Gå til innhold

Zoso87

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zoso87

  1.  

    Lurer på hvordan de sikrer seg mot at folk får fysisk tilgang til en av pc-ene som er koblet til dette "sikre" nettverket. Tipper at hvis man møter opp og sier man kommer fra avdeling x, for å titte på en av pc-ene, så vil nok mange ikke reagere på det.

     

    Faktisk så vil de nok det. Om det ikke har endra seg siden jeg var med på opptelling av stemmer så er det forholdsvis streng adgangskontroll.

     

    Ellers så betyr ikke nødvendigvis tilgang til en PC særlig mye, det er programvaren for scanning og opptelling man må klare å fikle med. Og det skal ikke være enkelt så vidt jeg har forstått.

     

    Dog er ikke forsikringene fra Direktør Berg noe som gjør meg særlig beroliget. Det kan godt være at systemet er sikkert nok, men ingenting av det ha framlegger indikerer dette. Selv med dokumentet (som er sladdet utrolig mye), føler jeg meg sikker.

    Ja, det samme var det nok ved uranutvinnings anlegget i Iran også. Men skulle ikke mer til enn noen få minnepenner som var "mistet" på strategiske steder, for å infisere nettverket.

     

    Får man tilgang til nettverket så kan man utrettet en god del. Med tanke på at man har funnet store svakheter i et av programmene til det firmaet som leverer programmet skanneren bruker, så skal man ikke se bort i fra at det mest sannsynligvis finnes noen svakheter som kan utnyttes.

    http://www.securityfocus.com/archive/1/533024?fref=gc

    • Liker 2
  2.  

     

    Da er man halveis. 200Kwh kapasitet og 1000km rekkevidde må være et delmål for elbil-produsentene for å komme på høyde med det som er standard idag.

     

    Hvor ofte kjører du 100 mil i strekk uten behov for et 30 minutters stopp (for lading)? Det er merkelig hvilke voldsomme behov enkelte får når det kommer til elbil.

     

    For min del vektlegger jeg ikke de 30 ekstra minuttene de 3-4 gangene i året jeg trenger å kjøre over 40 mil i strekk mye. Jeg fokuserer heller på det daglige: Bra vinterbil, blir fort varm i kupé, effekt, plass, utstyr og morsomhet. Der scorer Tesla fullt ut :).

    Når jeg kjører harrytur til Sverige i løpet av en helg så kjører jeg Bergen - Karlstad på en og samme dag. Man får kjøpt brukte dieselbiler til en grei pris som greier den strekningen på én tank. Hvilke brukte elbiler til under 50 000 kr kan jeg kjøpe som tar den strekningen på én lading?

    Jeg hadde 50000 oppspart til å bruke på bil. Tenkte lenge på hvilke bil jeg kunne få til den prisen. Etter mye regning, så kom jeg frem til at jeg hadde råd til å ta opp lån på 250000 hvis jeg kjøpte meg en elbil. Brukte rundt 2500 kr i bensin per måned og pluss alle andre utgifter man får ved å kjøpe bruktbil. Så kom utgiftene tilsammen på rundt 3000 kr i måneden med en bensinbil. Jeg betaler nå 2000 kr i lån og ca 300 kr i strøm.

    Så jo, de fleste har råd til å kjøpe en el-bil.

  3.  

     



    I denne saken handlet det om Beck: Levande begravd. Dette er den 26. filmen i en lang serie, og man har da omsetningen fra 25 filmer å sammenligne med. Jeg antar at har man sett de første 25 filmene er sannsynligheten stor for at man ser den 26. også. Jeg antar samtidig at dette er filmer man ikke ser hundrevis av ganger, så det er ikke et must å ha den bare man får sett den.



    Har du tenkt på at mange kanskje synes kvaliteten på filmene har gått ned og vil derfor ikke se den nye?
    Hvis den 25.filmen var dårlig så frister det ikke akkurat å se den nye.
    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...