Gå til innhold

-97A4KQY8

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -97A4KQY8

  1. Hei. Har en forester 2.0 td 2008/09 modell. og synes motoren min kakler veldig når den er kald. Sjekker oljenivå ganske ofte og tar oljesift etter boka. Er dette en kjent sak med disse motorene? Forrige bilen min var en Navara 2.5td og denne var mye mindre bråkete med ventilkakling ved kaldstart. Nå begynner det å bli varmere i været, men den går ikke noe mer stille av den grunn. Kmstand på bilen er ca 140`så den har jo ikke gått så alt for langt heller. Er det noen selvutnevnte guruer der ute som har noen erfaring med denne motoren?

     

    Har ikke noe spesielle kunnskaper om Subaru, men sånn generelt når det gjelder diesel motorer så kan de kakle ved kald motor hvis dieseldysene begynner å bli slitt. De begynner å lekke og diesel drypper inn i steden for å sprøytes inn og det høres ut som ventilkakling, lyden forvinner gjerne når motoren blir varm. Hadde en Avensis en gang som fikk den sykdommen og eneste medisin er nye dyser

  2.  

    Har bestilt UMi's flaggskip nå UMi Z og antar at den kommer til å være minst like bra som denne. Betalte ca 2 000,- + evt. toll på 25%. Gleder meg skikkelig, gutta fra Kina kan det å lage mobil til en god penge!

     

    Jeg er en av dem som ikke ser helt vitsen med å betale 7 000,- for en mobil som varer ca 1-2 år for så å ikke føle at en har fått igjen for pengene, og da er UMis mobiler et veldig godt alternativ! Noe vi får nå se når den kommer i posten i løpet av uken

    Hei. Har gjort det samme og fikk min idag. Får ikke internett-tilgang da, står at den skal støtte både 1800 og 2600 båndet, og jeg får opp 4G og 3G merket, men mobilnette funker ikke. Har du fått til noe her?

     

    Du må mest sannsynlig slå på databruk, gå inn i innstillinger, Databruk, Velg fanen med din operatør og aktiver Mobildata så tenker jeg du får full 4G dekning

  3.  

    Nå lastet jeg ned og prøvde Ookla Speedtest. Etter flere tester så ligger jeg nå fra 94-101 Mbps. Har 150Mbps linje. Er ikke dette fortsatt dårlig for en tlf som skal være god for 300Mbps? Tlf Umi Pluss E

    Litt usikker, men jeg tror du blander kortene. 300 Mbps tror jeg er via 4G/LTE-nettet og ikke wifi. Uansett er Ookla én av flere apper som deler data, og siden radio er radio, må du ta alle tall med en klype salt. Rekorden min er for øvrig 232 Mbps på Telia.

     

    Har en Umi Plus og på ei linje på 100Mbps fra Canal Digital og Router fra Canal  Digital så oppnår jeg mellom 65 og 80Mbps alt ettersom og jeg syns det er høyst akseptabelt, det er så mye forstyrrelser og faktorer som spiller inn på målt hastighet at det skal noe til å få målt max hastighet.  Noe som er enda viktigere etter min mening er opplevd hastighet, altså om en oppfatter telefonen som treg eller ikke, så lenge alt laster inn uten forstyrrende og irriterende treghet så må  da det være godt nok.

     

    Jeg syns det blir feil å henge seg altfor mye opp i disse målingene enten det er på Wifi eller mobilnett. At telefonen oppleves som rask nok i daglig bruk er og bør etter min mening være det viktigste målet på om telefonen holder mål eller ikke. og ja jeg og tror du blander kortene med tanke på 4G og Wifi. Under gode forhold så har jeg målt over 200Mbps på 4G men hvorfor fly rundt å måle hastigheter hele tiden?

    • Liker 1
  4.  

    Ser ut for at det er flere som har Umi Plus E, men ingen som kan svare på om det er problemer med Gps på disse telefonene, noe som blir diskutert på Umi sitt eget forum også, ser flere er skeptiske til å kjøpe telefonene der og Umi ser ikke ut til å gi noen svar på forumene heller.

    Jeg har ikke møtt dette problemet selv.

     

    Har Umi Plus og har ikke hatt noe problemer med GPS

  5. Etter å ha hatt denne tlf siden den kom på markedet i Kina må jeg bare si en ting, i forhold til pris så er det fint lite en kan klage på. Det eneste som egentlig er noe å klage på er designfeilen eller hva man skal kalle det med USB-C kontakten, det er jo helt fantastisk at de klarer å lage den på denne måten.

    Løsningen for meg har blitt å kjøpe et par ekstra orginalladere med kabel, da har en par kabler ekstra og et par hurtigladere som kan brukes til så mangt. Ok, kameraet kunne kanskje vært et par knepp bedre men jeg forventer ikke noe bedre i en tlf for litt over 1000 kr. Android 7 oppdateringa gjorde den bare enda bedre. Et meget godt kjøp etter min mening.

