Gå til innhold

r0w

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av r0w

  1. Om Netflix har 10% eller 100% av skjermtida i USA speler vell ingen rolle så lenge Netflix tek betalt per måned uavhengig av bruk?

     

    Det er klart at jo lavare andel av skjermtida Netflix har, jo større fare er det for at kunden velger å gå ned til å bruke 0% av skjermtida på Netflix og derfor sluttar å betale, men så lenge Netflix klarer å halde kundane interesserte nok med å kvar måned tilby eit eller anna som kunden vil sjå så speler det ingen rolle at kunden bruker mesteparten av skjermtida på Fortnite eller HBO.

     

    Det som eventuelt blir spennande å sjå er om piratkopieringa som har blussa oppigjen dei siste åra også vil begynne å råke Netflix såpass hardt at mange velger å avslutte sitt Netflixabonnement og heller laster ned dei to-tre seriane som dei vil sjå.

    Dersom det skjer så blir Netflix tvinga til å enten endre månedsprisen til ein lavare pris for å halde på kundane, eller dei må begynde å ta betalt etter tidsbruk eller per serie/film/episode, eller så må Netflix være villige til å selge sitt orginalinnhold til tredjeparts tilbydarar som kan lage ei ny strømmeteneste der dei samlar det som publikum faktisk vil sjå frå alle dei største tilbyderane.

     

    Personleg hadde eg vært villig til å betale langt meir enn eg gjer i dag for å få tilgang til ei strømmeteneste, med ein innlogging, og ein serielogg, der eg kan sjå alle favorittseriane mine og heile tida ha ei oppdatert oversikt over kor langt eg har komt i dei forskjellige seriane.

    Det er fleire seriar som eg har fulgt med på der nokre sesongar gjekk på ei teneste, og dei neste på ei heilt anna stømmeteneste der eg har blitt nødt til bruke tid på å finne ut kva som var den siste sesongen eg har sett.

     

    Jeg tror nok du misforstår litt her. Det er nok prosentandelen av den totale skjermtiden til USA sin befolkning som omtales, ikke prosentandelen av skjermtiden til de som abonnerer på Netflix i USA. De fleste med et Netflix-abonnement i USA ligger sannsynligvis et sted godt over 10% - som resulterer i at Netflix står for 10% av den totale skjermtiden i USA.

     

    Hensikten ved å benytte dette som en målestokk er nok at dersom den totale skjermtiden er høyere er sannsynligheten større for at det er flere abonnenter som betaler et månedlig beløp til Netflix.

     

    Nå må noen gjerne arrestere meg dersom det er jeg som tar feil, og da skal jeg stille meg 100% bak utsagnet ditt, for jeg syns det var veldig en veldig lite utfyllende beskrivelse angående dette i artikkelen. Men jeg resonnerte meg i hvert fall frem til at min tolkning ga mer mening som en måte å måle inntekter mot potensielle inntekter fra andre aktører på samme plattform/enhet.

  2.  

    Hvordan oppnår man en rekkevidde på over 400km med et snittforbruk på 22,2kWh/100km når batteriet er på 80kWh? Syns forbruket var litt vel høyt, men den eneste referansen jeg har er e-golfen min, hvor forbruket varierer fra ca. 10kWh-18kWh/100km i forhold til utetemperatur og kjøremønster. Nå er vel Mercedesen en større og tyngre bil, så kanskje det er dette som gjør så stort utslag på forbruket?

    Mercedes oppgir forbruk på en litt annen måte enn konkurrentene:

     

     

     

     Forbruket er oppgitt til 22,2 kilowattimer per 100 kilometer med blandet kjøring. Dette er imidlertid forbruk fra stikkontakt, og inkluderer dermed alle tapsledd, blant annet lading. 

    Ah, det var jo meget oppklarende, takk. Kanskje en grei detalj å ta med i artikkelen.

  3. Hvordan oppnår man en rekkevidde på over 400km med et snittforbruk på 22,2kWh/100km når batteriet er på 80kWh? Syns forbruket var litt vel høyt, men den eneste referansen jeg har er e-golfen min, hvor forbruket varierer fra ca. 10kWh-18kWh/100km i forhold til utetemperatur og kjøremønster. Nå er vel Mercedesen en større og tyngre bil, så kanskje det er dette som gjør så stort utslag på forbruket?

    • Liker 1
  4. Hvordan bruker dette spillet MOBA-egenskaper mer enn f. eks. WC3? Anmelder fremlegger det å bruke helter som øker i nivå som noe nytt for et RTS-spill, men jeg har nå sett dette i en rekke andre spill tidligere. Jeg skjønner i hvert fall ikke hvordan dette kan forbindes med MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) når man snakker om en enkeltspiller-kampanje. Uttrykket MOBA har vel bare blitt definert som en sjanger pga. manglende sjangrer å definere spill som DotA, LoL, Overwatch, osv. under, så jeg synes hele "sjangeren" i seg selv er litt vag.

  5.  

     

    tror nok at nada er eneste alternativ når det gjelder reise til andre planeter for så utnytte teknologien og komme frem til ukjent solplanet nord korea kan det meste. og nå som van reaktorer og mer avansert teknologi som tyler wilsom har oppfunet snakker vi om 100 megawatt i verdensrommet og til dagen har man kun prøvd plutonium batterier på noen hundre watt er det som er i new horizon. mener selv at folk kan reise men kan bare studere annet liv eller velge stappe pikken inn i dame eller motsatt det er ingen som vet at vi faktisk blir sånne vesner mens sjelete ligger igjen

    Har lest denne ti ganger, lagt godviljen til, men jeg skjønner ikke bæra av hva du vil fram til?

