Gå til innhold

Morteriag

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morteriag

  1. Har spilt det i beta et par måneder nå og har hatt det mye morro med det uten å ha brukt ei krone. Det tar lengre tid å lære seg en helt skikkelig enn det tar å samle opp nok gull til en ny. Matchmaking kunne muligens vært bedre, men det bedrer seg nok når spillet kommer ut og spillermassen øker. Om noen mener det er pay2win, så er det noe jeg stiller meg fullstendig uforstående til. 

    Mange har poengtert at dette spillet er mer lagorientert og gir mindre rom for individuelle prestasjoner sammenlignet med mer etablerte spill i sjangeren. Det stemmer nok, og er sikkert også hensikten fra Blizzard sin side. Likevel så er det sånn at man har en klar idé om hvem som har bidratt mest i et lag etter en kamp, ihvertfall over et visst nivå.

     

    Om spillet kommer til å utfordre LoL som en arena for e-sport gjenstår å se. Jeg tror ihvertfall at spillet vil kunne tiltrekke seg mange spillere, ikke minst pga merkevaren Blizzard. Jeg er mest spent på hvordan miljøet vil utvikle seg, min erfaring er så langt at det er på de laveste nivåene at man først og fremst finner spillere som er "toxic" og at det blir bedre når man kommer litt opp.

    • Liker 1
  2. Vet ikke om jeg helt enig i det, i arena så er jeg per i dag ikke fornøyd med 4 seire, mens det var bra før, ferdigheter har endel å si, selv om du selvfølgelig kan ha helt jævlige drafts.

     

    AtW

     

    Tja, hvordan du opplever det skal jeg ikke legge meg borti, men med 3 wins så får du ca. det samme for gullet som om du skulle kjøpt en pakke kort. Så med 4 wins så har du jo fått mer enn du ville fått hadde du kjøpt en pakke istedet.

     

    Jeg er enig i at i arena har ferdigheter ganske mye å si, sammen med flaks selvfølgelig. Du skal først på sparket velge de riktige kortene som passer sammen og så ta de riktige valgene med dem i kampene, begge er noe som krever forståelse og innsikt i motsetning til å kopiere et deck man har sett på internet.

  3. Min erfaring med spillet er at det er et veldig morsomt tidsfordriv. Det blir litt urettferdig å sammenlikne direkte med andre kortspill, Hearthstone har et høyt tempo og er veldig lavterskel, hvor andre kanskje tar litt lengre tid og har flere muligheter. Om man synes det er bra eller dårlig er opp til hver enkelt.

     

    Sånn som jeg spiller det bruker jeg uansett ikke mer tid på det enn at jeg akkurat har tid til å gjøre daily quests og spille litt i arena når jeg har gull nok. Å spille i arena gir etter min mening mer valuta for gullet enn å kjøpe pakker, både i form av underholdning og belønning. På den måten tar det tid å oppgradere kortstokken, men med tanke på at jeg ikke ser på spillet som veldig seriøst er det fint.

     

    Det er mitt inntrykk at ferdigheter ikke spiller en alt for stor rolle i spillet. I stigende rekkefølge virker det som om ferdigheter, flaks og deck har mest å si.

  4.  

     

    "Jeg hoppet ikke på Final Fantasy-toget før nummer åtte i serien"

     

    Betyr det at du har gått glipp av VII?

    Oh man, da har du MYE å se fram til i så fall!

    Jeg skulle nesten ønske jeg aldri hadde spilt det før, slik at jeg kunne oppdaget det på nytt.

    VII er kraftig overvurdert, det er ikke så bra som alle skal ha det til. 8eren er mye bedre

    Basert på hva? De fleste kan nok eniges om at de begge er gode og populære spill, så hva som er en personlige favoritt blir jo egentlig.. personlig?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...