    • Liker 1
  6. Jeg har nå lekt litt rundt i menyene på denne routeren og det ser ikke ut til at det er noe enkel metode å gjøre det du ønsker. Min anbefaling da er å skaffe seg en router som har denne funksjonen innebygd og ferdig satt opp fra fabrikk. Den forrige routeren min hadde dette , det var en Linksys E4200. Den har et gjestenett ferdig satt opp når du slår på routeren føsrste gang som du må logge inn på via nettleseren. Dette gjestenettet er da helt isolert fra ditt interne nett og har kun internett tilgang

  7. Har akkurat installert denne routeren selv og det eksisterer ikke noe ordentlig manual så vidt jeg vet. Men brukergrensesnittet er er veldig oversktlig og fint så det skulle være mulig å finne ut av. Om det du søker er mulig kan jeg sjekke for deg på min router når jeg kommer hjem i kveld.

  8.  

     

    Likte det jeg så når jeg tittet på Yoga 2 Pro, likte utseende og hva du får for prisen.

    Har også øyene mine på en Macbook Pro med Retina, til tilsvarende samme pris, MEN da får jeg bare 256 GB SSD og ikke 512 noe jeg anser som et tap egentlig.

     

    Har denne, men i en svakere utgave. Disse maskinene er helt geniale, kan brukes til det meste, har en nydelig skjerm og er i det store og der hele en frys å bruke. Jeg har utgaven med i5-4200 CPU og jeg synes den er rask nok i massevis, så kjøper du den i7 utgaven så skulle du ha maskin som holder lenge.

  9. Vet at det står spilling, men jeg vil bare spørre om ikke der også kunne vært en idé å ha med et skjermkort som anbefales til HTPC'er. Et stillegående skjermkort som enkelt takler BD osv.. Bruker ofte disse anbefalingene før jeg handler internmat til pc'en da jeg ikke rekker å følge med på alt av teknologiutvikling lengre så takk for de HW! :)

     

    Til HTPC bruk så trenger du ikke noe eksternt skjermkort i det hele tatt, AMD og Intel her begge prosessorer med innebygget GPU som er mer enn kraftig nok til den slags bruk.

  10. Så lenge tlf ikke er eldre enn det så har du helt rett. Det er bare å henvise til forbrukerkjøpsloven og be de bevise at de døde pixlene er resultat av den sprukne skjermen. Hvis de ikke klarer det så stiller du endel sterkere. Men uansett så tror jeg det blir vanskelig å få tatt en sprukken skjerm på reklamasjon

  11. Kan anbefale Sony DSC-RX10. skulle dekke de fleste behovene du har, er riktignok et dyrt kamera men det er utstyrt med et meget bra Carl Zeiss objektiv(24-200mm, f2.8), har større bildebrikke enn andre kameraer av samme type, bra autofokus og det er i tillegg et meget godt videokamera. Det har et meget godt grep og ligger veldig godt i hånden. Se mer her: http://www.akam.no/artikler/test-sony-dsc-rx10/155733

  12. Aner ikke hva softcam er, er helt grønn :p

    Søk på nettet, det er ikke helt stuerent å prate om det på forum, da det kan brukes ulovlig til cardsharing og andre ting. Hvis du ikkke har peiling på dette i det hele tatt så ville jeg sett på de muligheten jeg linket til over her. Tunerne fra Digitaldevices fungerer helt glimrende, har selv 4stk som jeg forer Mediaportal med. Med CI modulen deres i tillegg til en tunermodul så trenger du ikke softcam.

    Hvis du i tillegg kjører Windows 8 så sliter du med å softcam til å virke, virker bra med Win7

  13. Har du vurdert Lenovo? Jeg har en Lenovo IdeaPad Yoga 13 2 Pro, Den koster riktignok rundt 10000,- eller mer litt avhengig av konfigurasjon men det er en kjempemaskin med en helt nydelig skjerm og mulighet fpor å brette skermen helt rundt slik at du kan bruke maskinen som et (litt tungt) nettbrett. Veldig greit på reiser.

     

    Jeg har versjonen med i5-4200 CPU, 8GB RAM og 256GB SSD og er fornøyd med ytelsen på den.

    Maskinen er lett, stillegående, blir ikke spesielt varm, bra tastatur og pekeplate. Det eneste negative må være batteritiden som er noe kortere enn på konkurrentene, det kommer av skjermen som har 3200x1800 oppløsning og bruker endel strøm.

  14. Det er ikke så enkelt å få til, alle sendingene er kryptert. Den eneste måten som jeg vet om hvis det gjelder digitale opptak er å ha en PC med innebygd eller USB TV tuner, da vil opptakene ligge ukryptert på HDD.

    Det finnes også mulighet for analog kopierieng men da er du avhengig å ha analoge video og lyd utganger på deoderen som du bruker i dag

×
×
  • Opprett ny...