    Hehehe, samme her....

  6.  

     

     

    Fullstendig uaktuelt produkt. Når den går på 220V kan de likegodt dimensjonere porten slik at alle kan levere 2,4A.

    Da tror jeg du skal sette deg inn i ohms lov....

     

    Kan du prøve å lese/tenke før du svarer? Når et produkt får strømmen sin fra stikkontakten har det tilgang til ganske mye strøm. Da blir det bare tullete å begrense strømmen på USB-ene på 2A.

     

     

    Helt enig.

     

    Man har da tross alt ofte 16 A sikringer. Og om man kalkulerer ut 2,4 A   x  6 stykk, så får man 14,4 Amper strømtrekk. Kanskje det er noe tap og at strømtrekket er større? Det burde ihvertfall være innenfor.

     

    Nå har jo noen 10 A sikringer, og andre har 13 A sikringer. Så det er jo ikke likt for alle kurser i et hus, eller fra hus til hus.

     

    16 A er maksimalt hva får lov å gå til en normal stikkontakt. Om man vil over 16 A, så må man ha helt andre sertifiserte stikkontakter. Tror jeg fint kan legge en kurs på samme ampere som inntakstrømmen. Men, det blir værre med overganger. ned til USB. Da må man vel bygge et apparat som går på slik en blå 240 V, som transformerer til flere 2,4 A / 5 Volts USB-utganger. Det er jo ingen umulighet. Men, bør vel gjøres av fagfolk/produsent.

     

    14590_St%C3%B8psel__CEE_HAN_2x32A_J_240V

     

    1-fase, 32 A/240 V Blå 3-pin adapter

     

    Men, jeg tror 16 Amper er innenfor, slik at man slipper Mikkemus rigging, da til disse 6 nevnte USB-uttaksboksene.

     

    Om man får en produsent til å bygge en boks som går direkte fra en slik 32 Amper stikkontakt og omformer direkte i boksen, så skulle det dekke en 12 stk - 13 stk 2,4A/5Volt USB-utganger. Uten å mikke med overgang til Schukokontakt først, for det er visst ulovlig. Kutt mellomleddet/mellomovergangen.

     

    Grunnen er at det ikke skal gå 32A, 25A, 20A eller slike høy strøm i en Schukokontakt (den for vanlige husholdningsapparater). Maks 16A som nevnt før.

     

    Elektrikerkostnadene for å få lagt 32A stikkontakt innad i huset kommer selvfølgelig utenom. Og æsj, ikke ser de fine ut heller. Smaken er som baken.

     

    http://elmaterialer.no/industrikontakter-no/stikkontakt-utvendig-32a-3pol-j-230v-9h-ip44-abb-2129570463

     

    1563262-500x500.png

    Veggstikkontakt  :love:

     

     

    Et alternativ "ned" på 25A på komfyrstikk:

     

    Komfyr-Stikkontakt-paavegg-Hvit-2X25A-J-

     

    Det skulle jo kunne gi omtrentlig 10 stykk 2,4A på maks belastning. Da et komfyrstikk er sertifisert for 25A.

     

    Problemet er vel uansett innvendig elektronikk og kjøling der det omformes til USB. Her bør noen som kan sakene utføre ingeniørjobben.

    Omg, tror du også bør tenke deg litt om før du svarer... Det sitter en trafo inne i boksen for å få spenningen ned fra 230V til 5V, effekten til 2,4A ved 5V er ikke den samme som 2,4A ved 230V (P = U * I). 5V * 2,4A = 12W som vil si at 12W / 230V blir 0,052A. Du kan altså ha en del mer enn 5 porter med 2,4A på en 10A 230V sikring siden de bare bruker 0,052A hver...

  7.  

     

     

     

    Fullstendig uaktuelt produkt. Når den går på 220V kan de likegodt dimensjonere porten slik at alle kan levere 2,4A.

    Da tror jeg du skal sette deg inn i ohms lov....

    Kan du prøve å lese/tenke før du svarer? Når et produkt får strømmen sin fra stikkontakten har det tilgang til ganske mye strøm. Da blir det bare tullete å begrense strømmen på USB-ene på 2A.
    Du tror ikke produsenten har tenkt på kostnadene til en eventuelt større trafo kontra behovet til folk flest og utsalgspris? Så er det jo det med varmeutvikling i forhold til hva kapslingen tåler, osv...
    Absolutt, men har det noe å gjøre med ohms lov?

    Nei, da tenkte jeg på kommentarene om at den like godt kunne være dimensjonert for at alle portene skulle kunne levere 2.4A

  8.  

     

     

     

    Fullstendig uaktuelt produkt. Når den går på 220V kan de likegodt dimensjonere porten slik at alle kan levere 2,4A.

    Da tror jeg du skal sette deg inn i ohms lov....

     

    Kan du prøve å lese/tenke før du svarer? Når et produkt får strømmen sin fra stikkontakten har det tilgang til ganske mye strøm. Da blir det bare tullete å begrense strømmen på USB-ene på 2A.

    Du tror ikke produsenten har tenkt på kostnadene til en eventuelt større trafo kontra behovet til folk flest og utsalgspris? Så er det jo det med varmeutvikling i forhold til hva kapslingen tåler, osv...

×
×
  • Opprett ny...