Gå til innhold

anonymmotherfucker

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonymmotherfucker

  1. Som Sentenza skriver er det nok beats sin farging du savner. Det kan du justere til et noen lunde likeverdet i med en EQ. Jobber med lyd selv, både musikk og lyd til film og en mac har et helt dugelig lydkort hvis man bruker et gode øretelefoner. I ditt tilfelle bør det være beats øretelefoner som gir samme lydgjengivelse. En forsterker eller D/A-konverter kan også gjøre det samme for deg.

     

     

    Karl Skapeland: Men det kan jo være at hjernen din har blitt vant til den råtne lyden fra HP'en. Så når du endelig får høre normal lyd, så høres det helt galt ut.

     

    Jeg er helt enig med råtten lyd. Kan ikke fordra fargede øretelefoner/høyttalere. Men lyd er personlige greier. Er man vandt med en ting vil man som oftest ha det. Vil han ha likt så bør han gjøre EQ, tilsvarende øretelefoner eller bruke eksternt lydkort

    For aa vaere klar saa var det ikke helt Beats lyden jeg savnet. Jeg er ikke noe fan av den veldig bass orienterte lyden til Beats.

     

    Min gamle laptop hadde daarlige hOytalere(som ofte lapops har), men den ble ofte bundlet med beats headphones som hadde hOy Ohm(80+) og stor diameter(40mm+). Saa den hadde en internforsterker som var mye sterkere enn hva MBP min har. Jeg kunne dra den opp til 25% volum nivaa og virkelig ha en opplevelse paa mine gamle Pioneer phones.

     

    Men om jeg kunne faa en bra equalizer til min MBP, saa kunne jeg kanskje samkjOrt hodetelefoner og hardware bedre. Saa jeg spOrr igjen om det er noen som vet noe equalizer software som er bra.

     

    For aa ikke virke som et totalt Mac troll kan jeg si at hOytalerne paa min MBP er mye bedre enn hva de var paa Beats pcen.

  2. Tror kanskje logitech sin traadlOse unity lOsning kan vaere noe. Da faar du mus og tastatur koblet til lett, samt gode produkter baade paa mus og tastatur.

     

    Men lOsningen blir litt halvveis ettersom det ikke stOtter skjerm.

     

    Var en veldig god ide aa gjOre om thunderbolt til dockingbay. Om det ikke finnes kanskje du skulle pitche det til et teknologi selskap?

     

    Edit: ser etter aa ha googlet at det finnes dockingbay til thunderbolt. Men de er ganske saere kjOp alle sammen. SkjOnner ikke hvem som ville betale saa mye for saa lite funskjonalitet. f.eks

    http://www.gizmodo.com.au/2013/07/belkin-thunderbolt-express-dock-review-so-pointless-so-expensive-so-good/

    Saa jeg tror unity fortsatt er et bra val.

  3. Jeg er helt enig med Uderzo at du bOr ha 8 gig med ram. Man gaar lett tom naar man jobber med video og bilder.

     

    Men oppgradere selv det skal du tenke litt paa. Se

    http://www.ifixit.com/Teardown/iMac+Intel+21.5-Inch+EMC+2638+Teardown/17829

     

    Om du er komfortabel med dette er det bare aa gjOre det selv.

     

    Edit: ser at det er vanskelig aa ha en god link til ifixit. Google ifixit teardown imac 21 saa ser du hvordan Macen er laget. Mitt poeng er at den er limt sammen og instalasjon av ram krever mye av deg...

  4. Har du testet at det ikke bare er Beats sin farging av lyden du savner? Prøv med EQ.

     

    Hvis ikke finnes det hauger av D/A-konverterere og forsterkere å velge mellom. Hvor mye er du villig til å spanere?

    Eq eller farging kan vaere en lOsning. Noen tips?

    Angaaende d/a forsterker saa er jeg ikke saa keen. Maa baere det med meg hver dag, saa det gaar ikke. Kommer nok til aa investere i det naar jeg begynner aa jobbe igjen(og har et kontor), men naa passer det seg ikke.

  5. Takk for svar:)

    Men den/de DAC som du foreslaar virker ikke som de har innebygget forsterker, moa sender de kun signaler som paa bli gjort om til lyd av en forsterker.

    Jeg er forsovidt aapen for aa kjOpe en dac med forsterker, men jeg kjenner meg selv god saa jeg vet at jeg kommer til aa bruke saann 800 kroner for noe saant + kjOpe en som saa stor at jeg aldri kommer til aa gidde aa dra den med til skolen eller kontoret. Har sett paa flere realistisk kanskje denne:

    https://www.komplett.no/creative-sound-blaster-x-fi-hd/805251

     

    men hadde Okonimien vaert bedre hadde jeg kjOpt en fra cambridge audio

    https://www.hifiklubben.no/stereo/da-konverter/

    KjOpte cambridge audio cd spiller til moren min for noen aar siden. Beste spilleren under 10000 jeg noensinne har hOrt.

  6. Hei,

     

    Gikk fra en hp laptop med beats audio lydkort til macbook pro 13 (late 2013). Mac er fint det, men jeg maa si at lydkortet/lydutgangen er daarlige greier. Bruker strort sett et par lettdrevne Philips citiscape headphones.

     

    Noen som har noen tips for hvordan jeg kan Oke lydkvaliteten?

     

    PS: bruker maskinen mobilt saa aa drasse paa en ekstern forsterker/e.l. er ikke aktuelt.

     

    Hilsen

    M

  7. Hei,

     

    Har nettop kjopt meg en ny MacBook Pro med norsk tastatur. Etter noen timers bruk skjOnnte jeg at curly brackets og square brackets var vanskelig aa komme til. Saa naa har jeg satt keyboardet til UK. Men kunne tenke meg noen klistremerker som jeg kunne satt paa ae,O,aa med blant annet curly brackets. Saa mitt spr: vet noen hvor jeg kan faa UK klistremerker til min Mac? Og to, er det forskjell paa UK og US keyboard sine enter taster?

     

    Martin

×
×
  • Opprett ny...