helt på jordet, men det er en annen diskusjon.

  5. Hei!

     

    Jeg jobber med et større portalprosjekt og vurderer i den forbindelse to cmsèr eZ og Typo3. Hvis noen her har erfaringer som kan hjelpe meg i å ta en avgjørelse, så er det bare å fyre løs. :)

     

    Det er snakk om en hovedportal med flere underportaler som skal samkjøre innhold. Alle skal kjøres på samme server. Det skal inkuderes egenutviklede moduler i php og mysql. Blandt annet skal min eksisterende side www.omplassering.no skrives om, og stå som selvstendig portal i dette nettverket. Systemet skal være noe man kan leve og vokse med i flere år fremover.

     

    Jeg søker også en prosjektpartner på dette prosjektet som har høy kompetanse på php og mysql. (Gruelig vanskelig å få tak i en dyrevenn med php-/mysqlkunnskaper og engasjement :dontgetit: ) Men hvis det finnes noen her som kunne tenke seg å være med eller vet om noen... så vennligst ta kontakt for nærmer beskrivelse av prosjektet og inntekstmuligheter. Pr.d.d. er vi 3 stk. med ulik kompetanse som jobber med dette prosjektet.

     

    Hvis noen vet om andre steder på nettet hvor man kan finne denne kompetansen (php/mysql), så er jeg takknemmelig for tips! :thumbup:

  6. Hei!

     

    Vi søker systemutvikler for teknisk drift og utvikling av portalnettverk. Du bør ha solide kunnskaper om linuxserver, php, mysql, IPB, xhtml og css.

     

    Du skal jobbe tett med prosjektledere som har bakgrunn innen konseptutvikling, grafisk design og webdesign, og du må derfor kunne kommunisere tekniske løsninger... fordeler/ulemper... på en forståelig måte. Med andre ord, du må kunne å kommunisere.

     

    Løsningen skal benytte eZ Publish som cms, skal inneholde login og profilsider med integrering av ipb, krysspublisering mellom flere domener (støtte i eZ) m.m. Det skal implementeres diverse mindre php-script, samt noe skreddersøm. Din eventuelle jobb blir programmeringen av php og mysql i utviklingsfasen og diverse vedlikehold og videreutvikling i tiden etter.

     

    Prosjektet er en nisjeportal på lik linje med Barnimagen.no, hardware.no, kvinneguiden.no osv... Vi kan love deg nok av utfordringer og uhøytidlige partnere... ja, det er det vi tilbyr... partnerskap (15 - 25%). Vi snakker ikke om raske penger, men mer om å skape et godt produkt og meget gode inntekter på sikt. Er du en positiv visjonær med ønske om å utvikle og skape en fremtidig arbeidsplass for deg selv og andre, ta kontak på PM. Prosjektet kan fint kombineres med vanlig jobb.

     

    Tak kontakt på PM hvis det er av interesse, og vi kan utveksle litt mer informasjon. Oppgi e-post og evt. fortell litt om kompetanse og referanser.

     

    MVH PIP

×
×
  • Opprett ny...