Gå til innhold

TheWindWaker

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheWindWaker

  1. Den begynner å bli litt sliten, er jo en 2 år gammel telefon. Batteriet holder fremdeles en dag, men med heavy bruk så kan jeg måtte lade den på dagen. 

    Kamera er fremdeles noe av det bedre, selv sammenlignet med nyere flaggskip fra andre telefoner. 

    En siste ting som jeg har savnet fra andre modeller jeg har hatt tidligere er trådløs lading. 

  2. Jeg er veldig interessert i å være test pilot, som software utvikler er jeg godt over middels teknisk og alltid elsket gadgets og harde pakker til jul. 

    Jeg har prøvd så godt som alt av os tidligere, og har faktisk en p20 pro nå, etter 2 år, lengste jeg noen gang har hatt en telefon. Rett å slett fordi jeg fremdeles sliter med å finne noen som kan konkurrere på kamera og den fungerer såpass bra at jeg har slit med å rasjonalisere oppgradering til p30 pro eller lignende. Men nå begynner batteri levetiden å gå nedover, men holder fremdeles en dag med middels bruk. 

    En ting som sannsynligvis skiller meg fra de andre er at jeg ønsker å undersøke om hva det er mulig å få med microG.org her, om det er mulig å hjelpe apper som er vant til at GMS alltid er tilgjengelig ved å legge inn en open-source variant som ikke rapporter alt videre til Google. Hele opplegget er helt lovlig og hvis mulig å scripte, kan dette være en enkel måte for mann i gata å få GMS uten å faktisk infisere den med alt Google. 

    Fortsatt god påske

  3. Ok flott, tusen takk for svar så langt. Har sikla på denne siden release, har en p20 pro nå og er mega fornøyd. 

    Siste spørsmål, du sier at det eneste du ikke får til å fungere er Google pay, altså du får ikke kjøpt apper etc i Google Play eller mener du Google Pay som i digital lommebok og betaling via NFC osv i butikk? Eller begge deler?  

  4. Okay, men du har følgt tilsvarende guide hvor du tar backup fra en ukjent zip, ala denne video'n? 

    Ser at det i etterkant har dukket opp mange som klager på at de får "Device is not Play Protect certified", har du fått tilsvarende? Hvilken android og emui versjon har du etter backup'n er kjørt? 

  5. Okay, da legger du inn en slags custom rom istedenfor ikke sant, det er fremdeles emui osv, men med noen tweaks som gjør at den har Google tjenester likevel. Vet du om du fremdeles vil få oppdateringer osv OTA? Har du likevel nye features I kamera appen som kom i p40 serien, som å fjerne personer i bildet osv. 

  6. Noen som har prøvd å Mate 30 Pro eller P40 Pro (Sikkert litt tidlig ennå), og prøvd å jobbe seg rundt begrensningene, ser f.eks at man kan få inn microG (https://microg.org/), som faker Google Mobile Services (GMS) og på den måten lar så godt som alt av apper kjøre, også de som er avhengig av GMS. 

    Har P20 Pro i dag, og vil ha P40 Pro, men har ikke lyst til å være første som går opp denne "løypa"

  7. Budsjett: 10k ish

    Ingen overklokking da jeg antar vi får temperatur/støy problemer i en maskin som skal være så stillegående som mulig. 

    Gjerne Intel, men det er kanskje bare gamle fordommer som slår inn. 

    Den skal klare å drive to stk dell u2410f i første omgang. Mulig de blir byttet ut med noen 4k skjermer en gang i fremtiden. 

  8. Hei, jeg jobber som utvikler og har til tider en del hjemmekontor og jobber en del om kveldene. Jeg har et eget kontor for dette, og bruker en stasjonær i dag. Denne støyer ganske mye, noe jeg har sett meg litt lei av, da denne maskinen er mer eller mindre aldri slått av, og jeg ønsker å bruke rommet til litt kino osv også. 

     

    Noe forslag til enten en ferdig bygd maskin eller noe jeg kan bygge selv (forrige er bygd selv, men med dårlig valg av vifter osv). Trenger egentlig ikke noe dedikert skjermkort, da den aldri blir brukt til spilling lenger heller. RAM og CPU er viktigere, da jeg kan finne på å kjøre en god del programmer samtidig (Visual Studio etc). Formfaktor er heller ikke veldig nøye. 

     

    Takk for alle tips. 

  9. Jeg er egentlig i ganske samme situasjon som deg, men valget hos meg står mest mellom Sony A6000 og Olympus OM-D E-M10. Håper på noe mer input fra andre forummedlemmene. Har ikke mye erfaring med foto, men har lyst til å lære. Grunnen til at jeg også ser mest på de mindre systemkameraene er at jeg ser for meg at de oftere blir tatt med på ting hvis de ikke krever egen stor bag med utstyr.

×
×
  • Opprett ny...