Gå til innhold

Feerox

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Feerox

  1. Hei, jeg prøver å installere intel hd 4600 drivere på min nye stasjonære pc.

     

    jeg har i7 4770k

    geforce 780

    maximus gene VI

    windows 8.1

     

    Jeg har spilt, og alt fungerer fint, men jeg la merke til at jeg ikke hadde installert det innebygde skjermkortet HD4600, som vil forhindre pcen fra å hele tiden skulle bruke 780 kortet, når jeg ikke spiller feks.

     

    Jeg har installert drivere fra både intel sine sider, og fra hovedkortsiden til asus maximus gene. Jeg får opp samme feilmelding når jeg prøver å installere.

     

    Feilmeldingen sier: [Feil] Dette systemet oppfyller ikke minimumskravene for å installere programvaren.

     

    Er det noe jeg kan gjøre?

  2. Ja, jeg bestilte faktisk jeg.. vil ikke tro de kommer ut med noe fler tilbud nå de neste dagene?

     

    Jeg gikk også inn og endret skjermkortet til ASUS, da jeg er mer glad i de som produsent, og at skjermkortet glir bedre inn i hovedkortet.. med tanke på 4 way optimalization osv.. I tillegg er vel byggekvaliteten bedre hos ASUS.. Når jeg først legger 14 000 i en pc har ikke 400 kroner ekstra på et skjermkort noe å si..

     

    Takk for hjelpen i dag.. Gleder meg virkelig til å bygge denne når jeg kommer til theim 4 januar.

  3. ser forresten det ble foreslått http://www.komplett.no/asus-maximus-vi-hero-socket-1150/782425 mens jeg valgte http://www.komplett.no/asus-maximus-vi-gene-socket-1150/782433

     

    Kan noen forklare forskjellen her? om det er noen?

     

    edit: og ja, jeg ser at det "kun" er plass til to pci (skjermkort), men jeg har planer om å kun bruke et, så det burde ikke være noe problem.

  4. Ja, jeg bygde min forrige pc sent 2010, la til ssd og vannkjøler i fjor, men nå er den solgt videre..

     

    så ja, jeg liker å kjøpe "det beste" og la det vare en stund, istedenfor å kjøpe biligere deler og hele tiden ligge "midt på".. (om det ga noe mening)

     

    Det er jo en del forskjell i pris på 290 og 780.. Det er vanskelig.. Jeg kommer til å vente med å bestille, og tenke meg godt om uansett, så om noen har innspill videre tar jeg de gjerne imot. Antar jeg kommer til å bestille delene ca ved nyttårsskiftet.

     

    Om noen finner noen gode tilbud på gode deler, setter jeg stor pris på om dere deler disse.

     

    Takk for hjelpen så langt, og jeg setter virkelig pris på videre diskusjon og hjelp med deler som passer fint sammen.

  5. Jeg vil ikke tro jeg trenger noe mer enn 3gb ram. Og jeg kommer bare til å bruke 1080 oppløsning for øyeblikket i alle fall. gtx 780 er jo et veldig bra kort, som burde holde meg lenge. Jeg er for det meste en mmo-gamer, men liker å spille andre spill også, og liker da å kunne utnytte 144hz skjerm :)

     

    Gidder ikke å legge inn 5000 for et titan kort når 780 holder meg i lange baner.

     

    Tusen takk for hjelpen så langt, setter pris på fler innspill. Det vil jo kanskje også være muligheter for å finne gode deler på tilbud nå i romjulen. Om jeg feks bestiller halvparten av delene fra et sted, og resten fra et annet går helt fint.

  6. Det går helt fint. Fine forslag. Jeg trenger PSU, GPU, CPU, HK, SSD og dvd rom.. evt forslag til mus, selv om dette er minst viktig atm.

     

    Tror nesten jeg kommer til å velge å gå for i7.. ser ingen grunn til å kjøpe i5 og risikere å angre senere.. jeg oppgraderer pcen veldig sjelden, så legger heller i litt ekstra når jeg først kjøper.

     

    Angånde 780 vs r9 290 feks.. for og mot argumenter for begge? Noen stor forskjell?

  7. Hei, jeg har nettopp solgt min gamle pc til en kamerat og skal derfor bygge en ny rett over nyttår da jeg kommer tilbake til leiligheten.

     

    Jeg kjøpte et par deler under black friday salget, jeg kjøpte da disse:

     

    Ram: http://www.komplett.no/crucial-ddr3-ballistix-tactical-16gb/752765

     

    Kabinett: http://www.komplett.no/corsair-obsidian-350d-micro-tower-sort/778362

     

    CPU kjøler: http://www.komplett.no/corsair-h60-hydro-series-cpu-kjler/769223

     

    og en ny skjerm: http://www.komplett.no/asus-24-led-vg248qe/774683 (1ms, 144hz)

     

    Jeg har ikke noe spesielt budsjett jeg må følge, men for å ha en viss pekepinne kan vi tenke rundt 10 000 for de nye delene (ikke legg for mye vekt på nøyaktig pris).

     

    Strengt tatt vil jeg ha en pc som drar alt uten å gjøre meg frustrert over at pcen ikke henger med. Har lagt merke til at http://www.komplett.no/xfx-radeon-r9-290-4gb-gddr5/804483 og http://www.komplett.no/zotac-geforce-gtx-780-3gb-physx-cuda/803554 ligger ute på komplett med rundt 10% tilbud.. men jeg er åpen for å handle andre steder også..

     

    Ellers ser jeg at mange velger i5 over i7.. jeg sitter med 2x 24" og har hatt i7 i min forrige pc. Er det noen klare fordeler med i5 over i7, eller er det for å spare penger? Kunne godt tenkt meg en i7, med mindre noen har noen klare argumenter imot.

     

    Håper å få en liten diskusjon gående, med fordeler og ulemper, både når det gjelder prosessor og skjermkort.

     

    Ellers vil jeg selvfølgelig ha en ssd, men trenger ikke hdd i tillegg da jeg har en 1tb som jeg kjøpte til en kamerat en stund tilbake som ikke er åpnet.

     

    Tusen takk for hjelpen, og kom gjerne med spørsmål, jeg skal svare så fort jeg kan.

     

    edit: ser også etter en ny mus, om noen har gode forslag.

     

    edit 2: ser helst at delene ikke blir spredt mellom mange forskjellige nettbutikker, men om prisen på frakt blir billigere enn å kjøpe på samme sted går det fint. (?)

×
×
  • Opprett ny...