Gå til innhold

Shavedbroom

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shavedbroom

  1. Rart hvordan iPhone blir nevnt i hver eneste artikkel av brukere her inne. Morsomt :) 

    Hørtes ut som en flott telefon, at den har clean android er jo også en kjempe fordel, og det er jo lov å håpe det blir standard å tilby dette, også på dyrere android telefoner årene fremover

     

    Mye bedre telefon enn Xr men til 25% av prisen av Xr yep rart :)

    • Liker 1
  2. Tek, Fortnite er ikke i nærheten av å slå League of Legends engang. Fra 2016 skal det angivelig være 100 millioner spillere per måned og nesten 30 millioner til dagen.

     

    Folk tror alltid at når det er så mye oppmerksomhet og spillere som spiller et spill så er det størst, men League er bare så langt foran alle andre at det ikke er morsomt engang.

     

    seriøst, League of Legends er moba for folk som ikke kan spille moba. folk blir lei av fortnite til slutt.

    Er jo bare å springe og skyte, og league er bare dota 2 uten mekanikken som gjør det er krevende :)

    candy crush er også populært er et det bra spill, nei..

  3. Dette begynner å bli morsomt :p

     

    Lastet ned Android appen og fikk opp serveren, men ikke Chromecasten. Slo på wifi (duh) og fikk opp chromecasten, men ikke filene på serveren (selv om det stod at den fant "Feh-PC"). Etter litt om og men fikk jeg til å spille av innhold fra serveren til Chromecasten via Android appen. Jeg får også til å sende innhold fra plex.tv til mobilen, men jeg får fortsatt ikke til å sende filer til chromecast fra den maskinen som også hoster PMS..

    På pcen så blir man logget på 127.0.0.1 adressen og Chromecast utvidelsen sende den hvis du blir redirected til 127 adressen some meta-info til  chromecasten og om du har server på plex.tv og remote access på og fungerende, i think.

    Har og funnet ut at beta utgaven av chromecast extension fungere mye bedre, andre og som har fått det til med Chromecast Beta utvidelsen.

  4. Betongveggen kan omgås hvis jeg kjøper en repeater og henger den oppunder taket på lagerrommet mitt, da er det kun noen trevegger og dører mellom AP og PC, for jeg tror Mr. Huseier med familie bruker samme ruter (ser ofte 10+ enheter koplet på ruteren i 16:00 tiden)

     

    Noen tips til hvorfor det kan variere så veldig fra dag til dag?

     

    Hvordan jeg noen dager kan spille med si 50 ms mens nett-TV og skype kjører, uten problemer, mens neste dag dauer tilkoblinga med en gang applikasjonen startes? Og hvorfor det skjer akkurat når spill startes, ellers funker bra? Har det med at pakketapet merkes så mye mye mer når det kommer til spill?

     

     

    Hei prøv dette fungere for mange andre:

    Har prøvd ALLE (bokstavelig talt) de orginale firmware versjonene som finnes til routeren, alle har det samme problemet. Dette var med fabrikk -instillinger, utenom at Wireless LAN var satt opp via veiviseren.

    Her er løsningen som virket for meg:

    Under Avansert Instilling -> LAN -> Switch Control må følgende valg gjøres:

    Aktiver Jumbo Frame: Ja (denne tillater ethernet frames med mer enn 1500 bytes)

    Aktiver HW Accelerator: Nei

     

    Når disse instillingene endres, virker alt som det skal, selv med default/fabrikk -konfigurasjon ellers på router.

     

    Er viktig å legge merke til at disse instillingene er ikke "riktige" ved router reset, eller etter firmware oppgraderinger.

     

     

    Hvorfor vi har disse problemene med HW Accelerator aktivert er for meg helt ukjent. Skulle tro denne funksjonen er der for å øke performance for overføringer i LAN, men det er altså noe som gjør at den endrer dataene slik klient/tjener kommunikasjon til internett gir feil på diverse nettsteder.

     

     

    RT-N66U er uten tvil en av de beste routerene på markedet.

×
×
  • Opprett ny...